Svadba 7.5.2011 - pridajte sa

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Všimla som si že nás tu už zopár je, tak prečo si nezaložiť vlastnú tému, kde si možeme pomáhať a radiť, čo treba kedy stihnúť a pochváliť sa čo už máme :-) My máme vybavené: miesto hostiny, kostol, fotografa, kameramana, ja už som si aj šaty, závoj a topánky kúpila.. :-D A čo vy?
Odpovedať
1
31
32
Profilova fotka
ahojte kočice, tak už aj ja patrím medzi šťastne vydaté žienky. konečne som sa aj ja už dostala na túto stránku a vidím, že niektoré už máte aj album! ja som stále ešte žiadne foto zo svadby nevidela. Ale čo ma tak trošku na našej svadbe zarmútilo, je počasie. úplná katastrofa! vonku bolo len 6 stupňov, fúkal silný vietor a občasne aj pršalo :-( ale napriek tomu to bol najlepší deň nášho života! @jarka87 neboj, ak nebudes ocakavat, ze vsetko na tvojej svadbe bude dokonale, tak to bude v pohode. my sme tiez na plno veci zabudli a zopar veci nevyslo, ale nakoniec to vobec nepokazilo dojem zo svadby. uplne vsetci si pochvalovali. @veronika81 xixi, ja som akosi tiez zabudla na tu vlecku. ja som ju pre zmenu na foteni vlecku vobec nepouzila. bola taka zima, ze sme sa snazili rychlo vsetko nafotit a utekat do vnutra. ale v kostole som si ju uz spustila. a cestou do kostola mi ju pekne niesli moje dve druzicky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte vydate zeny, pridavam sa k vam, tiez to uz mame s drahym uspesne za sebou. musim povedat, ze vsetko u nas dopadlo prefektne, bol to nadherny den D, na ktory nikdy nezabudneme. len skoda, ze to vsetko tak neskutocne rychlo plynulo. rano kadernicka, kozmeticka, potom sa mamine nedarilo zaviazat ma do siat, tak sme meskali na fotenie, ale vsetko sme stihli :) v kostole som bola este nervózna, ale po obrade to zo mna opadlo a uz sme sa len a len zabavali. pocasie sme mali na 100%, cely den slnecno, ani oblacika, tak bolo asi fakt vymodlene. len sme v tom zhone a zmatku sme zabudli doma pierka, pre ktore sme sa neskor museli vratit, dalej vystrelovacie konfety a popolnocnu zenichovu koselu, ale to su len take detaily...hostia sa bavili a pochvalovali si. len skoda, ze tolko vybavovaciek a stresov okolo svadby a ten krasny den potom tak rychlo bezal. prajem vam vsetkym do manzelstva len to naj. a do roka proroka :) Barbora
Odpovedať
ahojte baby. prajem vsetkym vela, vela lasky a nech nase manzelstva vytrvaju naveky! ;-) tak nam tiez vysiel nas svadobny den uplne perfektne, naozaj vyslo vsetko, vratane krasneho slnecneho pocasia. ak odhliadnem od urcitych veci, lebo nemoze byt zas vsetko dokonale, hlavne nevyhovies vsetkym ludom, napr. so zasadacim poriadkom, ale povedala som si, ze uz sa nad tym nebudem ani zamyslat.. ;-) ubehlo to strasne rychlo, ze som si to nestihla vobec ani uvedomovat. fotit sme sa boli po obrade, pri zapade slnka a bolo to super, neviem sa dockat x-) vsetci hostia sa bavili, nikoho nebolo treba nutit aby tancoval, parket bol stale plny :-D vobec sme neboli od rana nervozni a moj drahy sa este doteraz nevie z toho spamatat, stale mi hovori, ze to bolo uplne nadherne a zopakoval by si to aj buduci tyzden. :-D
Odpovedať
ahojte kočky, aj my už máme našu svadbu úspešne za sebou a musím povedať, že sa nám všetko vydarilo na 100%, sobotnajšie ráno som začala u kaderníčky a kozmetičky , ako najprv som mala stres s môjho manžela lebo v piatok sme sa spolu už nerozprávali ale keď prišli k nám a videla som ho aký je šťastný a veselý tak všetok stres a strach so mna opadol a celý deň sme si užili. Sobáš v kostole prebehol bez komplikácií , jedlo bolo výborné , ľudia sa bavili do rána do 6tej a čo ma najviac potešilo bolo počasie - podarilo sa nám nafotiť 1500 záberov z celej svadby - vraj rekord nášho fotografa ale fakt nádherné zábery a dokonca sme vystihli aj západ slnka a teraz som zistila aké čaro majú fotky fotené nie ráno ale podvečer. a v neposlednom rade ma potešil aj fakt že sa mi podarilo spraviť veľmi peknú výzdobu ktorá bola ohodnotená na maximum a každý mi skladal poklonu a ja som bola šťastná že sa mi to podarilo spraviť podľa mojich predstáv. a teraz si len zaželajme veľa lásky a spkojnosti do budúcnosti
