Svadba máj/květen 2010
luci - no to som povedala tiez...
ze co dalej? oni si predstavovali oboje... a to aj s dovozom... ale nastastie mam super svokru ktora im vysvetlila ze mozu byt rado ze ich pozivame na svadbu a tak uz nemame problemi... teda jediny problem je ze drahy si zlomil nohu a je v nemocnici a svadba sa posunula na neurcito
takze uz asi do tejto temy nepatrim
5. apr 2010luci diky moc!!!
liske tak to je teda drsny... jak je mu? kdy bude moct? a jak jste resili ruseni vseho zarizenyho?
luci - odvoz se bude tykat lidi v nasem meste - a uplno maximalne, kdyby chteli vsichni, co nespi u nas nebo v miste hostiny - tak je to 7 odvozů. ted me napada - ze je to jeste prevoz tech - co budou spat u nas (autem 5-10 min od mista hostiny) - budu mit 3 ridice - budou to muset nejak zvladat. navic predpokladam, ze jeste nekdo mit auto bude...5. apr 2010- Sponzor fóra
liske, to mě moc mrzí
já bych si ho vzala i vsedě, když už to celý rok připravujeme (a po těch letech), tak už bych neměla na to, zase všechno odsunout
fakt nezávidím
tak hlavně ať se mu to dobře zahojí, abyste si tu svatbu i když pozdější užili se vším všudy
díky za pochvalu prstýnků, představte si, že jsem taková kravka, že jsem si ten svůj poškrábalaChtěla jsem se přesvědčit o jeho nezničitelnosti a vzala mužíčkův pilník na nehty, nejdřív to vypadalo že se tupí pilník, jenže pak jsem otřela prsten a poškrábaný zůstal on
Až později jsem zjistila, že pilníky na sobě mívají vrstvu z korundu a ten je tvrdší jak karbid wolframu
No blbá blbka, ty škrábance mi to budou už nafurt připomínat. Kdo máte wolframové prsteny, radši nepokoušejte štěstí - když nevíte, jakým materiálem je chcete testovat!
6. apr 2010liske
drahému držím palce pri uzdravovaní, nezávidím vám..
skúste to dať na september vtedy je pekné počasie
luci
ty si tomu dala.....Skús ho dať vyleštiť, možno ti to budú vedieť "zamaskovať"
ako ste prežili sviatky? Ja som konečne vypadla z BA
na budúci týždeň idem s drahým vybaviť dišpenz. Počet hostí nám klesá, som zvedavá na aké číslo sa dostaneme6. apr 2010liske: to je skoda, ze posunujete svatbu, ale hlavne at se nastavajici rychle uzdravi..
Ja mam takovou radost - moje satky uz jsou nekde na ceste ke mneTeda k pani, ktera mi je objednavala, ta je zkontroluje, pribali korunku do vlasu a posle j me
Uz se jich nemuzu dockat!!
Tak jdu hledat spodnici, at je muzu hned vyzkouset, az prijdou!!
6. apr 2010liske, drzim palce, nech ti draheho rychlo pustia domov
na svadbu si radsej pockajte, aby ste mali krasne spomienky na prvy tanec, fotky, ... ved sa budete brat len raz
maaariii, tie saty su krasne a velmi ti pristanu. vobec by som uz ine na tvojom mieste nehladala
lucsynkatesim sa s tebou
my ideme cez vikend na prvu skusku, tak si viem predstavit, aku mas radost
lucique, neda sa ten skrabanec nejak zamaskovat? inak toto by mozno napadlo aj mna, ked som na youtube pozerala tie videa, ako sa snazili prsten poskriabat pilnikom a neuspelibudes mat aspon usmevnu spomienku pre vnucatka
zajtra idu moji chlapi na meranie, nakoniec sa rozhodlo, ze im dame obom usit svadobne oblekytak sa tesim
6. apr 2010jj, sisa, asi to bude věčná památka na moji blbost a zvědavost
dneska koukám v drogerii a všechny nejlevnější pilníky SAFÍROVÉ! No toto, koho by napadlo, že to nebude jen z oceli
Maskovat netřeba, když dám kamínek doprostřed, tak škrábanec je schovaný mezi prsty, je to vidět jen při detailné prohlídce.
