Svadba september 2011
- z
- 79
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
28. apr 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
3. máj 2010Ahoj, no ved to, tie blbe statnice, uz aby bolo po nich.
joj, ja nemam este vobec nic, teraz cez leto by sme chceli poriesit salu a kameramana, fotograf bude kamarat, takze tam neni problem, tomu to mam pripomenut az buduci rok, ja ani inak nechcem nic viacej tento rok ku svadbe vybavovat.
co sa tyka siat, tak to az buduci rok nejako vo februari, v marci, aj oblek pre zenicha tak nejako v tom case dat usit, obrucky az buduce leto, jedine co budem riesit zo zaciatku roka je mozno nakup vyzdoby do saly, ale to tiez zavisi od toho ci sala, ktoru si vyberieme nebude robit peknu vyzdobu, tym padom by mi odpadli starosti a potom uz ani nejako netreba viac vybavovat take vasie si myslim, nie? potom su uz take drobnosti podotahovat do konca.
a vy ako? uz mate nieco?
a ako budes riesit saty? pozicat alebo sit?3. máj 2010- Sponzor fóra
barborabilinova • Dnes o 20:04
ahojte baby, zalozila som tuto temu, aby to bolo trosku prehladnejsie, aj ked viem ze najviac si budeme pisat v teme svadba v roku 2011, ale nech jej aj takato, aby sme si mohli baby ktore maju termin v septembri povedat presne co uz mame co nam treba a tak.
tak piste5. máj 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8. máj 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
17. jún 2010ahojte kočky
my tiež plánujeme svadbu na september...presnejšie 3.9.
chceli by sme aj skôr ale kvôli škole sa to nedá...v júni by som mala mať štátnice no a cez leto by sme svadbu nechceli...takže jedine ten september pripadá do úvahy...zatiaľ len špekulujeme kde by sme chceli mať sobáš, hostinu, koho by sme pozvali a tak...nič viac zatiaľ
na matrike nám vraveli že stačí ked prídeme v januári spísať žiadosť o uzavretie manželstva
1. júl 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
24. júl 2010- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
25. júl 2010no napríklad fotograf ktorého som najviac chcela, bol už na sept.obsadený
takže preto tak zodpovedne
ïchem odkiaľ si? ja neviem zohnať dobrého Dj lebo 300 eur mi pripadá trošku veľakoľko vás to vyjde? a kameramana budeme mať mojho brata
ale podotýkam že profesionálneho, síce točí filmy, nie svadby ale aspoň niečo a zdarma
obrúčky sa chystáme kúpiť v januári na veľtrhu, sú tam veľké zľavy, odporúčam3. aug 2010
- z
- 79
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahoj, pridavam sa.
My planujeme 3.9., ja som chcela v juni, ale to je hned po statniciach, tak sme to dali na september z rovnakeho dovodu ako vy.
Konecne je tu aj takyto mesiac