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak samozrejme aj ja sa pripajam k prianiu, nech nas vsetky caka stastny zivot po boku nasich manzelov! tak ako vravite, bol to ten najlepsi den nasho zivota, napriek tomu, ze fakt mnoho veci nevyslo tak ako som planovala. Ale ani vsetky tie nedostatky nepokazili celkovy dojem zo svadby a vsetci si fakt pochvalovali. Dokonca mame ohlasy, ze to bola najlepsia svadba na akej kedy boli. skoda fakt toho pocasia, lebo vsetko sme robili rychlo a chvatom, aby sme ani my ani hostia nezmrzli, takze fakt sme nenafotili uplne vsetko, co sme chceli a taktiez som pri foteni zabudla vlecku spustit. a nastastie sme mali salu blizko nasho bytu, lebo nam sa podarilo vela veci zabudnut doma, napr. aj svadobnu kyticu, ked sme isli po omsi odniest pozehnanie domov :-D vravim, fakt sa nam zopar kiksov podarilo, ale na to budeme casom len s usmevom spominat. skoda len, ze este stale nemame ziadne foto, pretoze fotograf ma toho vela, takze si musime este taky tyzden pockat.
Odpovedať
Ahojte babulky, tak to uz mate za sebou! Vsetkym zelam do spolocneho zivota, len to naj naj najlepsie!!! Aby ste sa stale mali radi tak, ako v tento den :-D!. Dufam, ze Vam vsetko vyslo podla predstav a nevadi, ze nieco chybalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 ďakujeme ;-) baby manželky, chodíte sem ešte? Ja sa chcem vydávať znova :-D Aj každý víkend, keby to bolo možné.. Len nech mi to niekto všetko zorganizuje, ja sa iba dostavím :-N Tak bolo úžasne, ešte stále to mám všetko v hlave. Neviem sa dočkať videa, vraj do dvoch mesiacov bude, zdá sa mi to ako večnosť.. Fotky mi nejaké poslali mailom, s nimi som spokojná veľmi :-) ide sa robiť teraz svadobná kniha, tak na tú som zvedavá. A potom mi dajú všetky foto na CD. Želám vám všetkým krásny manželský život ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 dakujeme ;-) @veronika81 no ja tu este kazdy den tak zo zvyku zavitam, no teraz sa vyrazne zmenili moje priority na tejto stranke :-D do svadby som ficala na albumoch z priprav a teraz mam maniu, ze prezeram vsetky svadobne albumy :-D a uz sa neviem dockat, ako vytvorim aj ja ten svoj, ale staaale ziadne foto ;-( teda mame zopar kuskov, ale to su len take co sme potrebovali posunut kameramanovi na obal dvd. Zatial tie foto vyzeraju super, tak sa fakt neviem dockat na tie dalsie. no a my sme sa s manzelikom zhodli, ze svadbu by sme si uz nezopakovali. Ta, ktoru sme mali bola jedinecna, uzasna a sme spokojni ako dopadla, ale uz by sa nam nechcelo prezivat vsetky tie stresy znova. Teraz sa uz len tesime, ako budeme chodit po svadbach inych a tancovat celucicku noc len tak v klude, bez pohladu svadobcanov, ktori sleduju kazdy nas krok. a teraz po svadbe som si uvedomila este jednu zaujimavu vec. prilis velku dolezitost som pripisovala uplne zbytocnym detailom. Na vsetkom mi zalezalo a zbytocne ma to len znervoznovalo, kedze taketo dotiahnute detaily si vsimol len malokto a uz toboz nie ja. Fakt sa zamyslam nad tym, ze plno veci si nepamatam. napr ani neviem, ako sme mali kostol vyzdobeny :-D viem, ze som sa kvoli tomu strasne stresovala, ze ako mi to ti povereni ludia urobia, ale fakt som si to ani nevsimla.
