ja gastany milujem..aj ked skor tie fastanove jazycky..toho sa neviem dojest x-) :-D *kolko sa tak pecu??
cez den fajne teplo..tipujem tak 15°C alebo aj viac ale vecer este stale kosa :-S ..ale to je dobre, este som nezacala chodit do solarka, tak nech je len pekne zima :-D :-D *
co u vas??
tu tiez tak cez den 17, slnko svieti, tak sa aj zda,ze je viac stupnov, ale teraz doma je taka strasna zima, ani som ohen v krbe nespravila! a "dymi" sa mi z ust- jak keby som bola na sibiri :-D brrrr..
a co na valentina? oslavujete ho ? co budete robit?
sak mas okolo seba krpcov, ti ta zahreju :-D :-D *
ja valentina neoslavujem, ten sviatok mi pride maximalne umely..cista komercia :-S *
vy niekam vyrazite??
nie, pred dvoma rokmi sme si chceli spravit romanticku veceru, ale isli sme k nemu do restiky a tam ho stale niekto otravoval, som sa pekne nastvala, tak uz ziadne vecere ani nic podobne nechcem.. ale mozno pojdeme na veceru, len nie k nemu, aspon budem mat nejaky dovod, aby som sa vyparila z domu- ved som tu cely tyzden zatvorena, ani nikam poriadne nechodim..
zajtra mame ist s jednym parikom jest morskych jezkov- no som zvedava, co to bude za humus a v tejto zime- lebo oni to jedavaju pri mori s flasou vina.. tak som zvedava..
ty si este neskusila nejake priserky?
tak to ti verim, ze si bola nastvana..mali ste hned ist niekam mimo..to vies, praca :-D :-D *
brrr..morsky jezkovia??to by do mna nikto nenarval..ja som taky kuraci typ..kura, kura, kura :-D :-D *ine maso ani poriadne nejem =-) *
ja v sebe nejako neviem preklenut ten odpor k tym priserkam..keby to aspon nejako naservirovali, ale mne to pripada ako vylovene a slahnute na tanier :-D :-D *
tebe to chuti??
presne, mne tiez.. ale uz som si zvykla, chobotnice mi chutia, pokial nevidim chapadlo :-S :-S ale take kruzky, ci co to je, tak to mozem.. lebo tu kura vobec nemaju a sama si ho neviem spravit (teda viem, ale nie nejak extra dobre).. tak som sa musela prisposobit.. ale vysmazane kalamary su celkom fajn a nie je to ani velmi citit, ze je to prisera.. skus to!!
a to fakt iba kura jedavas? kura, spagety a co este?
ja by som to mozno aj zjedla, keby to je vyprazane a neviem, co jem :-D :-D *
ved si sprav len kuracie prsia, bud ich len upec, posyp nejakym korenim a jeto..alebo nakrajaj na pasiky, pridaj cerstvu zeleninu x-) *s kuratom mozes robit milion receptov.. :-D *
my tu mame taky obchod, ze "centro carne" a tam maju uz hotove jedla, staci ohriat..minule sme tam kupili cele kura a dneska som si kupila take naporcovane kusky, bolo to vyborne..a je to asi kilometer od lokalu ;-) *
vy tam nemate take nieco??
ja cestoviny zboznujem, takze tie mozem jest aj kazdy den..len sa od nich dobre pribera :-D :-D ..inak kura, pizzu, salaty..ale minule mi mamina narobila chutky..mali dukatove buchticky x-) tie ja mozem..mnamka x-) x-)
cauko, kde si dneska??
dukatove buchticky??? mnaaaaaaaam :-p myslim, ze sa prihlasim na kurz varenia, lebo takto to uz dalej nejde- stale iba cakat, kedy pojdem domov, aby som sa dobre najedla :-(
ciaaaao.dneska som tu..ako kazdy den :-D :-D :-D
kurz varenia nepotrebujes..popozeraj nejake stranky..na nete je strasne vela receptov..rychlych a jednoduchych ;-) *alebo nabehni drahemu do restiky a motaj sa tak tyzden v kuchyni, uvidis, ze sa na teba nieco nalepi :-D *
co vecer, uz ste boli??ci to nie dneska?? =-)
to sme mali ist rano, ale kamarat mal horucku, tak sme nesli.. a uprimne- zobudili sme sa neskoro, tak sme nikam nesli..
zdrava strava mi dlho nevydrzala- dneska som si bola nakupit koooopu zakuskov- co ja vobec nelubim!!!! neviem, co to na mna prislo, taku chut na sladke som dostala, ze sa sama sebe cudujem..
ty co si porabala?
ozyva sa krpec v tebe?? :-D :-D
ja som dnes sla do sprchy..jemine, to je vzdy take odhodlanie, ci ist, ci neist..este spracha v pohode, ale ked vylezies von..minus 20 stupnov !! :-S :-D :-D
ja som chcela ist zajtra rano do mcdonaldu, ale cinankovia zacali hrat karty, takze sa nikam nejde..zase budeme zatvarat o tretej ]-( :-S *
draheho mas v praci??
