Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
- Sponzor fóra
Ahoj maminy, kde jste, nerodite?
Dneska jsem byla s prckem na kontrole, krasne mu busilo srdicko, tak mam priliv pozitivni energie do dalsich dnu...
a s tim brichem Alvy uz tomu zacinam verit, od posledni prohlidky (tj. za mesic) jsem pribrala pres 3 kila... ach jo. Nastesti mam ale dojem, ze mi roste jenom to bricho...28. máj 2010- Sponzor fóra
Ahoj holky!
Tak to jsem zvědavá která z vás dvou bude prvníDržím pěsti ať vám to dobře dopadne!!
Já byla na kontrole ve čtvrtek a jak říkáš kami, je to moc příjemné slyšet jak mu tluče srdíčko a koukat se na nějMě doteď bříško skoro vůbec nerostlo, nebo mi to aspoň tvrdili všichni ostatní, ale teď mě kamarádka viděla po 14 dnech a už teda změnila názor, že stačí jen 2 neděle a jak už se krásně kulatim a už to asi opravdu začíná být vidět protože se mě ptali 3 lidi, kteří o tom nevěděli, jestli náhodou těhotná nejsem
Přeju vám krásnou i když propršenou neděli30. máj 2010Ahoj! Pocasi stale na draka.... ale mame nove okna
Tady neco noveho u nektere z vas...?
Kdyz uz tu pisu o pocasi, tak letos by ta svatba 6.6. byla co se tyka pocasi asi fajn, od vikendu ma byt konecne hezky.. chtela jsem v nedeli vytahnout muze na nejaky vylet kdyz mame to vyroci... ale zrovna v nedeli ma cas kamarad, aby mu pomohl se stropem. Ach jo1. jún 2010Maminky moc vám gratuluju k vašim malým uzlíčkum a přeju vám hodně zdravíčka a ať vám dělají jen samou radost!!!!
Já se jdu trošku opalovat když je konečně tak nááádherněě!
A na zítřek máme naplánovaný výlet do Tábora, kde půjdeme do fantastické restaurace na večeři a kde se zas tak strašně přežereme až nám bude těžko
Užívejte si miminek i sluníčka a přeju krásný víkend!!5. jún 2010Je opravdu nádherně!! To člověku snad ani nic nemůže zkazit náladu
Mohlo tak být i loni, ale my jsme měli nakonec docela ucházející počasí, nám pršelo až na hostině a to už nám tak nevadilo, když jsme focení stihli při sluníčku
Jani máš už opravdu krásné bříško
A taky vám všem přeju krásný výroční den6. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
taky jsem zvědavá, kdy se mimíškovi bude chtít ven.
))) je mimiš dost odolný....
včera u toho hokeje kopal jak ďas.... a bylo mi všelijak...ale jen to skončilo a ulehli jsme.... byl klid.
za chvíli jdu na poradnu a křivku, tak se snad dozvím jak na tom jsme.... ale zatím nezabralo uklízení, sex, hokej a ani bouřky