Svadba 4. júla 2009. Kto všetko sa vtedy vydával?

:-) kto sa vydaval taky isty termin? :-)
Odpovedať
1
2
ja sa tiez vydavam v tento den... :-)
Odpovedať
:-) vaaau gratulujem moja... vsetko dobre vam prajem :-) a uz si zacala s pripravami? :-)
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa vydavam 4. jula ;-)
Odpovedať
:-D supeeer sme tri :-D vidim,ze nasvela neni :-D vynimocny den :-D
Odpovedať
Profilova fotka
o jednu viac.... :)
Odpovedať
ahojte sa pridavam 8-)
Odpovedať
Baby neviete cim to je, ze sa v tento den tolko ludi neberie? :-S Ved taky krasny datum, este aj den nezavislosti a je nas stale tak malicko..
Odpovedať
ahojte buduce nevesticky :-) , ja sa tiez pridavam k datumu 4.7.2009 ciusinka....pre niekoho su mozno krajsie datumy, aj ja som mala prve termin 20.06.2009 - 20062009 pekne to znelo, vlastne sestra by mala vyrocie o desat dni po mne 30.06.2007 - 30062007 take hezke :-), ale tak nedalo sa, v podstate pre vizazistku som to posunula :-D
Odpovedať
No ja som mala povodne 5.9., ani neviem preco..ale potom mi nejako cvrnkol do oci v kalendari ten 4.jul ;-)
Odpovedať
ciusinka...by si sa vydavala aj v nedelu? sice ako si spominala hotel Kamila zvladne vsetko stredy, piatky, soboty, nedele :-D :-D :-D
Odpovedať
nie, ved 5.9. je tento rok sobota.. ;-)
Odpovedať
ciusinka.....jeeeeeeej ja som myslela, ze 5.7.2009......soryyyyy......to je tak, ked clovek tak rychlo cita a nerozmysla :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
To je v pohode ;-) a ja som prilis staromodna na to, aby som sa vydavala v iny den ako v sobotu :-D proste sobota=svadobny den, nedela ee :-D
Odpovedať
ciusinka.....suhlasim, a hlavne ja ked mat taku klasicku svadbu, tak si ju iny den ani neviem predstavit......uz sa tesim cez vikend idem pozerat saty a skusat.....ty uz to mas za sebou a aky je ten salon Nicol, treba sa tam prosim ta objednat, nech nemusim hladat na fore dik ;-)
Odpovedať
Vies co Nicole je uplne v pohode, teda neviem, kam chces ist, ja som bola v Auparku, na nete mali napisane, ze je lepsie sa objednat vopred, ale ked som tam volala, tak pani mi povedala, ze sa netreba objednat a to sme tam chceli ist skusat v nedelu, ale tak ja som ju presvedcila, ze nech si ma radsej zapise, predsalen tam nie je ten salon velky, je tam len jedna kabinka a nechcelo by sa mi tam hodinu cakat, keby tam akurat prave vtedy niekto skusal..Tak som ju presvedcila, nech si ma objedna a potom som tam normalne len prisla a vsetko bolo ok..Ak sa ti da, tak tam radsej brnkni, aby si to mala iste, nie ze na potvoru tam prave vtedy niekto bude ;-)
Odpovedať
ciusinka.....super diky moc, no ja idem na svadobny veltrh mrknut, potom som objednana do White Atelieru a chcem ist este do salonu Nicole a salon Diamond skusit.....tak uvidim :-)
Odpovedať
My ideme tiez kuknut na svadobny veltrh, ale viac menej len pokecat s nasimi fotografmi, lebo inac skoro vsetko mame ;-) hlavne nemozem pozerat ziadne korunky, lebo este by som nahodou kupila dalsiu a to by som teda pocuvala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ja som bola v Nicole na Dostojevskeho a... nikdy viac. Nebola som sice objednana a tak sme tam 45 minut sedeli a cakali, ale ten pristup "predavaciek" ma odrovnal. Nie ze by boli neprijemne, boli priam vlezle... kazdej holke sa kazde saty naaaaramne hodili podla nich, biely zavoj ku kremovym satam uzasne pasoval, biela bodkovana "zaclona" co mi dali miesto zavoja na hlavu nadherne ozivila tie tortove saty co na mna navliekli... neviem kde boli ked sa rozdaval vkus :) Apropo, saty... vyberas si z katalogu tie ktore sa ti pacia, aby ti nakoniec oznamili ze tristvrte z nich nemaju a ze oni ti vyberu nieco co by sa podla nich tebe hodilo. Mna teda Nicole sklamal
