Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • domi - jeeeej, super, som sa zlakla, ze sama tu ostanem 😴

• a ako v praci? co noveho? ty tam palnujes ostat?

• jani - no dobre, az na tie novinky, ale sak to vies, noo ja som tu spokojna bola, ale teraz co sa to deje len kukam ako puk 🤔 uvidim, mozno to vyriesim inak ako odchodom 😎

• Sponzor fóra
  • a ako to vyriesis? ak odide majka, tak pojdes na jej miesto? ci akoooo?

• ahojte, už som späť, vonku mrholí, je také hnusné počasie, normálne mám depku, že takto bude aj v deň svadby

domika: ty plánuješ odísť z práce? Neblázni. Včera sme tu lamentovali my dve s lucinkou, že máme toho plné zuby a chceme ísť na materskú. Tak sa pridaj do nášho klubu.

• Ahojte vsetky zienky aj buduce zienky ktore tu ste. Vidim ze debata je ziva a tak by som sa chcela popytat na vas nazor a skusenosti. V prvom rade by som chcela povedat ze aj napriek tomu ze sa chcem trocha potazkat vobec nepochybujem o vztahu k mojmu nastavajucemu a nepochybujem ani o svadbe. Skor mi ide o to zistit, ci aj vas obcas partneri zaskoci niecim neprijemnym. Ja som totizto prisla o jednu iluziu a tazko sa mi s nou vyrovnava. Poradite mi ako prekonat iste sklamanie a akceptovat aj neprijemne vlastnosti? Ide totiz o to, ze moj nastavajuci bol neprijemny k osobe na ktorej mi velmi zalezi a to najma koli naladovosti (velmi zriedkavej, ale naladovosti). po konflikte sme o tom hovorili, uznal svoju chybu a slubil ze sa to nebude opakovat. Viem ze by som to teda mala hodit za hlavu, ale ked som videla ze ako lahko vznikne konflikt z nicoho nic, strasne som sa ZLAKLA! Od vtedy sa neviem uvolnit a stale na to myslim ako by ma cosi stoplo. Ja viem ze koli jednej udalosti sa nema pochybovat o partnerovi a ja ani nepochybujem, ide skor o to ze sa obavam aby to neurobil v buducnosti - hoci slubil ze sa to uz nestane. Poradte ako sa uvolnit a nemysliet uz na to, verit ze to bola zla zhoda okolnosti, neobavat sa?

• jani - no tak je jedna moznost, ostanem tehotna a nebudem musiet robit 😃

a ako to bude ked majka odide? neriesim to teraz, ja dufam, ze sa to vyriesime uvidime

andzi - no ne asi, neviem a dakujem za pozvanie 😉

• no mne teraz vsetky kamosky hovoria, ze nech idem na matersku ked sa mi nedari najst si pracu..... lenze ja to chcem tak, ze najst si novu pracu, zabehnut sa tam a potom o nejaky rok ist na MD 🙂

• caute babky, co riesite??

• caute. caute.

poradnica - stalo sa mi nieco podobne. raz ma zaskocil s jednou vecou, dost ma to vtedy zobralo, ale uz to neriesim, bolo to raz, mal zly den, vela prace, jedno s druhym... treba mysliet na to pekne a na toto casom aj zabudnes 🙂

baby, vsetky idete na matersku? 🤔

• ahoj skipi 🙂

• ahoj ooocko....
    co sa pisalo,ze odchadzas z roboty??

• skipi, uvazujem nad tym, pozeram ponuky, ale zatial som nedala vypoved.

• a preco?

• lebo je to tu v poslednej dobe strasne. hrozna atmosfera a tak

• Sponzor fóra
  • tak to ti nezavidim, aj ja som odisla z jednej roboty , lebo bolo zle prostredie... tak sa robit neda...
    snad najdes nieco rychlo...

• teraz je také stresové obdobie, že asi všade sa každý bojí o prácu a kto ju má, ten je nespokojný, lebo zamestnávatelia zvyšujú stále nároky...
    baby, ale ani tá materská nie je med lízať

• ooo - ja nejdem, vsetci mi len hovoria aby som sla, ale ja nechcem..... a fakt si neviem predstavit existenciu maleho dietata v nasom sucasnom byte, do spalne sa nam postielka nezmesti, iba ak by sa supla do obyvky... a prebalovaci pult a pdobne veci sa nam naozaj nezmestia....

• ahojky skipi
    🙂

• janocka: my bývame u našich rodičov, ale aj tak bábo chceme, nebudeme čakať kým sa presťahujeme do nášho. Jasné, keď sa na to ešte necítiš, treba počkať, kým príde ten správny čas.

• skipi - snad ano a ak nie, tak ostanem doma 🙂

ja vseobecne chcem dieta, len teraz ee

• baby ja nehovorim, ze chcem surne dieta, ale ked sa vyskytne podobna situacia aku mala teraz ooocko, nebudem dlho vahat

• teraz je to s tymi robotami fakt divne... vsetci sa boja o fleky...
    na tom,ked oznamis zamestnavatelovi,ze si tehotna je super,ze ta potom nemoze vyhodit... 🙂

• juuuj, baby, tak vy budete mozno vsetky tehulky naraz...co??????

• skipi a vy planujete v najblizsej dobe?

• no skipi vsetko je mozne 😃

• ooocko - nie my este nie..my sme dost velky cestovatelia a este chceme dat exoticku svadobnu cestu, ale to asi az v januari buduci rok, takze ak tak az potom...
    nam zatial krsna Samo staci...
    a vy??

• jeeeda aku hrubku som spravila - oprava - velki 🙂

• skipi, ja nie, barak sa musi dokoncit, kuba caka 😃

• tak ako vidim - este teda my dve ostavame, ze az neskor 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov