Svadba 26.9.2009. Kto má vtedy?

Profilova fotka
Kto má vtedy svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Jaaaaa :-) Presne 26.septembra 2009 :-)
Odpovedať
Ahoj. Rada sa pridavam - aj ja sa v ten den chystam na zivotnu zmenu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak sa pridávam aj ja k vám...
Odpovedať
Tesim sa a gratulujem! Ako ste na tom s pripravami... zacinam mat pocit, ze to trochu podcenujem... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Zatiaľ máme rezervovanéiba základné a to je kostol, sála, hudba a starejší... Neskôr začneme riešiť ostatné veci... A vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Pripravy? Tak zatial miestnost, kameraman, fotograf, hudba a to je asi tak vsetko :-) Ale uz sa chystam na svadobne saty :-) A mam este topanky a kosik na redovy a kvety na auto a na kosik ;-) A svadobnu knihu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte som zabudla na kameramana a fotografa...Máme aj svadobné čaše...svadobné topánky... šaty vraj je najlepšie tak 4 mesiace pred...
Odpovedať
Ahojte kocky. Tak my uvazujeme nad 26.9.2009 alebo dokonca este skor 22.8.2009 ale ako sa pozeram co uz mate vsetko vybavene, tak tusim nestiham...
Odpovedať
no, ved vravim asi to podcenujem... ja som si zatial uroboila len zoznam a urcila miesto, kde chcem aby to prebiehalo. Ale zatial nic nemam rezervovane. Vsetci ma brzdia, ze staci az koncom februara, ale nejak sa mi to nezda... Takze aspon intenzivne surfujem. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my máme svadbu 26.09.2009, tiež už pomaly chystáme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
iola....nedaj sa brzdit ;-) stoj si za svojim ;-) kludne si rezervuj uz teraz vsetko, pretoze sa moze stat, ze uz niekoho na ten datum budu mat...my sme si vybrali tento datum, lebo sme ho chceli....a vseeeetko som rezervovala so stastim musim povedat, pretoze iba tento jediny datum mali volny....ci miestnost, hudba, kameraman, fotograf a tak....ale drzim prsty, aby sa ti podarilo rezervovat vsetko na tento datumik, ktory ste si vybrali :-)
Odpovedať
dakujem fybby... zrejme mi neostane nic ine. Aj my sme sa zhodli na tomto datume, ma aj urcitu symboliku, preto by som rada, aby to klaplo. I ked musim pocuvat, ze som "bride-zilla"... :-D drzim palce
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme si ho vybrali aj kvoli tomu, lebo moja druha polovicka ma 27. narodeniny :-) takze dva v jednom ;-)
Odpovedať
Ahojte, tiez sa chystame brat 26.9.2009. Ale ako tak tu citam tak sme riadne pozadu. Nemame zatial nic dohodnute, iba sme si urcili miesto kde by to prichadzalo do uvahy. Asi sa do toho budeme musiet pustit
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Danciana, čítam ,že aj vy budete mať svadbu v Prievidzi a kde
Odpovedať
thais, nic si z toho nerob - ja tiez nic nemam a zrejme do februara s tym ani nepohnem.
Odpovedať
fybby, my sme pokombinovali datum jeden, druhy... poposuvali... a vyslo nam 26.9. :-D Kedy sa chystas na lov siat? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
iola...hlavna vec ze nejak vyslo :-D v marci sa chystam....a ty? mas uz nejake vyhliadnute?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Aleana. No sobáš bude u nás v Diviackej a hostina na Majeri, neviem, či ti to niečo hovorí a ty?
Odpovedať
Fybby... vyslo, vyslo. Len, aby sme sa aj ujali, lebo by som nerada posuvala. Saty mam vyhliadnute cez net, len vaham, ci to nie je velky risk, ani neodskusat. Takze asi popozeram aj v pozicovniach a ak ma nic nechyti za srdce, objednam si ich (v albume priprav ako prve). :-)
Odpovedať
Profilova fotka
iola...pekne pekne :-) ale ja si tiez myslim, ze cez net je to risk...ale ved je to na tebe ;-) drzim prsty ked budes objednavat z netu, aby ti boli dobre a aby si bola spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj jasné ze hovorí, my budeme mať v priamo v Prievidzi a hostinu v Bojniciach
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja som si vybrala tento datum 26.9.2009 :) a uz mam teraz stresy :) ako ste na tom vy?
Odpovedať
Profilova fotka
zuzzikk...preco stresy? :-) ved sa teeeees :-) ja sa tak tesim, ze az :-)
Odpovedať
ahojte nevesticky, aj ja mam svadbu v tento den.Zatial mame zarezervovanu salu, kameramana, dj, kostol, saticky a par veci na vyzdobu.Pomaly sa chystame, ved uz len 8 mesiacov a to zbehne podla mna ako voda.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... Toje pravda, že o 8mesiacov, no ja mám pocit, že mám ešte kopec času, aj keď už aspoň hlavné veci máme zarezervované, ostatné budeme postupne a priebežne riešiť... Ešte mi to pripadá ďaleko, aj keď čas letí ako voda...
Odpovedať
Ahojte,...konecne mam trochu casu na vybavovacky-uz bolo na case, ale mam dilemu, lebo 26.9 sobasia v KE len na urade a az nasledujuci vikend mimo uradu...ach jaj. :-( Musim sa do buduceho tyzdna rozhodnut... Ako sa dari vam? ;-)
Odpovedať
ahojte.Iola ako si to myslela, ze iba na urade? Ja mam zajednaný kostol na 16.hod, ale uz od zajtra mame chodit na nauku, tak som zvedava.
Odpovedať
ahojte , pridavam sa k vam, tiez planujeme svadbu na tento datum.. tisko vam vsak zavidim to vsetko rezervovane, nas to este len caka.. mame uz nieco vyhliadnute a buduci tyzden sa dufam konecne dostaneme aj k vybavovaniu :-) drzte palce, az sa podari
Odpovedať
kristins, v obradnej sieni mesta. My sa neberieme v kostole, ale bohuzial na slovensku ako byt ta za to chceli potrestat tymi starymi socialistickymi priestormi... takze tak =-) Drzim palce. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?