Ahojte, asi je este skoro planovat april 2008 ale kedze sme odlozili svadbu z maja 2007 na april 2008, pretoze chceme zostat verni "19tke", cize 19.4. a april je blaznivy mesiac ako aj my... :-D tak preto zacinam tuto temu a som zvedava kolko nas bude :-)
Cucoriedka hlavne že už máš dovolenku istu a v dohladne. To ťa bude ešte držať "pri živote"!!! Ja by som rada niekde k vode,ale pri tomto počasí sa to moc nedá a Sarah sa mi zdá na to ešte malilinká. Ale budúci rok si to hádam vynahradíme. Mlej som už aj plavky na rok kúpila :-D :-D :-D
sssimi ja by som tiez este nesla s takym malinkym babatkom. na buduci rok bede sarinka chutna ked jej das take malinke plavky a sadne si niekde na kraj vody a kyblik bude mat v ruke. to je take milenie tie malinke deticky ked sa tak na kraji clapocu x-) a o rok uz aj ona sa bude tesit z vody.
toto leto budem mat 3 tyzdne dovolenky teraz 2 a koniec augusta ideme na 8 dni do Bulharska po 3 rokoch ideme opat k moru a uz sa nevieme dockat :-)
jeej, aj ja by som sla na dovolenku... my sme sice boli na par dni, ale aj tak, poriadne sa vyclapkat :-D ... tiez asi az buduci rok s malinkou x-) ... uz teraz sa tesim x-)
ja sa prave zabavam pranim a zehlenim vsetkych drobnych veciciek, ale ich je !!! a ako pomaly to ide :-)
cez vikend chceme malovat obyvacku, dufam, ze nam to vyjde, mm volal ze meskaju a pride asi az v noci, tak neviem veru :-S
Uankab kedy máš presný termín? Už by to malo byť čochvílu... Aj moja teta má termín za necelý mesiac-sa teším. Len som jej sľúbila vecičky po mojej malej a ona mi z toho nejak veľmi rýchlo nevyrastá :-N , ale zase zväčša mám len 62ky. Dúfam, že sa jej nenarodí nejaký valibuk...
kava ideme cez cestovku a letime z BA ved letisko mame coby kamenom dohodil :-) tak este to musim tento tyzden vydrzat a hura 2 tyz. dovolenka po SR. tyzden si budeme valat sunky u nas na chate pri jazere a potom na chalupe v horach na strednom Slovensku a ked uz budeme v polovici tak aj na vychod pojdeme, chceme sa ist pozriet aj na Spissky hrad este som tam nebola. Takze mame plny program na 2 tyzdne :-p
sssimi mate doma krasnu bambulku a je to cely tato. to sa nezapre :-D :-D
Cucoriedka ďakujeme... A veru je celý tato... Dokonca aj tak prdí a je šteklivá... Pomaly sa začínam báť, že budú z nich proti mne spiklenci :-D :-D :-D ...
sssimi, to ale leti, ze? je zlatunka. a je po tatinkovi. nas ma zatial 5 zubkov. kurz plavania skoncil, tak sme boli vcera cela rodinka, nech sa nezabudne ponarat. plaval ako delfin. velmi lubi vodicku.
prave varim mrkvu, dnes prvy krat skusim dat dve lyzicky. som zvedava ci to spapa.
ja vodu ani caj este nedavam. a nebojis sa ze sa ti odstavi od prsnika, ked jej davas flasku? nechces davat caj na lyzicku?
Funy čaj dávam len asi 2x za týždeň raz za deň. A ja aj tak používam klobučiky lebo mám ploché bradavky, tak je to dosť podobné len ide ťažšie mliečko. Inak papa fajn, len tento týždeň by bola stále len na cecku zavesená... To je tým blbím počasím. Funy a ako často si dávala Filipkovi z prsníka? Koľko krát a ako často denne?
A ešte som ti nestihla dopísať. Ja som sa už chystala na plávanie s malou a u nás začali plaváreň rekonštruovať ]-( ]-( ]-( ... Pekne som si pozisťovala infošky a oni začali robiť novú strechu a vraj to bude na dlhoooo-tak typujem tie 2 roky minimálne-a to už bude naša malá isto aj plávať-veď ja som chodila závodne.
ahojte, my sme teraz posledne 4 dni malovali a som straasne unavena... ale uz sme viac menej skoncili, este dokupit nabytok a bude to :-) ...
termin mam 24.8., cize este mam zopar tyzdnov, aj ked podla pohybov sa vraj narodi skor, tak uvidime... stale kopka o 106, najma vecer ked idem do postele, velmi aktivna je okolo 11vecer, tak na 2 hodinky, tak vzdy mam problem zaspat... aspon ze rano ma necha buvat :-)
sarinka je naozaj kraasnucka... ja mam tiez vacsinu oblecenia 62 a viac, na novorodenca mam len jednu sadu... dufam, ze to bude ok....
dnes nam prisla telka, tak sa manzelik z nej vytesuje :-) ... mozno neuverite, ale je to nasa prva telka, v BA sme byvali 7 rokov bez telky, nejako sme na nu nemali cas... :-N
funy, filipko tiez rastie ako z vody... ako mu chutila mrkvicka?
ahojte.
pozerali ste niekto vcera ten pohreb MJ? ked zacla hovorit ta jeho dcerka tak mi to prislo tak strasne luto ze uz sa mi aj brada triasla :-N musela som si to video pozriet aj na nete. bola strasne zlata a hlavne bolo to uprimne a zo srdca.
prepinala som to medzi 3 programami STV, TA3 a BBC world :-p a najlepsie na tom bolo ze ja som pozerala cely vecere ten pohreb a mnazel upratoval :-D
ja som bola vcera este v praci tak som ho pozrela teraz v opakovani na jojke a uprimne behal mi mraz po chrbte bolo to velmi dojimave aj ked ja osobne velky fanusik jeho skladieb nie som...