Odpovedať
Profilova fotka
a co sa toho "nepopularneho" terminu tyka, neviem ako inde, no mne na matrike oznamili ze to je nesobasna sobota, mozno je to tym. Tak ja som si priplatila 500Skk a uz zrazu sobasna bola :)
Odpovedať
aj ja sa stanem manzelkou 4.7:))) Vsetkym nevestickam zelam vela stastia
Odpovedať
andelik8......no to vie aj mna odradit, ked sa priam niekto pcha do riti a prd sa vyzna.....a kde si si bola nakoniec skusat saty? a salon White Atelier na to co hovoris? Pripadne Salon Diamond..... :-) juliankam.....zdravim nevesticku ;-) , a co vsetko mas uz vybavene?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si rezervovala v prvom salone... (Nicole bol druhy, no hned som sa znechutena vratila do toho prveho :) Vola sa PASARELA (BA Ruzinov) a je novy, len od septembra funguju. Maju saty od spanielskych navrharov. Este nie vela, ale vsetky co tam su su nadherne. A ta pani co tam pracuje je uuuuzasna, ochotna, mila, uprimna... ked sme sa vratili, zhrozene na mna pozrela ze ci to myslim vazne, a posielala ma este do ostatnych salonov popozerat, aby som si bola 100% ista ze mam tie prave saty :) Teraz pre mna zhanaju rovnaku stuhu na saty, bolerko aj do vlasov aby som mala, a tiez spanielsky zavoj co by sa k tym satam hodil, lebo ten co maju ma inu cipku. Tak tomu hovorim spravny pristup....
Odpovedať
andelik8.....no super, ono to tak niekedy byva, ze clovek sa aj tak vrati ;-) a kolko ta vysli ak to nie je tajne :-D
Odpovedať
Laxity...vybavenu mame chatu ,kde bude svadobna grill party.saty zatial nemam,ale tazku hlavu si s tym nerobim.A este mame svadobne pohare :))
Odpovedať
Profilova fotka
18.500,-...pravdupovediac najskor sa mi takmer zahmlilo pred ocami, ale potom som si povedala, ze vsak vydavam sa iba raz (snad :)
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som este... v cene su aj vsetky doplnky ktore si v salone vyberies, cize mam slnecnik na fotenie, zavoj a zhanaju tie stuhy... bizuteriu som si tam nevybrala, chcem len nieco jemne na krk.
Odpovedať
juliankam.....mate asi len nejaku mensiu hostinu? Asi nerobite nejake tie ceremonie okolo toho, ked si z toho tazku hlavu nerobis :-D , alebo zeby sa niekomu dotoho nechcelo :-D :-D :-D , mne sa do skusky siat teda vobec nechce ;-) andelik8...18.500sk si myslim, ze je to ok a este k tomu ked mas aj tie doplnky, ja tiez nebudem na satach setrit, ved vydavam sa len raz :-D snad ako aj ty pises....a priatel nesetril na kamere, tak ja nebudem na satach....mame to hezky podeleneeee :-D , takze salon Pasarela odporucas???
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne... vravim, ja som bola tak spokojna, ze som dalej uz nehladala.
Odpovedať
andelik..Ja som zase v Nicole v Auparku bola velmi spokojna..sice tam maju mensi vyber siat asi ako na Dostojevskeho a bolo to tak, ako si pisala, najprv nam dali pozriet katalog a potom kopu z toho nemali..Ale ja som si nastastie vybrala ;-) Ja som bola predtym este v salone Belissima na Racianskom myte, celkom v pohode, ale pacili sa nam tam jedny saty, ktore mala oblecena figurina na sebe a na tej pani tam bolo jasne vidiet, ze sa jej ta figurina straaasne nechce vyzliekat..A potom ma presviedcala, ze s tymi satami by bolo najviac roboty, keby ich na mna chceli upravovat..No ale tam som nakoniec tie prave aj tak nenasla..
Odpovedať
Ahojte - neviem, preco by to mal byt nepopularny den na svadby ... amerika oslavuje den nezavislosti - takze ohnostroj zadarmo kazde vyrocie :-D. my sme mali povodne v plane o tyzden skoro ale kvoli miestu sme to posunuli, i ked nakoniec sme si vybrali ine, s ktorym sme velmi spokojni.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?