Svadba 24.4.2010
No asi chce len to najlepšie, nie?
My keď sme boli snubný prsteň kupovať, tak nám ukazovali aj prstene s briliantmi, vraj je to kameň večnej lásky
Osobne mi to príde ako vyhodené peniaze, také drahé obrúčky. My sme si povedali, že nepojdeme vyššie ako 350€. No a teraz sme sa konečne na jedných zhodli a stoja "len" 270€. Tak ešte ušetríme
1. nov 2009- Sponzor fóra
keterin, ten tvoj má fakt vyberaný vkus
Ja som chcela najprv tulipány, ale nakoniec to jednoznačne vyhrali orchidey...no a na výzdobu si niekoho radšej prizvem, aby to bolo tak ako si to ja predstavujem...v hoteli síce robia výzdobu, ale akosi sa do môjho vkusu nestrafili..najprv som si myslela, že to zvladnem sama, ale po zvážení som sa rozhodla tento stres radšej eliminovať1. nov 2009Ahojte kočky
pridávam sa k vám tiež máme termín svadby 24.4.2010 , prípravy sú v plnom prúde
vačšinu tých doležitejších vecí už máme rezervonú. Máme miestnost , dj, fotografa, kameramana,pierka ja mám svadobné šaty. A bola som už aj u jednej pani objednať veci na výzdobu. Ja budem dávať ako darček pre hostí čokoládku , neivem či poznáte rumba alebo nugátka , tak sa z toho stiahne ten vrchný obal a dá sa tam nejaký obal s našimi menami a obrázkom , ešte to nemám presne vymyslené a pre deti by som chcela bublifuky
Chcela som sa spýtať ako to máte s jedlom? Budete mať tri chody ? alebo švédske stoly? Ja sa bojím len toho aby sme sa tam zmestili aj s tymi švédskymi stolami
)
2. nov 2009- Sponzor fóra
my by sme chceli dávať buď anjelikov, alebo iné postavičky a hostia to budú mať pripravené už v rámci výzdoby pri menovkách ako poďakovanie...a na redový sa bude dávať klasicky kúsok torty a niečo ostré
no a jedlo...budú klasické tri chody a tiež je mi to v podstate jedno, to riešia svad.rodičia2. nov 2009ja som kupila ako na ukazku urcite ste to uz videli taký maly kvetinacik v nom je na prizinke pripevneny kvietok so stipcom je to drevene a sluzi to ako stojancek , no a k tomu by sme chceli davat nafotku ale nie svadobnu, teraz by sme sa odfitili a na druhej strane bude kalendar na rok 2010 a nase mena a datum, no neviem, svokra ze vraj tgake detske ale mne sa to paci
2. nov 2009ahojte holky, polnocne saty moc neriesim zatial. Myslim, si, ze je skoda...ich vobec kupovat..zena sa vydava (dufajme, raz za zivot) tak preco si ich neuzit celu noc??? Mozno zmenim nazor...neskor..ale to by museli byt dobre nepohodlne moje svad.saty..inak by som ich mala rada celu noc....
pretoze su kraaaaasne.
4. nov 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no ja budem tiez este musiet nad kyticou popremyslat...vacsinou na april maj davaju tulipany a to ja velmi nechcem , peter chce aby som mala cervene ruze nopriznam sa velmi ich nemusim no ak by mali byt tak urcite s freziami a mne sa pacia lalie.
včera sme sa len tak pozreli v maxe na obrucky a som sa skoro smiechom zadusila aky ma moj drahy vkus. ked sme popytali obrucky tak nam ukazala slovemsku vyrobu a on ze jemu sa pacia toe vo vykladé a pani hovori ze tie stoja par 60000sk, a toé len pretoé lebo mali v sebe briliant a peter ze jemu sa este viac péacia tieto. a pani na to ze tie stoja kus 60000sk tak sme sa zasmiali ze vkus ma vyberany