ahoj luciabc, my máme tiež tento termín :-) , pôvodne sme chceli iný, ale bol jednak obsadený a rodinke, ktorú mám v anglicku by aj tak nevyhovoval, tak sme si museli vybrať iný a práve tá kombinácia čísiel 4,8,12 nám padla do oka :-) . Inak vidím, že si aktívna, už si stihla pobehať aj salóny, ja na to stále beriem odvahu a dajako sa mi do toho nechce :-|
ahoj kokorunka3 hej snažím sa niečo pozerať už teraz lebo ma budúci rok čakajú štátnice a viem že popri škole a práci nebudem mať veľa času na svadbu, tiež by sme chceli nejaké veci kúpiť teraz aby sme nemali tak veľa výdavkov naraz, keďže by sme si chceli svadbu platiť samy :-)
Ahojte buduce nevesticky :-), my mame zajednanu salu a zaplatenu zalohu za fotografa. Myslim, ze na rok dopredu zatial staci :-D . Samozrejme, ze ostatne veci tiez pomalicky riesime, aspon nemusim mat stres, ktory aj tak bude tesne pred tym :-D . Tak nam vsetkym drzim pasticky pri vybavovani vsetkych ostatnych veci, ktore nam chybaju, a ze je toho este DOST :-D
ako nam to pekne ubuda :-). My kameramana mat nebudeme, pretoze sme sa zhodli, ze video si aj tak nikto poriadne nepozrie (samozrejme okrem nas) a vacsina nahravok, co som videla, sa mi zdala velmi nudna a za to nie som ochotna platit a to co sa mi pacilo (napr. Zitnansky), tak to uz su na nas velke sumy :-(.
super, tak ste šikovné ako vidím. My máme ešte len sálu zajednanú, fotografka je mamina kamarátka, nad kameramanom a djom sa rozhodujeme, že ktorého viac chceme....približne máme predstavu o obrúčkach, zákusky pečie moja mama ( je cukrárka).....mali by sme ísť už aj za farárom sa aspoň dohodnúť na termíne....uvidíme čo stihneme v najbližšej dobe :-)
V akej farbe chcete mať výzdobu? Už máte predstavu? :-ň
@luciabc to mas super s tymi kolacmi, ze Ti ich napecie mamina, aspon vies, ze budu vyborne a laskou robene :-). My budeme mat s tymto problem, pretoze ja som zahoracka a priatel z vychodu, tak sme svadbu dali na pol cesty, aby pekne vsetci dochadzali :-p , takze to mame od ruky a nemozeme si tam proste vybehnut a popozerat si cukrarne a ich ponuku alebo kvetinarstva a ine malickosti :-(. Ale to zvladneme ved teraz je vsetko na webe a na mojasvadba.sk :-D
Vyzdobu chceme urcite cierno zltu, rodine to velmi nehovorime, pretoze podla vsetkych je cierna na pohreb, ale ja im ukazem ako to bude pekne vyzerat :-p . A Ty mas dajaku predstavu?
Nám koláčiky pečie mamka mojej svedkyne a zároveň najlepšej kamošky, takže tiež to bude výhodné. a výzdobu som velmi chcela fialovu, ale kedze v nasej restike taku nemaju, lebo ju maju ladenú do priestorov - a teda oranzovu a zelenu, tak sme sa rozhodli pre oranzovu a asi tam dokombinujem nejake prvky bud bordo, alebo fialovej :)
tak baby...my sme s priatelom oznamili v piatok, ze sa ideme brat..viac menej mame zajednanu salu a termin uz ....fotografa by sme asi uz mali mat len sa s tou kockou musime stretnut, je to kamaratka dobra mojej kamaratky a ona krasne fotky robila uz len tak vonku tak hadam bude mat nejake skusenosti so svadbami....a akurat riesim kameru a DJ...tak celkom fajn skore na to ze to vieme tri dni :))).....inak zakusk,y bude postarane, lebo mi napecie mamina...vyzdoba oznamenia torta je uz vybrata...uz len zarezervovat :)......oznamenia si urobim sama v robote lebo robim v reklamnej agenture..so satami tiez nebude problem, lebo tatinova kamaratka vlastni svadobny salon, tak asi budu ak nie zadara tak len za symbolicku sumu :)......tak to je tak v skratke vsetko :).....
a ako ste na tom vy baby?
@kokorunka3@timeab@luciabc@ahapo@lulukya1
@teuflerin ja siteraz dam asi tyzden dva pauzicku, lebo mi zacne hrabat z tej svadby :-D , väčšinu základných vecí už mame takze keby sme pokracovali dalej svadba by bola asi o mesiac :-D
@teuflerin Ja už pomaly nad ničím iným nerozmyslam :) nakoniec miesto svadobnych siat budem mat mat zvieraciu kazajku :-D a tiež sa mi treba sústrediť na školu a hľadanie novej práce :-( aby bolo bolo tu svadbu vobec z coho robit
no ja mam v maji alebo juny statnice inzinierske takze parada...ale tak nevadi, a tiez musime riadne zarabat s drahym, ale tak ja si chcem svadobne pohare uz teraz kupit....obrucky si z peniazkov co dostaneme na vianoce chceme.....a tak..pekne pomalicky vsetko :)
no a mam posledny rok skoly - dorabam si strednu- takze matury - a kedze mam individualne studium tak okrem toho aj skusky. a s obruckami : my mame spolocny rozpocet takze ich cvakame spolu. ale inak ich vraj ma platit zenich