nie nemame, ale mame morske prasiatka, akurat tri male co sa nam narodili uz putuju prec za chvilku :-D
psy mam rada, ale tot, do rodinneho domu ked uz tak, ;-) , a co ty nebodaj mas, alebo planujes?
danuscha sa tu vylievala, zeby chcela hafana, mopslika, tak este prehovara draheho, ze zrejme nejaku stetinku jej nakoniec pristupi ale mopsla asi nie :-D
zobudil sa mi drahy a hned, ze kam ideme do obchodu? tak sa idem obliect, nech skocime na nakup, lebo to asi uz sam nezvladne. rano vstavam strasne skoror uz o 8 mi zacinaju pracovne schodkzy. no bude to dlhy den. snad sa stihnem aj vyspat. majte sa krasne. ja sa zase niekedy ozvem.
hehe pekne, ja ti radsej nepoviem ani co sa mi zvykne snivat :-( , sa zobudim ze dovi dopo |-|
a co si dostala od rybkosa tvojo hehe :-D
typujem ze havo to asi nebude, lebo po zobudeni by tam asi aj bol 8-)
no kvety...ale to uz s nimi dosiel ked som bola v polospanku...a musel este ist nazad do prace....darceky mi on velmi nekupuje lebo nikdy nevie co...ale zajtra ma berie do kina tak ratam, ze sa stavime v nejakom obchode a nieco si vyberiem a on mi to zaplati...nie je to najromantickejsie na svete ale lepsie ako keby mal uplne zabudnut....a to, ze ideme do kina je sam o sebe sviatok.... ;-)
aj on mal divny sen...vraj som ho opustila...siska jedna....zrejme ma z toho podvedome strach
nist...straaaasne vela objednavok do HU, tak cely den beham a hladam kde je ten tovar co potrebujem ...
idem si dnes kupit nieco...este neviem co...chcem si urobit radost ;-)
uy si si kupila, co take, prezaraddd :-D
ja som robila rozky a zemle v pekarnicke, no na prvz pokus ok ;-) , celkom, chleba robime bezne, ale taketo som skusala prvy krat :-o
ja nevieeem...
a uz som aj doma...bola som vonku so psom, v obchode som nebola lebo mi bolo tak smutno ze by mi to na nalade aj tak nepridalo...neviem...snad len hormony...aj u mna aj u manzela :-|
no a nie je to tak? ...my musiem byt ticho lebo ked sa ozveme tak sme hysterky alebo nam lietaju hormony...oni mozu vystrajak ako male slecinky...tccccccc ]-( :-. 8-(