Svadba 8.10.2011. Má niektorá z vás tento termín?

ahojte nevestičky má niektorá z vás tento termín???
Odpovedať
Profilova fotka
JA!!! Pozerám, že to sme až dve? :-D
Odpovedať
ja tieeeez :)
Odpovedať
aj ja mám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A čo už máte rezervované? My ideme dnes kuknúť miesto na obrad a hostinu, tak držte palce, nech to vyjde ;-)
Odpovedať
My už máme rezervovanú kongresovú sálu, hudbu a včera som platila zálohu kameramanovi a fotografovi :-) :-) :-) Takže aspoň tie základné veci :-) Držím palce....
Odpovedať
my mame kameramana, fotografa, salu.. tieto zakladne veci :-) co ma najviac trapi, nemame este ziadnu hudbu.. baby neviete poradit.. nechceme DJ-a, radsej normalnu kapelu, ale mala by byt co najlepsia, budeme mat narocnych hosti :-(
Odpovedať
Baby no dnes som len tak nezáväzne zavolala do cukrárne, že kedy je potrebné objednať koláčiky pred svadbou a skoro ma šoklo, keď mi bolo povedané, že september je objednaný a teda mám prísť čím skôr... Tak ja teda neviem či sa tie nevesty naozaj už zbláznili, alebo je toto rok plný svadieb a nedostatok dodávateľov... @mushka888 my sme si overovali vybratú sálu a kapelu u kameramana a fotografa, lebo tí mali naozaj prehľad, kedže sú skoro každý týždeň na svadbách, tak sa skús opýtať tých :-) My máme skupinu od nás z dediny, ale čo som bola na svadbe tak super boli TINO z Domaňoviec a taktiež som počula, že dobrí sú Roland.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak, misia úspešná, miesto na hostinu zarezervované :-) Ináč ja som nad zákuskami ešte vôbec nepremýšľala, ale tak sestrina švagriná je dobrá cukrárka, tak sa hádam nad nami zľutuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mushka888 ináč my nebudeme mať DJja, chceme si vytvoriť vlastný playlist a hudbu si púšťať samy, snáď to dobre dopadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mushka888, @stevka1, dievčatá, žijete? :-)
Odpovedať
@jajamalka ja heeeej :) musím sa pochváliť - som si zajednala šatky :-) Máme nový salón v SNV a počiatočné požičové je úžasných 190 € a kopec krásnych bielučkých šiat, tak som neodolala :-) A keď si to rozmyslím, tak mi ich vymenia za iné, ale dúfam,že už nerozmyslím. Sú jednoduché, s kamienkami, bez vlečky, ale ideálne na svadobnú zábavicu :-) Ty si ako na tom???
Odpovedať
Profilova fotka
:-D vitaj späť, tak to je super cena! ;-) No my máme miesto, bude to v kaštieli v Mierove pri BA a vybaveného farára ;-) Ale zákusky a šaty napríklad som ešte vôbec neriešila, isto viem, že za šaty nechcem dať viac ako 200 eur, tak premýšľam, že by som si ich dala ušiť a potom predala pokojne aj za polovičnú cenu, stále mám pocit, že ma to vyjde lacnejšie ako požičanie :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jajamalka ja som tiež chcela najskôr ušité, alebo kúpené šaty, ale chcela som vedieť čo mi pristane a vybrala som si :-) :-) :-)
Odpovedať
aj ja sa hlasim na tento termin, mame zajednanu salu zatial iba. Saty si chcem dat tiez usit, ale cez ebay z ciny. Odkial si davate sit podaktore?
Odpovedať
Ahojte baby, ja uz som sa rozhodla, ze si dam saty usit v Polsku. V Nowom Targu je salon, v ktorom pani sije svadobne saty podla obrazka. Kamaratka si ich tam dala usit a boli uzasne... Baby ci mi verite alebo nie, hladala som od decembra salon, resp. krajcirku, ktora by mi usila saty... konecne som sa rozhodla, dufam, ze dobre :-)
Odpovedať
@mushka888 ideš si dať ušiť tie krátke ktoré máš v albume??? Sú krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som našla šaty na mimibazari a váham, či to risknúť, šijú šaty na mieru, ale medzitým žiadna skúška, prišli by mi hotové, tak neviem ešte :-|
Odpovedať
Ahojky, vedela by si mi prosim Ta napisat, ako sa salon v Polsku vola? mala by som zaujem si dat usit saty..... dakujem
Odpovedať
@mushka888 cauko, ako sa vola salon v polsku? VELMI PEKNE DAKUJEM ZA ODPOVED
Odpovedať
@kristy8 ano, 08.10.2011 - Senica :-)
Odpovedať
@stevka1 Ano tie, ktore maju kratky predok.. dakujem Ti krasne, aj mne sa velmi pacia :-) .. dufam, ze mi ich usiju presne do detajlov :-)
Odpovedať
aj ja 8.10.2011 Nitra :-)
Odpovedať
ahojte, aj ja mám tento termín :-)
Odpovedať
@mushka888 tak dúfam, že potom zverejníš foto, som veľmi zvedavá :-)
Odpovedať
pekne sa tu zbierame :-) Ako Vám baby idú prípravy??? My akurát riešime priateľovu birmovku, lebo ju mal absolvovať v apríli a presunulo sa to na ďalší rok a my už máme všetko hlavné zajednané na tento rok... Dúfam,že nás zosobášia v kostole aj tak... V sobotu sa chystáme za farárom, tak držte palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som vybavila miesto na hostinu a kostol. Tam moje prípravy začali a zatiaľ aj skončili :-D Šaty sa chystám dať si ušiť, len sa ešte rozhodujem kde. A na ostatné je hádam ešte čas. @stevka1 my máme síce všetky sviatosti, ale som myslela, že birmovku na cirkevný sobáš možno aj netreba, ale ak teda hej, držim palce, nech vám všetko vyjde, tak ako máte naplánované. ;-)
Odpovedať
@jajamalka myslím, že manželstvo je sviatostné i bez birmovky, ale záleží od kňaza a toho nášho neviem odhadnúť ako zareaguje.... Aké šatky si dávaš ušiť???
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mam ten termin teda my mame:)
Odpovedať
Profilova fotka
@stevka1 Na svadbu v kostole birmovku nepotrebuje, pretoze ak chce mat nepokrsteny sobas v kostole tak to sa da iba poristit a sv. prijimanie birmovku netreba.
Odpovedať
@luckapn no pre krstný list musíme ísť na Moravu :-) a má aj prvé sväté prijímanie, ale chceli sme aby mal aj birmovku ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?