Ahojte nevesty my mame svadbu 11.9.2010 v Cerenanoch v Afrodite....rada by som sa poradila asi o vsetkom...svadobne salony v PD s ochotnym personalom....aranzerka...a ak by sa nasiel niekto kto bude mat svadbu na tom istom.... :-)
no v kazdom pripade o dome a financiach vedel uz aj v tom oktobri, cize ten dovod na zmenu by mal byt viac vysvetleny... urcite sa treba porozpravat, ked troska predychas tuto informaciu.
Verim ze ti to velmi ublizilo, mozno to tak ani nemyslel ako to vyznelo...
on mi stale opakuje, ze si to zle vysvetlujem, ze on si ma chce vziat,ale nie v juni.. al euz proste tomu neverim.... stale to oddaluje.. :-( je mi nanic.... vazne som sa takto necitila uz veeeelmi dlho...
...katrin a vie,ze si uz zaplatila zalohu na tie saty?..tak taketo starosti ti fakt nezavidim.,. :-( ,mate spolu babatko?My sa berieme po 10 rokoch a o svadbe sme zacali hovorit pred rokom,vzdy bolo este nieco co bolo dolezitejsie..ale o to viac si to teraz vychutnavame...nechcem ti tym povedat,aby si este 7rokov cakala...ale aby si tomu dala cas...budem ti moooc drzat palce :-)