aj vy?? :-D :-D :-D
nekupila..maco musel rano ist do lokalu skor, bo mal stretnutie s nejakym chlapikom ohladne stavkovej kancelarie, ci coho /sala scomesse..alebo take nieco/..tak som si trochu pospala a osprchovala sa :-) *nemala som energiu vstat..sme vcera vstavali o desiatej a zatvarali o tretej rano.. :-S *
mi maco hovoril, ze ti cinankovia hrali u jedneho karty..zacali o 16.00 a skoncili na druhy den o druhej poobede..im to uz musi hrabat!! :-S *
to uz je zavislost!!! paneboze- skoro 24 hodin!!! to maju tolko penazi? ja ich tu na sardinii v ziadnych restauraciach nevidim, tu asi nechodia casto von 8-)
inak s tou sprchou to poznam!! ja si pred sprchou musim spravit ohen v kozube alebo pustim klimatizaciu (to najprv pockam, pokym sa mi vyhreje cela izba) a po sprche rychlo sup-sup pri ohen a pri ohnicku drkocem zubami.. je to hrozne :-S
uz som nasla nejake recepty na internete, tak hadam sa volaco podari http://www.cholesterol.sk/recepty.php#2 len ked ja vzdy nieco zabudnem kupit- nikdy nemam vsetky suroviny ]-(
ja vazne nechapem, ale maju..ved si vezmi, ze cely den tu presedia..od nejakej stvrtej hraju automaty..a od osmej zacnu hrat karty..ja vazne nechapem odkial tie prachy beru!! ]-( *
mne sa strasne lubia recpty, co su tu : http://lesk.zoznam.sk/se/10181/Varenie
ibaze vacsinou to je nad moje kulinarske schopnosti :-D :-D *
keby sa dalo, tak beham stale :-D :-D :-D *
co krpci, posluchaju??
a to su zdrave recepty? ci take normalne? lebo sa mi to nechce citat vsetko, ale ked mi to potvrdis, tak nieco z toho urcite spravim :-D
a ja ani kopu veci nepoznam (napr. spargla, zazvor a podobne blbosti
)
krpci behaju, konecne sme aj toho noveho naucili cikat vonku, lebo stale vsetko obhryza, tak mame nervy!
tam je take vselico..aj zdrave aj normalne, ale da sa vybrat..hlavne s masom :-D :-D :-D *
zazvor mi nic nehovori..akurat viem, ze som citala, ze decka piju zazvorove pivo :-D *
to ho prejde..aj moj vsetko hryzol..som ho najprv hresila, ale potom som sa nanho vybodla a on prestal..pravidlo ignoracie :-D *som zvedava ako budem vychovavat svoje deti, ked ani len na psa nemam trpezlivost :-D :-D
ani jaaaa!!! hlavne ked som na internete a vyrusuju ma!! ved tak to aj potom dopadlo- vsetky kable rozhryznute :-D
a spargla vies, co je? a tie vselijake korenia- safran a pod... ja neviem ani, kde by som to mala ist kupit :-N :-N
ozaj, nejake novinky so starou? aj sa uz normalne rozpravate alebo nie?
to ja som taka lemrava volakedy, ze sa mi nechce starat ani o seba, nie to este o dalsiu bytost ..a 24 hodin denne :-S :-D :-D *
spargla je taka korenova zelenina..hod si do googlu :-D :-D *ja som to raz ochutnala este ako decko a odvtedy som to do ust nepolozila..brr..bolo to take mazlave, horke..no nic pre mna :-S *
ale sak nech ti drahy poradi nie??..sak ma restiku :-D
no, so starou je to uz lepsie..sa spolu uz bavime na takej tej slusne konverzacnej urovni :-D :-D *
uz ma vidis :-D :-D *dufam, ze za par mesiacov uz od ej budem pekne daleko a vypekat si sama :-D *
tak by som niekam vypadla na dovolenku..aspon na tyzden :-N *vy sa nechystate niekam tento rok??
ved si bola pred mesiacom!!!!! ci to neratas? ja by som chcela ist na mauricius, ale kedze mi to fobia z lietania nedovoli, tak asi na slovensko :-D :-D ale mozno pojdeme do spanielska, ja by som chcela nejaky vyletik vlakom cez francuzsko+spanielsko+ portugalsko.. len nie v lete, lebo to by sme sa asi uvarili a to ani drahy nemoze, ale az niekedy v septembri-oktorbri..
ty by si kde chcela ist?
ja chcem ist sem:
http://www.clictravel.it/public/ric_m...
este tak prachy a ide sa :-D :-D *mauricius som pozerala akurat vcera.. :-D *
to ako ked ides na slovensko ratas ako dovolenku??to mas potom dovolenku 2x do roka, nie?? :-D :-D
WOW, jaka kraaaaasa!! raj na zemi!! tak tam chcem aj ja ist!!! idem hned kukat nejake antifobicke tabletky a balim kufre!!! :-D :-D
ale uz musim ist, musim sa ist udobrit a aj pc mi nejak blbne, je nejaky pomaly.. tak dobru noc.. papa
ja uz som si vybrala svadonu cestu asi :-D :-D*
len utekaj, nech ta ma v noci kto zohrievat ;-) *ja sa vzdy natlacim na maca..vyuzivam jeho "teplo" :-D :-D :-D *buona notte
:-)
dove seeeeeei?? uf, sono stanca..vcera sme sa dostali domov o pol siestej!!ma dneska maco nevedel dostat z postele..ma surovo odokryl a dokonca som skoncila na zemi :-D :-D :-D :-D *
co ty, udobrena?? :-)