Odpovedať
Profilova fotka
@hamca ja som to tiež len tak myslela, že nech mi niekto celú svadbu pripraví, ja by som sa už len učesala, namaľovala a do tých úžasných šiat obliekla :-D tie stresy okolo by som tiež nechcela.. Mňa minule napadlo, že vôbec, ale fakt vôbec neviem, ako som mala vyzdobené svadobné auto!! Úplne vážne! Pozerala som až na fotkách, že ahaaa.. bolo to tak ako som chcela, ale keď som do neho nastupovala a vystupovala, vôbec som si to nevšímala. A presne ako píšeš, milión detailov sme riešili a skoro nikto si to nevšimol :-p Ja som svadobčanov s humorom upozorňovala na detail, že vzor na menovkách je taký istý ako vzor na servítkach :-D Ale zase bolo mi od kamošiek povedané, že perfektná svadba, dotiahnutá do najmenších detailov, všetko pekne naplánované, tak niekto si to predsa len všimol ;-) a @hamca daj aspoň nejaké foto, už som taká zvedavá na tebaaaa x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 tak pridala som tu par foto, ale v podstate nikde nevidno nejako detailne šaty. a ako vravím, ani tu úžasnú vlečku nemám odfotenú, lebo sme na ňu pri fotení úplne zabudli.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak sa kochám Vašimi fotečkami, teda aspoň niektoré ktoré ste pridali albumy, boli ste všetky nádherné... tak už len pekne sa na tie fotečky pozerať:-) sa ja pomaly presúvam do modrého koníka:-))))
Odpovedať
Profilova fotka
@rosaria jeej môžem už gratulovať alebo ideš zatiaľ medzi snažilky? Boli ste tu niektoré tehu už pred svadbou..ale priznám sa, pamätám si iba jednu, ale teba nie.. A zober ma so sebouuuu :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronika81 @rosaria Baby ja sa ku vám pridávam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petulka90 už si či iba chceš? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 Zatiaľ sme len pri tom chcení :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petulka90 aj my :-D a baby, aj @rosaria ste v nejakej konkrétnej téme? :-) My ideme teraz na svadobnú cestu a po návrate sa už premiestnim aj ja na MK, tak vás tam vyhľadám niekde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 Ja zatiaľ nie som :) len tak kukám, my ideme tiež v piatok na dovolenku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 bola som tu aj pred svadbou:-) v modrom koníku sa už celkom pohybujem, som tam cca od marca, momentálne je aktuálna téma "september 2011" kedy očakávame našu malú Miu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby. ospravedlnujem sa za svoje meskanie v nasej diskusii. svadba bola perfektna, zopakovala by som si ten den :) trosku haprovala pocasie, ale vyslo to, ako malo. my sa chystame na dovolenku tuto sobotu, tak sa aj tesim, oddych po dlhej dobe. inak, aj ja chcem ist do modreho konika.. berte maaaaaa ;-)
Odpovedať
1
31
32
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?