ahojte ... veľa veľa práce ale občas nakukujem ;-)
no s tým pierkom to je dobré vedieť .... takže kvetinárka všetko pripraví ... uf oki ... len aby sa mi moc netriasli ruky a pripla ho dobre ... :-D
a vy ako?
nove? co ja viem - napriklad nas Muro uz ma ocko ok, a dneska som bola na poste pre balik zo zvieratka.sk, dosli mu konecne hracky a krmivo :-D vcera sme s Tomom hrali na zahrade badminton, a normalne dosiel za nami (predtym dozadu nechodil), a zacal sa splhat po stromoch, no sranda :-D
objednala som si krizik na svadbu, vraj ho posielali este 17-teho, mne neprisiel z posty ziadny listok, ze ho tam mam, rano som tam bola, ze taku zasielku nemaju . . . som im pisala, ze ci sa nahodou nevratil naspat, som zvedava . . . a hlavne ked mi to suri, je posta neschopna :-p
jeeeeej to super domi..... sak je nejaka macka a macky sa lubia skrabat po stromoch :-D :-D :-D
aj mne prave dorazila knizka nateraz posledna :-D
a o poste ani nehovor je to des, mne tiez tak jedna zasielka meskala
domi - nam sa teraz stale menia postari, a ked nieco objednavam pre seba do firmy, niekde nenapisu na obal firmu, len meno, a oni potom nevedia, ze komu to patri, a su statky-zmätky z toho 8-(
booooze to ja tak neznasam tu nasu postu ,ale fakt....sak jedna nasa postarka tam robi uz asi 100 rokov a vie ze u nas su dva petrovia sarmirovia a zakazdym spletie postu pre mojho oca a pre toho druheho ]-(
dany - mne hovoria všetci, že načo - máme síce málo ľudí, ale čo ja viem, napríklad nechcem aby babky a dedky sedeli na konci stola alebo čo . . . a pri veľkej svadbe sú podľa mňa menovky dôležité - chlapi tomu prd rozumejú :-p
no jo vidíš a ten môj hovoril, že to bude iba chaos z toho, že každý bude hľadať kde je napísaný a že keď sa nebude niekomu páčiť pri kom sedí, tak sa to bude vymieňať alebo tak ....
tak teraz neviem, :-( babo raď :-|
čo ja viem, my sme boli v júni jednej známej na svadbe - mali čo ja viem cca 80-100 ľudí, a pri vchode do sály stála jej sestra (ktora mala prehlad, kto kde sedi), a kazdemu hovorila, kde si ma hladat miesto . . .