Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - jeeeej, super, som sa zlakla, ze sama tu ostanem |-|
Odpovedať
Profilova fotka
a ako v praci? co noveho? ty tam palnujes ostat?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - no dobre, az na tie novinky, ale sak to vies, noo ja som tu spokojna bola, ale teraz co sa to deje len kukam ako puk =-) uvidim, mozno to vyriesim inak ako odchodom 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ako to vyriesis? ak odide majka, tak pojdes na jej miesto? ci akoooo?
Odpovedať
ahojte, už som späť, vonku mrholí, je také hnusné počasie, normálne mám depku, že takto bude aj v deň svadby domika: ty plánuješ odísť z práce? Neblázni. Včera sme tu lamentovali my dve s lucinkou, že máme toho plné zuby a chceme ísť na materskú. Tak sa pridaj do nášho klubu.
Odpovedať
Ahojte vsetky zienky aj buduce zienky ktore tu ste. Vidim ze debata je ziva a tak by som sa chcela popytat na vas nazor a skusenosti. V prvom rade by som chcela povedat ze aj napriek tomu ze sa chcem trocha potazkat vobec nepochybujem o vztahu k mojmu nastavajucemu a nepochybujem ani o svadbe. Skor mi ide o to zistit, ci aj vas obcas partneri zaskoci niecim neprijemnym. Ja som totizto prisla o jednu iluziu a tazko sa mi s nou vyrovnava. Poradite mi ako prekonat iste sklamanie a akceptovat aj neprijemne vlastnosti? Ide totiz o to, ze moj nastavajuci bol neprijemny k osobe na ktorej mi velmi zalezi a to najma koli naladovosti (velmi zriedkavej, ale naladovosti). po konflikte sme o tom hovorili, uznal svoju chybu a slubil ze sa to nebude opakovat. Viem ze by som to teda mala hodit za hlavu, ale ked som videla ze ako lahko vznikne konflikt z nicoho nic, strasne som sa ZLAKLA! Od vtedy sa neviem uvolnit a stale na to myslim ako by ma cosi stoplo. Ja viem ze koli jednej udalosti sa nema pochybovat o partnerovi a ja ani nepochybujem, ide skor o to ze sa obavam aby to neurobil v buducnosti - hoci slubil ze sa to uz nestane. Poradte ako sa uvolnit a nemysliet uz na to, verit ze to bola zla zhoda okolnosti, neobavat sa?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - no tak je jedna moznost, ostanem tehotna a nebudem musiet robit :-D a ako to bude ked majka odide? neriesim to teraz, ja dufam, ze sa to vyriesime uvidime andzi - no ne asi, neviem a dakujem za pozvanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mne teraz vsetky kamosky hovoria, ze nech idem na matersku ked sa mi nedari najst si pracu..... lenze ja to chcem tak, ze najst si novu pracu, zabehnut sa tam a potom o nejaky rok ist na MD :-)
Odpovedať
caute babky, co riesite??
Odpovedať
Profilova fotka
caute. caute. poradnica - stalo sa mi nieco podobne. raz ma zaskocil s jednou vecou, dost ma to vtedy zobralo, ale uz to neriesim, bolo to raz, mal zly den, vela prace, jedno s druhym... treba mysliet na to pekne a na toto casom aj zabudnes :-) baby, vsetky idete na matersku? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj skipi :-)
Odpovedať
ahoj ooocko.... co sa pisalo,ze odchadzas z roboty??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
skipi, uvazujem nad tym, pozeram ponuky, ale zatial som nedala vypoved.
Odpovedať
a preco?
Odpovedať
Profilova fotka
lebo je to tu v poslednej dobe strasne. hrozna atmosfera a tak
Odpovedať
tak to ti nezavidim, aj ja som odisla z jednej roboty , lebo bolo zle prostredie... tak sa robit neda... snad najdes nieco rychlo...
Odpovedať
teraz je také stresové obdobie, že asi všade sa každý bojí o prácu a kto ju má, ten je nespokojný, lebo zamestnávatelia zvyšujú stále nároky... baby, ale ani tá materská nie je med lízať
Odpovedať
Profilova fotka
ooo - ja nejdem, vsetci mi len hovoria aby som sla, ale ja nechcem..... a fakt si neviem predstavit existenciu maleho dietata v nasom sucasnom byte, do spalne sa nam postielka nezmesti, iba ak by sa supla do obyvky... a prebalovaci pult a pdobne veci sa nam naozaj nezmestia....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky skipi :-)
Odpovedať
janocka: my bývame u našich rodičov, ale aj tak bábo chceme, nebudeme čakať kým sa presťahujeme do nášho. Jasné, keď sa na to ešte necítiš, treba počkať, kým príde ten správny čas.
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - snad ano a ak nie, tak ostanem doma :-) ja vseobecne chcem dieta, len teraz ee
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja nehovorim, ze chcem surne dieta, ale ked sa vyskytne podobna situacia aku mala teraz ooocko, nebudem dlho vahat
Odpovedať
teraz je to s tymi robotami fakt divne... vsetci sa boja o fleky... na tom,ked oznamis zamestnavatelovi,ze si tehotna je super,ze ta potom nemoze vyhodit... :-)
Odpovedať
juuuj, baby, tak vy budete mozno vsetky tehulky naraz...co??????
Odpovedať
Profilova fotka
skipi a vy planujete v najblizsej dobe?
Odpovedať
Profilova fotka
no skipi vsetko je mozne :-D
Odpovedať
ooocko - nie my este nie..my sme dost velky cestovatelia a este chceme dat exoticku svadobnu cestu, ale to asi az v januari buduci rok, takze ak tak az potom... nam zatial krsna Samo staci... a vy??
Odpovedať
jeeeda aku hrubku som spravila - oprava - velki :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skipi, ja nie, barak sa musi dokoncit, kuba caka :-D
Odpovedať
tak ako vidim - este teda my dve ostavame, ze az neskor :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?