Jaj kočky ja už ani neviem čo je telka :-N ... Aj keby som to začala pozerať, tak to pri malej nedokukám. Ale dnes ak sa zadarí tak to snáď zopakujú v reflexe. Len neviem čo sa deje,ale nejde nám ani jeden program. Snáď do večera naskočia. Ja som mala skladby MJ veľmi rada. A zbožňovala som tú zo Zachránte Wiliho-nádherný slaďak-to som vždy revala :-D
sssimi tak to sme dve :-D ja mam jeho tvorbu velmi rada vzdy ked ho hraju v radiu tak ho dam hlasnejsie.
baby ja som dnes posledny krat v robote a hajde na dovolenku x-) sa tesiiiiiim ako si rano uvarime kavicku sadneme na terasu a vylozime nohy a nic nemusime robit wow!!! a somozrejme vypnem telefon!
sesternici sa narodila 7.7. dcerka Zoja. uz mame 3 babatko v rodine v priebehu 3 mesiacov.
no idem pracovat tak pekny den prajem.
sssimi mas super novy uces! fakt ti to sekne ;-) ja si znovu nechavam dlhe vlasy, tie kratke ma doost rychlo omrzeli :-p mne straaasne rychlo rastu vlasy a keby som si to chcela udrzat take kratke tak by som musela kazdy mesiac chodit kadernicke a to sa mi vobec nechce :-S tak som sa na to vykaslala.
ahojte,
maly tu mrkvu nechcel. ani kusok nemal v plienke, takze neprehltol. uz ked som isla treti krat k pusinke tak ani neotvoril a odtlacal lyzicku rukami.
takze tak
odvtedy som neskusala.
zajtra skusim ked bude manzel doma. dnes isiel lietat na sucu
maly papa ako si vypyta. niekedy nechce tri hodiny, inokedy po hodine pyta. to moze byt len smad.
v noci ho asi trapia zubky. ma taky nekludny spanok.
napr. dnes spal lepsie ako vcera. dnes zaspal o 21.20 a prvy krat vstal az o 01.30. od 2-4 vykecaval, otacal sa....., o 04.15 zaspal, vstal 05.30, 6.30 zaspal, o 7ej uz papal, pospal si do07.30 a koniec.
teraz ho zobral moj tato von, myslim ze na hodinu pospinka. mozno nie.
a potom bude spat okolo 2, alebo tretej poobede. a potom po kupani zas vecer.
ale aj ja som si uzila tie casy ked spal dobre. nuz cim je vacsi tym ho viac vsetko zaujima a chce byt stale s nami. aj vcera isiel von uplne ospaly, ale vsetko pozeral, kazdeho pocuval a prisli sme domov o 20.15 a az doma zacal drhlit oci, lebo nas uz pozna , aj doma vsetko, vonku mal vsetko nove.
idem si lahnut.
drzte sa baby
a zuby ma velmi trapia. kazdy tyzden mi robia zuby, mam teraz vela mrtvych, vybrate nervy, vycistene kanaliky, aj tak to boli. v noci som si musela dat paralen :-(
Funy ja musím nasadiť vapnik, lebo Sarah ma potom čo vypijem mlieko alebo zjem jogurt strašné koliky. A v ničom inom vápnik neprijímam... Občas zuby cítim tak to už nie je dobré...
citat o tych vasich problemoch tak sa ani velmi netesim co ma mozno raz v buducnosti caka,aj ked kazda to zrejme zvlada a prejavuje sa to na nej inak,zo snaziliek som sa vymazala mm aj tak odchadza prec tak to nechame tak
Kav nebud z toho smutna nie si jedina ktorej sa nedari otehotniet. aj ja som si myslela ze to bude lahke, ale asi som sa mylila :-S ale ja to uz beriem tak, ze co ma byt sa stane a co nie - svet sa kvoli tomu nezruti a zivot ide dalej. ked nebude dieta tak si kupim psa :-p a zbytocne to silit nema cenu lebo cim viac sa budes na to sustredit tym to pojde horsie. prestan na to mysliet a budes sa lepsie citit po psychickej stranke. vsetko je to o psychike a ked budes v pohode mozno sa zadari a ani nebudes vediet ako.
tak zacni relaxovat, vyraz si s kamoskami a uvolni mysel. vsetko bude ok uvidis.
my sme si dnes s mm uzivali dovolenku vo Velkom Mederi v Termal parku a sme opeceny ako spekacky :-D
zajtra ostaneme u nas na chate na Kosariskach a budeme si vegetit tu.
tak prajem Vam pekny vecer a zajtra krasny teply slnecny den :-)
Kava Cucoriedka má pravdu... Moja suseda nemohla otehotnieť... Trapili sa 12 rokov... Behali po doktoroch... Potom sa na to vybodli... Teraz má 35 rokov a pol ročného zdravého chlapčeka... :-D :-D :-D
kavaapalma,
pride to ked nebudes cakat.
my sme tiez ako dlho chceli a nic.
a potom sme si isli uzit svadobnu cestu a bum bac.
a predtym rok sme isli vegetit do turecka a nepodarilo sa ani tam, pretoze som na to myslela.
a na sv. ceste sme si proste uzivali dovolenku a vidis ako to dopadlo.