Ahojte, dlho som tu nebola :) na margo toho oznamenia, ano mam vybrate je z netu, kon.stranka - www.psgrafika.sk...
Ako ste na tom s pripravami? Ja mam len salu, kostol, fotografku, kameramana a DJ :) + SPZ-tku :). Na buduci tyzden idem objednat pohare... Inak nic nemam. Kamaratka sa mi vydava, 6.6.2009, tak zacnem okolo toho behat az po jej svadbe, hadam to stihnem :-D
ahojte...no ako tak sleduje ten den nás bude velmi vela stastných...26.9.2009 ,, ale chcela by som pripraviť rozluckovu party, ale potrebujem aj nejaký text,,nevie nejaka buduca nevesta o nejakom linku??? :-(
Máte pravdu, že sa to pomaly blíži... my tiež ešte nemáme obrúčky, pre oznámenia, teda iba pre návrh si ideme ešte len zajtra, dokonca ešte nemáme ani hostí spočítaných 8-) , no najvyšší čas s tým čosi robiť... :-N
majkova13 - :-) fuha :) tak to ti nazavidim :))))) toto uz mam za sebou ale drzim palce
mirkamurko - ahoj, obrucky ideme vyberat na buduci tyzden :) aj oznamenie uz rozdavat, ja uz mam oznamenie doma asi 2 mesiace :))))
ahojte,tak nam sa podarilo obrucky kupit hned ako sme si ich vyberali..mali nase velkosti a cena bola super tak to bolo rychle rozhodnute a vybavene:)
oznamka este len ideme davat dokopy lebo si ich tvorime sami...
no a uz nas caka len poucenie na fare a vybrat menu v restike :)
drzim nam vsetkym palce aby sme vsetko stihli nacas vybavit a aby bola svadba vydarena :)
Ahojte, som s Vami tiez na jednej vlne.....26. september to isti....tiez sa trapime s obruckami. A este svadobne pierka nam chybaju, a zenichove lakovky, a stuhy na auto, a ine veci. Vlastne by sme si mali trochu svihnut. :-S
Popoluska, pohoda, my sme sa k takýmto veciam ešte ani nedostali... 8-)
ale polovica oznámení je už rozdatá, tiež sme mali vlastnú tvorbu... :-D
editka, tebe to ako fajn vyšlo, rovno na meniny 8-)
popoluska, odkiaľ budete mať obrúčky? a svadobné pierka? Ja som videla pekné sv.pierka aj na nete za dobrú cenu, tuším 0,25EUR alebo v jednej svadobke v PE, tiež okolo 0,25-0,30EUR...
majkova obrucky budu mozno z Kosic, kedze sme teraz tu, pripadne z Banoviec z jedneho zlatnictva, mame predstavu a predlohu z netu, tak neviem ako to nakoniec vsetko dopadne. uz som zvedava. a co sa tyka pierok, asi to budem riesit az posledny tyzden pred svadbou a to tak, ze u mojho dedka natrhame kruspan, pridame malu latkovu ruzicku a previazeme stuzkou. nechcem tie, ktore maju v kazdom salone alebo galanterii. tak drz palce :-N
Ahojte, no, ako tak pozeram, nie som sama, ktora nema obrucky, este sme ziadne ani len pozerat neboli....Hm, najvyssi cas....Inak ako velka svadba vas caka? Kolko hosti budete mat? Vsetkym z celeho srdca budem drzat palce. No a aj pocasie by nam mohlo vyst :-) 8-) :-)
Ahojte. Dávno som tu nebola...pozeram, že sa to tu celkom rozbehlo a pomaly sa blíži aj náš deň - od zajtra o mesiac... Asi už začínam mať ten "lechtavý" pocit v žalúdku... Prečítala som si Vaše prípravy...ja (teda my) sme na tom tak, že obrúčky sa nám robia (boli sme na skúške u zlatníka) a oznámenia sú pre pozvaných hostí chvalabohu rozdané a rozposlané všetky. Ešte doručiť oznámenia ostatným.... Ešte si musím pozrieť nejaké pekné a hlavne pohodlné topánočky...a šaty (popolnočky) aj s topánočkami... Dlho som váhala akú kytičku si vyberiem, ale už v tom mám viac menej jasno, takže ju len objednať...
Bejby9: my budeme mať takú väčšiu svadbu - pod 100 ludi sa asi nedostaneme... a to pocasie dufam bude pekne - ked sa budeme vonku fotit...
popoluskaxy: s pierkami som na tom podobne... krémová ružička a niečo zelené, najskôr ten krušpán... :-)
DRŽME SI PALEČKY... ;-)
Ahojte :-) My budeme mat priblizne 120 ludi (plus-minus). Na svadbu uz mame skoro vsetko...dnes som konecne zohnala topanky k satam po redovom. Vlado potrebuje este koselu po redovom a zase cakame na oznamenia, lebo tie co nam urobili, tak spravili s chybami - iny datum a bez adresy. Takze tak no :-| A inac uz by sme mali mat vsetko si myslim :-)
Ahojte :-) tak konečne sa našli baby, čo majú toľko hostí, čo my... už som sa bála, že to len my sme sa zbláznili.... :-D
čo sa týka pierok, samozrejme, že krušpán nesmie chýbať ;-)
oznámenia sú už rozdané - hosťom, len poposielať ostatným.... :-p
obrúčky máme na pláne dnes...
šaty popolnočné sú doma... ešte k nim topánky kúpiť
svadobné topánky mám, dokonca aj jedny na prezutie ;-)
o výzdobu sa postará kamarátka...
budúci týždeň sa máme stretnúť s kuchárom a starejším...
No ešte chýbajú nejaké "detaily"... :-D
No fajn, takže sme na tom podobne...aj my budeme mať okolo 110 hostí....To bude mať kameraman radosť ako poznám našu bláznivú rodinu, známych a kamarátov :-) :-) :-)
hurá, obrúčky sú doma.....už len topánky k popolnočným a nejaké drobnosti dotiahnuť....Ja tak strašne nechcem byť nervozna, ale nijak to neviem ovplyvniť....pomóóc... :-)
Jááááj, toto si určite pozrite...... http://www.youtube.com/watch?v=clw7SA...
ahojte baby, ako ste na tom s pripravami??
my pomalicky doladujeme posledne detaily, len stale rozmyslam ci som na nieco nezabudla..
no najviac ma asi stve ze drahy este nema oblek :-( v stredu ideme zhanat, snad sa podarii nejaky vybrat
Nooo, tak nad tym, ci mame vsetko rozmyslam stale aj ja...este nejake drobnosti chybaju...no dufam, ze sa cim skor doriesia....
Pre lenusskaa: drzim palce pri vybere obleku, nech vam to vyjde ako nam :-) ...My sme kupili druhy, ktory si moj priatel vyskusal....(tak isto to bolo aj s mojimi satami) Vela stastiaaaaa :o)
Neskutocne to letí :-)