Svadba 2010 v Prievidzi. Poraďme si navzájom!
- z
- 4
adrika2008 - mozno ti pomozu tieto temy:
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=2018
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=54961
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=2016
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=12438
Velmi dobry svadobny salon je Magnifica, super kvetinarstvo je Modry den v Bojniciach, v Afrodite som mala svadbu aj ja12. mar 2010- Sponzor fóra
Ahoj niik....
saty este nemam vybrate vybrate bola som vcera pozriet tam pod hubert/nenapadne ma teraz ako sa ten salon vola/ale pondelsky su tam zatvorene...dnes zas nemoze kamoska tak tam pojdem zajtra
miesto mame vybrate/dufam,ze nebude prsat
/aranzerku som nasla na starom sidlisku v tej Tatiane/svad.salon/ja som si myslela,ze mame este na vsetko cas....a teraz mam pocit,ze nestiham
svadbu mas v PD?
a na matriku mame ist kedy?vies mi povedat?
16. mar 2010no, my sme sa matrike uz boli, urcite tam nechodte v piatok lebo sa nedockate
nam teta odporucila ze v stredu - nezabudnite si obcianske a rodne listy. Asi myslis magnificu, tiez som tam bola, lebo som chcela la sposu, su tam mile tety, ale na moju velkost sa mi zdal dost maly vyber - nakoniec mam az z dolneho kubina - boli vo vypredaji takze za skvelu cenu su u mna doma z kolekcie 2008
svadbu chceme mat v kostole v pd, ale je tazke zastihnut farara, uz sme to chceli mat zajednane a stale nic
a hostina bude v kulturaku v opatovciach, este tiez nemame vela veci pozajednavanych, momentalne riesime ze odkial budeme mat obrucky.
16. mar 2010...tak som bola v tej magnifi.no fuuurt som si saty nevybrala
no ja cakam,ze mi nejake padnu do oka....snad si uz zajtra nieco vyberiem pojdem pozriet tam oproti sokolovni....my ten obrad budeme mat zrejme civilny.....obrucky tiez este nemame kukala som nejake na internete v trencine vypada byt dobre zlatnictvo...a co fotograf...?
16. mar 2010Ja som v pd v inom salone nebola, tak Ti neporadim. Ja som tiez pozerala ten trencin, ale nie su tam ziadne take ktore by sa nam pacili az tak ze ich chceme nosit cely zivot
fotografku budeme mat jednu znamu co foti, je sikovna tak sa tesim a dufam ze sa z toho nevyvlecie lebo uz sa jej tam snazili nadzgat dalsi dvaja a treti je z rodiny ...
16. mar 2010...stravila som v salone 4 hodiny,ale urcite to stalo za to
no teraz si neviem vybrat medzi dvoma tie co mam na fotke mi skutocne pristali /cierno biele/ a tie druhe boli presne take ake som chcela....ak si vyberiem jedny bude mi luto za druhymi ...tie svadby to je nakazlive...ja o tom viem svoje
17. mar 2010ahojte... pridavam sa do temy
)
poradte , kde by sa dala urobit svadba tak do 25 ludi?
napadol ma Termal, ale bola som tam a je to take nejake male... neviem kde by sme tam tancovali, ponukli nam tam v tych akoze vyklenkoch po obvode, ale to je tak mimo a uzke... neviete , ako je to cenovo v SAbii? alebo kde je taka mensia cenovo dostupna miestnost... je to nasa druha svadba pre oboch, tak nechceme nic velke, najlepsie, keby sa tam dalo aj prespat...18. mar 2010- Sponzor fóra
aspon vieme na koho sa obratit ked budeme chciet riesit strechu
Adrika, podla mna vyzeras super v oboch tych satach, tieto bielocierne mas ale odfotene zboku, to hned inak vyzera, ale podla mna Ti sedia aj tie cele bielezavisi od toho aj co Ti radia ti co boli s Tebou, fotky vyzeraju casto inak ako skutocnost... Ale krasne su obe
18. mar 2010katrin21 - viem, ze v hoteli Kaskady (Kaskada?
) byvaju svadby, potom Bojnicky vinny dom, Hotel pod zamkom, kongresove centrum (aspon myslim, ze tak sa vola to pri kine) v PD je pekna Sabia, no a este v A-klube robia hostiny, nic ine mi a priamo v PD nenapada.... potom mimo PD pust a Afrodita v Cerenanoch.... ale vo vseobecnej teme o svadbach v PD najdes asi viac tipov....
18. mar 2010no hej, Janocka, vsetky tieto poznam.. A club mmi pride taky chladny, vykachlickovany, co som videla foto, aj som tam bola...aj to sedenie je take chromove
Afrodita - 300tis na svadbu nemam, to je pre iny level...
Kaskady mozem preverit, tie tusim nepoznam, Hotel pod Zamkom som pocula zle referenice a Vinny dom je vraj drahy...
Zostava mi ta Sabbia a Termal...
Z Tremalu som videla fotky svadby kamosky, celkom fajn to vyzera, len sa jejmusim opytat, kolko mala ludi, lebo nevie, ale mali podla fotiek nakoniec aj celkom miesto na tancovanie..
Sabbia sa mi paci, mali sme tam stretavku Usmevu( spev, zbor) ale to bolo hore, to sa mi zda male, dole maju tie rustukalne drevene stoly... ale mozno tam zbehnem opytat sa, ci by vedeli urobit tale sedenie pekne ako hore, aj dole... potom by sa nad tym dalo uvazovat.
Samozrejme rozhoduje aj cena.. chceme co najlacnejsie, kedze priatel by chcel svadbu pri dvoch svedkoch a ja aspon najblizsiu rodinu, lebo on nechce na svadbu vyhadzovat peniaze, tak musim najst nieco velmmi lacne, aspon take na posedenie a a zabavu ccca. 20ludi... to bude ozaj len nnjblizsia rodina . moje segry s rodinami, jeho brat a mama a asi ujo a teta, lebo oni su mmu blizky. to je vsetko..
v Termali mi povedali za veceru nejakych 12 -13€, este neviem ako je to s pitim, zakusky samozrejme svoje... uvidime.. musim uz zacat obiehat...
Vyhoda je aj noclah, teoreticky trebujeme prespat len 4 ludi, ale mozno to bude o 5 viac...19. mar 2010
- z
- 4
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte nevesty my mame svadbu 11.9.2010 v Cerenanoch v Afrodite....rada by som sa poradila asi o vsetkom...svadobne salony v PD s ochotnym personalom....aranzerka...a ak by sa nasiel niekto kto bude mat svadbu na tom istom....