6. apr 2010ahojte.
luc..tych skrabancov este bude..
liske... prelozte na jesen...daj vediet, ked budes mat neaky termin. A hlavne co je-nech sa drahy vylieci. Svokra mi hovorila ze si mam davat na seba pozor, ze aj ked beham na aute, ze aby som sa nedolamala...uz chapem co tym myslelai ked som si z toho robila prde.
nooooooo...uz to mame zapar. vybavili ste nieco? my stojime.... neako nieje co vybavovat. este cas.6. apr 2010okolo 20. aprila... mam zaloha za kvety zaniest, samrony zavolat, pracliky zavolat, chcem do salonu vyskusat saty..ci nezoberiem este neake ine...pripadne, nech mi vyzehlia driekovu cast, aby sa tam tie kostice nekrcili, vraj to ide, tak sa chcem spolahnut, ze to spravia. ak na svadbe to nebude pekne, to ma rovno d.bne. Majitelka mi slubila, ze to vyzehlia, tak jej musim zajtra zavolat.
Drahy buduci tyzden oblek kupit, deti obleky- nahlasit velkosti, kosele zohnat... a zo svokrou musim ist na servitky, a take somariny.6. apr 2010sisa diky moc!!! uz jine hledat nebudu. jen jsem si hledala spoustu krasne bizuterie k tem "chudym satum" - takze byla bohata - a ted se mi nehodi k novym satum...
tak abych hledala znova... skoda, ze nemuzu reprodukovat uplno detail vysivky. chtela jsem se poradit, jestli perlicky nebo štras... nevím, jestli je na fotce dobře vidět výšivka i perličky - jsou takové jiné - ne typicky perličkovite...
už přesně nevím...
zajo, skoda, ze te nemuzu videt na fotce ve svatebnim...6. apr 2010- Sponzor fóra
Ahoj holky, jsem tu zase nějak dlouho nebyla... a pohled do plánovače mě trochu poděsil: zbývá 45 dní... nějak to letí hrozně rychle... Jinak už máme doma prstýnky, objednané koláčky, zaplaceno za obřad a zálohu v restauraci, domluvené detaily, vytvořili jsme CD s hudbou na obřad... Ještě sem tam něco zbývá, ale už toho není až tak moc. Každopádně 19. dubna jdu znovu zkoušet šaty (doufám, že jsem nějak nezhubla/nepřibrala...) a taky mám stejný den zkoušku účesu, na což se dost těším a ještě víc jsem zvědavá
7. apr 2010kolik vás stojí svatební kytice - alespoň zhruba. Já byla poprvé v květinářství a kromě toho, že tam byli ochotní a milí a vypadali schopně mě vyděsila cena svatební kytice. Nechtěli říct, ale vydyndala jsem rozmezí - 1500-2000kc. Jak je to mozné? I kdybych chtela 10kal za 60kc (jakoze chci spis ruze a minigerbery, mozna eustomy), bylo by to 600kc - nejaká ta pentla... stejne mi to prijde nejak moc
Jinak my dnes byli na matrice a bylo to uplno v poho - necekala jsem, ze to pujde tak hladce. Nez jsme vyplnili papiry, pani uz mela prichystany lejstro pro kneze a hotovka7. apr 2010baby, nestraste, ja mam pocit, ze je este velmi vela casu
moji chlapi budu mat nakoniec cierne obleky, vybrali sme taku krasnu latkutak sa vytesujem.
este som dokupila tyl na darceky a mandle, lebo som ich minuly tyzden vyzrala
zajo, vobec to nie je blbe fotit sa v satoch, je to uplne najlepsi sposob, ako zistis, ci sa ti hodia, ked sa uvidis v nich aj na fotkach. drahemu ich nemusis ukazat7. apr 2010sisa diky za reakci! takze tvoje kyti by mela stat max.600kc (pocitala jsem ze euro je 30kc - coz neni - ale mozna neco na svazani - proste nad to by ses dostat nemela. To se teda racej pujdu jeste zeptat jinam nebo se pani v kvetinarstvi zeptam, jestli se nespletla... mam tam sice 10% slevu, ale kazda sleva se nevyplati...
sisa darecky jsou pro hosty? budes tam davat mandle? zkusim mrknout do tveho alba...7. apr 2010Tak se pridam k diskuzi o kytkach - kytku mi dela kamaradka, rikala ze tak 1000 je normalni cena - vsechno, co je " svatebni " je hned drazsi, nez " normalni "
Jinak dneska mi dosel mail, ze saty jsou uz v CR, tak pocitam ze v patek nebo pondeli budou u me..
Pry jsou krasne, psala mi pani, tak hned se do nich obliknu a bude fotecka a ocekavam tvrdou kritiku..
Jen nevim, jestli mam hned objednat spodnici, at zkousim hned s ni, nebo pockat, az je budu mit doma..7. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
luci
krásne prstienky