Svadba 5. 6. 2010. Čo všetko už máte pripravené?

5. júl 2010910
  • Ak kde máte svadbu?

• 32 dni.. 😮

• ano ano uz len 32!!! inak uz finishujem s pripravami.. joj len keby som bola doma a nie tu v uk 😞( ale uz len 20 dni a zacne sa mi 6 tyzdnov dovolenky. 4 dni po svadbe ideme na svadobnu cestu.. veeelmi sa tesim ideme do dominikanske rep. joooj konecne si oddychneme.. a vy ako kam baby?

• Sponzor fóra
  • ahojte, aj my uz finisujeme, tiez nie som doma 😞 dufam, ze vsetko vyjde a ze bude pekne pocasie 😉

• Nebojte baby bute to najkrajsie pocasie a seeecko dopadne super 🙂 co vam chyba a co uz mate nex viem na co som zabudla 😉

• nam uz chybaju iba topanky pre zenicha a menovky 😉 juj a este objednat kyticu, ale na to je vraj cas. Inak dievcata, poradite mi? Kytica by sa mala hodit k liceniu alebo k vyzdobe? Pretoze my mame vyzdobu marhulovu, ale licenie mi najviac ide fialove, takze bude take. A aka kytica?

• mirinka7 a co tak skombinovat marhulovu a fialovu?

• ja budem mat biele tulipany a frezie a k tomu sa hodi aj fialova a aj marhulova 😃

• Ahojte babenky ako sa mate a co noveho?

• ahoj ja prave pozeram ze to uz len 3vikendy a na stvrty je svadba 😃 juj super...tak organizujem svoju rozlucku pomalicky,asi 6holiek budeme a niekam na diskoteku sa pojde,tesim saa a obrucky sme si skusali minule ze trening 😃 uz proste taka predsvadobna nalada je u nas,o chvilu si budem spievat ze uz len 22dni 😃 a v stvrtok ideme do polska posledne malickosti pokupit,ako si beriete volno v praci?ja som si vzala na ten stvrtok a potom tyzden pred svadbou a asi aj po svadbe ak sa bude dat

• No ja som sa vcera dozvedela ze mi moje milovane cicusky organizuju rozlucku tak ma to moooc potesilo... my to s buducim mm ete moc nevnimame ze uz iba tak malo ale obaja sa tesime. volno si beriem iba na piatok v nedelu sa ete zastavim v robotke lebo pracujem v restike tak ix pojdem ete mrknut a potom bude dovolenka az do nedele...

• akobaby uz sa nam to krati

• ja mam tolko malo dovolenky, ze si po svadbe zoberiem asi iba pondelok 😞 Noooo uz sa nam to krati, dufajme, ze bude pekne 🙂 Baby z KE, kde sa idete fotit?

• mirinka7: tak to nemas moc dovelonky.... ja som si viac ako a 100% ista ze aj ked budem mat dovolenku sef bude minimalne raz volat....

• kararinkabrnka: no ved jasne, aby pogratuloval nie 😉 zato moj sef mozno nepogratuluje ani ked sa vratim do prace 😒

• Sponzor fóra
  • ten nas sef ( s polovickou pracujeme spolu ) sa uz asi 3 masiace vypytuje ci nam moze prist zagratulovat do kostola.... my mame fakt fajn sefa 😃

• Tak to mate super 🙂 A ako? vsetko uz nachystane? Inak tu kyticu som naozaj zladila do marhulovo - fialova 😉 No fialovych bude len par takych drobunkych kvietkov, aby aspon nieco take bolo... 🙂

• tak to som rada 😃 no mne uz xybaju iba take drobnosti a co ty co vsetko uz mate?

• My uz vlastne tiez vsetko mame, uz len dokoncim menovky a je to 🙂

• hmmm tak to mas fajn ja ani neviem co svetko ete treba ale sak hadam ma to ete za tie 3 tyzdne napadne...

• Ahojte babenky možem sa ku vám pridať? Tiež mám svadbu 5. júna. Skoro všetko už máme. Ln pár maličkostí dokupiť na výzdobu.

• kaculiatko88_ jasne ze sa mozes pridat :d budeme len a len radi ak nas bude co najviac 😃

• ďakujem veľmi pekne ...

• pozerala som vase svadobne oznamenie moc pekne ho mate 😃 ako dlho ste s priatelom a preco ste sa rozhosli prave pre 5.6?

• 16 dni 😉

• Tak my spolu v deň svadby budeme 4 roky. Tak preto 5. júna, lebo máme výročie. A ďakujem pekne za pochvalu. 🙂 🙂 🙂

• holkyyy uz len 2tyzdne 😃 ako sa citite?stresujete uz?rozlucky ste uz mali?ja buduci vikend budem mat a trosku uz aj zacinam byt nervozna ale aj sa tesim 😃

• eli333...aj ja mam rozlucku buduci vikend bude to taka pandko damska jazda lebo cela partia ideme na xatu tak sa mooooc na to tesim... a hej pomaly aj stresovat zacinam....

• Tak ja ešte nestresujem, ale veľmi sa teším na budúci víkend na rozlučku. Prídu aj baby ktoré som veľmi dlho nevydela. 🙂 🙂

• tak to je super aj ja sa tesim budeme zasa cela partia pokope zabavime sa 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov