Svadba 5. 6. 2010. Čo všetko už máte pripravené?
- z
- 4
ajoj takze my mame salu, hudbu, starejsieho, foto a kameru a takisto aj saty... mam uz aj zajednanu dizajnerku na vyzdobu.. jun je velmi casty na svadby, nechcem potom stresovat.. a kucierka s tou hudbou sa poponahlajte naozaj!!! ved je to len 5 mesiacova naj dj alebo hudobnici su zarezervovani aj rok niekedy aj dva dopredu!!! a takisto je to aj s foto a video.. moji vyvoleni mali volny termin na jun az na rok 2012!!! ale nechcem plasit, len aby ste potom zbytocne neotalali...
ja sa ponahlam aj preto lebo si zariadujem svadbu zo zahranicia a domov pridem len na dva tyzdne vo februari a to uz chcem len vsetko podotahovat..este ze existuje internet4. jan 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
v dóme Svätej ALžbety a vy??uz som aj ja trosku pokrocila,mame kostol,salu,DJ,zrejme aj kameramana v utorok nam ma doniest ukazky,foto budeme mat v nostalgii,no a este nam treba ist na vystavu kvoli pozvankam a obruckam ktore tiez uz mame vybrate ale vraj na vystave ked si ich objedname tak dostaneme zlavu...takze uz skoro vsetko mame uz len torty,jedlo,pitie,oblecenie,topanky a vyzdoba
3. feb 2010my sme natom podobne,zajtra sa ide na vystavu tak uz asi budeme mat obrucky aj pozvanky a vsetko ostatne sa uz da zariadit ako vravis tak mesiac pred svadbou
mne sa dnes v noci snivalo ze som sa pomylila a ze nie je februar ale len par dni pred svadbou a v sne som len splasene pobehovala a zhanala vsetky veci co treba narychlo
kedy posielate svadobne oznamenia?lebo my chceme vacsinu osobne rozdat tak chceme pomalicky zacat uz teraz aby sme to stihli obehnut
6. feb 2010eli333: aj my budeme mat v Dome sv. Alzbety
hihi to sa tam mozno aj uvidime
mozno budete mat pred nami alebo po nas
O ktorej budete mat? napis mi to do IP ak nechces aby to vsetci videli
Uz sme pokrocili s par vecami, uz zaciname nakupovat drobnosti, mame uz pierka, svadobne pohare, knihu hosti, darceky pre hosti a ideme vyrabat oznamenia a tak
14. feb 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
15. feb 2010eli333 to aby som zacala uz konecne vyrabat nase oznamenia
Nejaka som busy, nic nestiham. A co sa tyka slniecka, tak uz v maji sa v pohode da opalit, niektory rok som bola uz v aprili opalena
Ale mas pravdu, ze treba mat na to aj cas...vtedy som bola este studentka
Solarkam vsak moc neverim...
2. mar 2010
- z
- 4
Ahojte baby...co vsetko uz mate pripravene na svoj den D? pekne sviatky vam prajem