čaute, my máme fotografa, kameramana, dj, reštiku, šaty, nejaké nápady na fotenie, vieme kde budeme kupovať koláče, tortu, víno a to je asi tak všetko haha :) a čo vy? ako ste na tom?
@divozienka26 oznamká budeme vyrábať sami...dosť sa s tým trápim, lebo chceme niečo originálne a dáko ma opustila inšpirácia :-| predbežne voláme tých, ktorých tam chceme mať a oficiálne tak 2 mesiace pred.
Ahojte, ja svadbuje tak isto 6.10.:-)....noo my zatial mame len to najnutnejsie - saty mam, salu tiez, DJ a farara:-), kedze si volame vlastneho....Oznamka zatial nie, ani ostatne, ale pohodickaaa, stihame:-)
Ahojte dievcata, aj ja s drahym sa pysime tymto svadobnym datumom :-) ale tiez lažo-plážo, klidek zatial. Booknute len nevyhnute veci - termin v kostole, sala, kamera, foto, dj, moje saticky, vizazistka. Kadernicku este nemam, ani snubenec oblek, ani obrucky, ani oznamenia :-) dnes som zajednala kolaciky, mnami :-)
Ahojte :) my máme tiež tento istý dátum :) a pomaličky už odbúdajú veci zo zoznamu čo máme....oznámenia som už povystrihovala ale mám dilemu kedy ich rozdať...ešte asi dosť času, však?
@novakova2000 ano chceme mat romanticku cyklamenovu svadbu.. teda aspon je taka nasa predstava, uvidime ako to bude v reale, kedze vyzdobu si ideme robit sami.
@novakova2000 a aku mas salu? my sme rozmyslali nad cervenou a potom oranzovo zltou..ale nakoniec vyhrala cyklamenova a ta mozno bude kombinovana so zelenou..ale len trochu zelenej
@anjelik0209 vieš čo viac menej ani nie - oni mi spravia akoze serpy stoly - jediné kvety ale tie si dam urobit v kvetinástve a poprosim niekoho nech mi ich tam v sobotu ráno odvezie nič viac nič menej:)
my mame tyzden pred Vami.. ...a @novakova2000 fandim Ti, ja mam len lupene na zem na prvy tanec (chcem srdiecko) a bublifuky pre deti :) tiez to nechavam ako ty - klasika v restike + zive kvety