Svadba 5. 6. 2010. Čo všetko už máte pripravené?

5. júl 2010910
  • dievcata ja sa zrejme v tento den vydavat nebudem 😞 uz nikdy nebudem nic planovat a tesit tak velmi dopredu,ak sa este niekedy budem vydavat tak cele to zorganizujem za 2-3tyzdne lebo osud je osud a clovek nikdy nevie co mu prinesie

• eli333: a co sa stalo???? 😞 😞 😞 😞

• uz buduci tyzden budeme povydavane..
    mozte napisat vsetky ze preco ste si vybrali prave 5.6?

• Sponzor fóra
  • Ja som už spomínala ... bude to naše 4 výročie. 😉 😉

• tradada... ani neviem ja som xcela oktober ale nevedeli sme ci segra nepojde so skolou prec a tak 5.6 sa mi lubil tak preto a co ty?

• Pretoze je to na zaciatku leta. Cele leto mame pred sebou ako manzelia. 5.6 lebo v anglicku je ten tyzden skolske prazdniny. Niekolko ludi robi v skole takze aby mohli prist.
    Smevybrali datum v jeseni. Sme rozmyslali nad 15.5 ale bratranec vtedy povedal ze sa bude zenit v Aprili a nechceli sme to prilis blizko. Takze 5.6 koli ucitelom a aby to nebolo prilis blizko. Bratranec nakoniec svadbu odlozil na neurcito..

• My budeme mat tiez 4. vyrocie blizko toho datumu 🙂 Len to nevyslo na sobotu...ale 5.6. sa nam pacilo 😉

• hehe. my mame 4 vyrocie koncom Juna. 😃
    tak tu tie 4 roky neak letia 😉

• hehehe to sme sa teda zisli dobra partia co? 😃

• Waw .... a ja som si myslela, že som sama, ktorá sa tak skoro vydáva. Niekomu prišlo skoro po 4 rokoch. A pre mňa je to tak akurát. Veď keď sa máme radi tak na čo čakať.

• mne sa vobec ale vobec nezda 4 roky malo. Pred 10 rokmi sa mi sestenica vydavala ako inak - po 4 rokoch chodenia 😃 si pametam ze som si myslela ze to je dost dlho ze ja si myslim ze tak 2 roky je akurat alebo aj skor, co si stale myslim. My sme si vobec nemohli dovolit sa zobrat skor. Takze 4 roky su to!

• my tiez 4 roky sme spolu 🙂 nakoniec svadba bude

• ozaj aj vam to tak pride ze este tyzden? ja som moc nad tim nemala kedy rozmyslat furt som v robote a po veceroch stravim na nete emailovanim kazdemu a riesenim "detailov". mate cas kedy nad tim rozmyslat ze uz iba tyzden? pomoc.. 😉 sa necitim pripravena

• ja tiez stresujem 😐 nakupene je uz vsetko ale mam pocit ze vobec nemame premyslene detaily..a naplanovany ten den,ze sa bude hrozne improvizovat a nikto nebude vediet co ma robit

• baby a ja nestresujem, neviem preco, ale som pokojna, len trocha nedockava, lebo uz chcem aby to bolo 🙂 Drzme palce pocasiu! 😉

• Sponzor fóra
  • My sa berieme po 3 rokoch a tiez nam to nepide ze sme tak dlho spolu... akorat sme sa vratili z rozluckovej chaty kde mojej polovicke ukradli doklady tak od pondelka vybavujem aby sme sa mohli vobec vziat...

eli333...tak to som rada ze to nakoniec dobre dopadlo 😃DDD

• kararinkabrnka dakujem 😃 tiez som rada,vyzeralo to dost nafigu ale nakoniec nas snubencova rodina velmi milo prekvapila,oni sami to brali ako samozrejmost,ze ked som to rok vybavovala tak sa to 2tyzdne pred nezrusi a okrem toho babka by urcite chcela aby svadba bola. a drizm palce aby sa podarilo rychlo vybavit,to je dost neprijemne teraz tyzden pred svadbou ked mu ukradli doklady vrr 😠

• este to pocasie keby bolo take dobre ako manzelik buduci.. 😉

• od soboty ma byt pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• baby, pevne verim ...lebo sestra ma svadbu-obrad vonku 🙂) drzim vam palce. mna to caka 20.8.2010

• Dúfame, že počasie bude celkom pekné. My už koláče máme napečené, zajtra skúšky na vodičský, poobede krabičkovanie a piatok posledné úpravy. Baby ten čas ale veľmi rýchlo beží. Už len úspešné dojsť do cieľa. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 🙂

• babyyyyyy uz sa nam slooda kraaaaaaati...tesite saaaaaa??ja mooooooooc 🙂

• aj jaaaa, ale u nas lejeeee 😞 a voda stupa 😞

• ahojte kocky, pocasie vam praje 😎 😎 😎
    tak vam prajem, aby ste prezili nezabudnutelny svadobny dnik a aby vsetko dopadlo podla vasich predstav 😵 😵 😵

• Ahojte ...
    tak už to máme za sebou 🙂 🙂 🙂 🙂

• ahojte ako vam to dopadlo nam uuuuplne super nad moje ocakavania

• kati, gratulujem 🙂 vy ste to mali v PKO? 😬 isli sme okolo a bola tam svadba.. 😉 😵 bo my budeme mat tam 😉

• tak ako mlade pani? 😃 u nas to bolo nadherne,uzasny den aj ked sa vela veci skomplikovalo ale nadherne to bolo aj tak

• moja svadba bola tiež super ... záplavy to trošku skomplikovali ale sobota bola nádherná ...

• pocasie nam nakoniec vyslo, bolo nadherne jasne nebo..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov