Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ... veľa veľa práce ale občas nakukujem ;-) no s tým pierkom to je dobré vedieť .... takže kvetinárka všetko pripraví ... uf oki ... len aby sa mi moc netriasli ruky a pripla ho dobre ... :-D a vy ako?
Odpovedať
nove? co ja viem - napriklad nas Muro uz ma ocko ok, a dneska som bola na poste pre balik zo zvieratka.sk, dosli mu konecne hracky a krmivo :-D vcera sme s Tomom hrali na zahrade badminton, a normalne dosiel za nami (predtym dozadu nechodil), a zacal sa splhat po stromoch, no sranda :-D objednala som si krizik na svadbu, vraj ho posielali este 17-teho, mne neprisiel z posty ziadny listok, ze ho tam mam, rano som tam bola, ze taku zasielku nemaju . . . som im pisala, ze ci sa nahodou nevratil naspat, som zvedava . . . a hlavne ked mi to suri, je posta neschopna :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky dany....no ja som sa trosku napapala a mam siestu :-D :-D :-D
Odpovedať
dany - menovky hotove?
Odpovedať
domi - siesta je dobra vec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeej to super domi..... sak je nejaka macka a macky sa lubia skrabat po stromoch :-D :-D :-D aj mne prave dorazila knizka nateraz posledna :-D a o poste ani nehovor je to des, mne tiez tak jedna zasielka meskala
Odpovedať
Profilova fotka
domci - ja vieeeeeeeeeem 8-)
Odpovedať
konecne cisty vzduch :-p
Odpovedať
Profilova fotka
najvyssi odisiel? ;-)
Odpovedať
domi - nam sa teraz stale menia postari, a ked nieco objednavam pre seba do firmy, niekde nenapisu na obal firmu, len meno, a oni potom nevedia, ze komu to patri, a su statky-zmätky z toho 8-(
Odpovedať
domi - hej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
booooze to ja tak neznasam tu nasu postu ,ale fakt....sak jedna nasa postarka tam robi uz asi 100 rokov a vie ze u nas su dva petrovia sarmirovia a zakazdym spletie postu pre mojho oca a pre toho druheho ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no domi - menovky mi zamietol drahy ... že taká blbá vec ]-( tak neviem .... bola som si odskočiť na fornetky - mňamku chi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dany - aj ja som mala takyto obedicek, som vobec nemala chut na nic normalne :-(
Odpovedať
dany - mne hovoria všetci, že načo - máme síce málo ľudí, ale čo ja viem, napríklad nechcem aby babky a dedky sedeli na konci stola alebo čo . . . a pri veľkej svadbe sú podľa mňa menovky dôležité - chlapi tomu prd rozumejú :-p
Odpovedať
baby mna obed este len čaká - morčacie prsia v cestíčku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no jo vidíš a ten môj hovoril, že to bude iba chaos z toho, že každý bude hľadať kde je napísaný a že keď sa nebude niekomu páčiť pri kom sedí, tak sa to bude vymieňať alebo tak .... tak teraz neviem, :-( babo raď :-|
Odpovedať
čo ja viem, my sme boli v júni jednej známej na svadbe - mali čo ja viem cca 80-100 ľudí, a pri vchode do sály stála jej sestra (ktora mala prehlad, kto kde sedi), a kazdemu hovorila, kde si ma hladat miesto . . .
Odpovedať
a niekomu sa nemusi pacit kde sedi, ani ked menovky nebudu . . . :-p
Odpovedať
Profilova fotka
hm -- pravda .... tak som fakt mimo z toho ... ešte skúsim popracovať na tom s Peťkom ;-) nejak ho zmáčknem :-D uvidím či sa mi to podarí ...
Odpovedať
no je to na tebe, ved 13-teho uvidis, co bol a co nebol dobry napad :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D 8-) presne .... veĎ svet sa nezrúti kvôli tomu ...
Odpovedať
ani sa zem neprestane točiť :-D
Odpovedať
dominicka tusim poctivo maka, alebo co :-p
Odpovedať
Profilova fotka
hm, tiež nad tým premýšľam ..... alebo už vyhadzuje kopírku a tlačiareň von oknom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
či to zbiera po kúskoch ;-)
Odpovedať
može byt :-) mne akurat doniesol ujo ten morčaci rezen - no neviem z akej je to morky, ale ma asi pol metra :-D idem sa s prepačenim prežrať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dobrú chuť teda ;-) do zmorkovania :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - to urcite :-D :-D :-D :-D pisem si s majusikom dorazila s dofci konecne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobru chuuuuuuuuuut :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?