Svadba 5. 6. 2010. Čo všetko už máte pripravené?
- Sponzor fóra
Pretoze je to na zaciatku leta. Cele leto mame pred sebou ako manzelia. 5.6 lebo v anglicku je ten tyzden skolske prazdniny. Niekolko ludi robi v skole takze aby mohli prist.
Smevybrali datum v jeseni. Sme rozmyslali nad 15.5 ale bratranec vtedy povedal ze sa bude zenit v Aprili a nechceli sme to prilis blizko. Takze 5.6 koli ucitelom a aby to nebolo prilis blizko. Bratranec nakoniec svadbu odlozil na neurcito..26. máj 2010mne sa vobec ale vobec nezda 4 roky malo. Pred 10 rokmi sa mi sestenica vydavala ako inak - po 4 rokoch chodenia
si pametam ze som si myslela ze to je dost dlho ze ja si myslim ze tak 2 roky je akurat alebo aj skor, co si stale myslim. My sme si vobec nemohli dovolit sa zobrat skor. Takze 4 roky su to!
28. máj 2010- Sponzor fóra
kararinkabrnka dakujem
tiez som rada,vyzeralo to dost nafigu ale nakoniec nas snubencova rodina velmi milo prekvapila,oni sami to brali ako samozrejmost,ze ked som to rok vybavovala tak sa to 2tyzdne pred nezrusi a okrem toho babka by urcite chcela aby svadba bola. a drizm palce aby sa podarilo rychlo vybavit,to je dost neprijemne teraz tyzden pred svadbou ked mu ukradli doklady vrr
30. máj 2010
dievcata ja sa zrejme v tento den vydavat nebudem
uz nikdy nebudem nic planovat a tesit tak velmi dopredu,ak sa este niekedy budem vydavat tak cele to zorganizujem za 2-3tyzdne lebo osud je osud a clovek nikdy nevie co mu prinesie