Ahojte :-D
Najde sa tu uz niekto kto uz planuje svadbu na 6.6.2009? Chcela by som sa podelit o "vybavovacky" ktore uz mate za sebou popr. co este len planujete. My planujeme na 4.4.2009 (presne 7 rokov, co sme spolu) alebo 6.6.2009 (lebo chceme mat ked bude teplucko) tak este nevieme na 100%. :-)
taky jsem zvědavá, kdy se mimíškovi bude chtít ven. :)
včera u toho hokeje kopal jak ďas.... a bylo mi všelijak...ale jen to skončilo a ulehli jsme.... byl klid.
za chvíli jdu na poradnu a křivku, tak se snad dozvím jak na tom jsme.... ale zatím nezabralo uklízení, sex, hokej a ani bouřky :)))) je mimiš dost odolný....
Alvy, nas hokejista u hokeje taky kopal :-D Asi fandily, mimina :-)
Jinak Evi, uvidime, jak jsem se s tou predpovedi na dnesek trefila, do pulnoci casu dost ;-)
Tak holky, já byla dneska na kontrole a doktor říkal, že už jen odpočíváme a čekáme a že hlavička mu připadá zase níž...tak uvidíme, jinak vše v pořádku a ani mi nepřipadá, že by se něco mělo dít... 8-)
Kamoska porodila dneska v noci, maleho Simona :-) Mela termin ted nekdy tento tyden.
Tak se cinte taky, holky. ;-) Nebo spis ty vase mimina, aby se cinily, co?
teda nevím .... ale u nás to stále nevypadá :) na kontrolu jdu zítra a ráda bych kdyby to vypuklo právě zítra, to slouží můj oblíbený doktor :), ale to prostě asi prckovi nevysvětlím :))))
Ahoj maminy, kde jste, nerodite? :-)
Dneska jsem byla s prckem na kontrole, krasne mu busilo srdicko, tak mam priliv pozitivni energie do dalsich dnu...
a s tim brichem Alvy uz tomu zacinam verit, od posledni prohlidky (tj. za mesic) jsem pribrala pres 3 kila... ach jo. Nastesti mam ale dojem, ze mi roste jenom to bricho...
My nerodíme :) a včera na kontrole mi říkal dr., že to ani nevidí...
Kami, neboooj.... pak už ti to ani nepřijde.... to přibírání. já mám nahoře 16 kilo..... a myslím, že zase tak obrovsky nevypadám....teda kromě bříška, to je mazec :)
Ahoj holky!
Tak to jsem zvědavá která z vás dvou bude první ;-) Držím pěsti ať vám to dobře dopadne!!
Já byla na kontrole ve čtvrtek a jak říkáš kami, je to moc příjemné slyšet jak mu tluče srdíčko a koukat se na něj :-) Mě doteď bříško skoro vůbec nerostlo, nebo mi to aspoň tvrdili všichni ostatní, ale teď mě kamarádka viděla po 14 dnech a už teda změnila názor, že stačí jen 2 neděle a jak už se krásně kulatim a už to asi opravdu začíná být vidět protože se mě ptali 3 lidi, kteří o tom nevěděli, jestli náhodou těhotná nejsem :-)
Přeju vám krásnou i když propršenou neděli :-)
Ahoj! Pocasi stale na draka.... ale mame nove okna :-)
Tady neco noveho u nektere z vas...?
Kdyz uz tu pisu o pocasi, tak letos by ta svatba 6.6. byla co se tyka pocasi asi fajn, od vikendu ma byt konecne hezky.. chtela jsem v nedeli vytahnout muze na nejaky vylet kdyz mame to vyroci... ale zrovna v nedeli ma cas kamarad, aby mu pomohl se stropem. Ach jo :-(
Všechny vás zdravím.v pondělí 31.5.2010 jsme se stali rodiči úžasného stvorenicka.vazi 3350 gramů a meri 52 cm.jmenuje se Eliška. Všichni jsme v pořádku a az budeme doma,přidám do alba fotku. Mějte se krásně.
Ahoj všem,
také bych Vám ráda oznámila, že minulý čtvrtek 27.5.2010 se nám narodil Jeníček, váží 3,55 kg a měří 51 cm. Od včerejška jsme konečně doma a moc si to užíváme. Je úúúúžasnej. :-)
Maminky moc vám gratuluju k vašim malým uzlíčkum a přeju vám hodně zdravíčka a ať vám dělají jen samou radost!!!! :-) ;-)
Já se jdu trošku opalovat když je konečně tak nááádherněě!
A na zítřek máme naplánovaný výlet do Tábora, kde půjdeme do fantastické restaurace na večeři a kde se zas tak strašně přežereme až nám bude těžko :-D
Užívejte si miminek i sluníčka a přeju krásný víkend!!
Je opravdu nádherně!! To člověku snad ani nic nemůže zkazit náladu :-)
Mohlo tak být i loni, ale my jsme měli nakonec docela ucházející počasí, nám pršelo až na hostině a to už nám tak nevadilo, když jsme focení stihli při sluníčku :-)
Jani máš už opravdu krásné bříško ;-)
A taky vám všem přeju krásný výroční den ;-)
evusinko, mooooc vám to oběma sluší :)
taky přihodím fotku našeho pokládku ....
jinak mi oslavili výročí návratem z porodnice...měla jsem komplikace, tak nás pustili až včera. eliška mohla už ve čtvrtek a já ji to malinko pokazila...ale už doma jsme a jsme mooooc spokojené :)