Svadba v apríli 2008. Koľko nás tu je?
ahojte tu Bc. Katka
sssimi dakujem dobadlo to vynikajuco mala som 3 A-ka a vysledna "A" ale boli to stresy riadne hlavne vecer pred skuskamiako tehulka som musela ist hned prva obhajovat pracu a zatial sa 2 pripravovali a potom som isla hned aj odpovedat a otazky mi sadli ako riťka na šerbel
tak som sa tam rozkecala ze ma normalne komisia musela stopnut. Takze uz to mame aj s maminou uspesne za sebou.
mala rastie v brusku ako z vody a bude to mala Rebeka (nasa mala Beky)
sssimi aj ja tebe prajem veeeela stastia a ziadne stresy30. máj 2010- Sponzor fóra
sssimi z celeho srdca gratulujeem
my sme mali dnes promocie! ale uplne uzastne bolo, ze sme sa to dozvedeli vcera rano ze dnes su promocie! takze riadny zhon. Narychlo zorganizovat slub studentov, podakovanie, kvety pre honorabilitu a mgnificenciu a samozrejme aj pre nich zabezpecit obed. Oblecenie som vobec neriesila a ani vlasy, mali sme oblecene tie talare ci ako sa to volano vyzerali sme v tom super
ale vsetko nakoniec dopadlo super, takze ja to uz mam aj cierne na bielom15. jún 2010mali sme od skoly, bolo to super ale straaasne v tom bolo teplo
chystas sa aj ty na promocie? bo u nas kopu ludi nebolo, my sme boli kvoli mamine lebo ona uz nejde dalej, tak aby ten koniec skoly mala so vsetkym ako to ma byt
inak by som asi ani ja nesla lebo sak este budu dufam Mgr. ked to zvladnem
16. jún 2010- Sponzor fóra
sssimi dakujeeem
porodila som v 37tt+2, v nemocnici som bola od 29tt bo som sa otvarala, porod bol hrozny, musela som porodit bez kontrakcii, takze ani ja a ani lekari nevedeli kedy mam zatlacit a preto to bolelo este viac ako s kontrakciami a este aj mala mala pupocnu snuru okolo krku, ktora ju stale vtahovala dovnutratakze dve asistentky mi tlacili na brucho a 2 lekarky tahali malu von a ani tie ju nevedeli vybrat, tak volali na mobil lekara aby im prisiel pomoct a az on ju vybral. no bol to horor
ale chvala bohu to mame za sebou a povedala som si ze nikdy viac
sssimi a teraz pozeram ze fotky si videla na MK27. sep 2010Ano, ano hneď som pozerala. Rebeka je prekrásna.
Tak pôrod si si užila podobne ako ja. Až na to, že ja som mala 7 hodín kontrakcie a nakoniec mi malú vytiahli zvonom. Najhoršie bolo keď mi oznámili, že Sarah musí ísť do inkubátora, lebo je pridusená... Doteraz ma z toho mrazí.... Našťastie sa šikulka rýchlo zotavila a vraj už po 5tich hodinách ich tam preháňala čo plačkala z plných pľúc
A neboj aj ja som mala obdobie asi pol roka kedy som tvrdila, že nikdy viac a keď teraz vidím miminečko malinké, tak by som sa aj hneď dala nahovoriťNo každopádne som si dala vložiť teliesko na 5 rokov, tak až potom. Ja si neviem predstaviť stráviť 2 mesiace v nemocnici. Za to máš môj obdiv. Ja som tam bola týždeň na rizikovom a to ma tam porážalo...
Ozaj a čo škola. Predsa pokračuješ? Švagrina má polročné dievčatko. tento týždeň nastúpila do 4tého ročníka a práve dnes mi volala, že už má v ruke papiere na ročný odklad. No ona je na dennom štúdiu a jej odbor neumožňuje ani externé a ani individuálny plán, tak musela skončiť.27. sep 2010Sssimi nasej Rebeke museli davat aj masaz srdca a umele dychanie
no nechcem uz na to ani pomysliet lebo mi je z toho do placu...
ja idem na antikoncepciu hned po 6-sto-nedeliNo mozno ma to po 2-3 rokoch prejde
uvidime...
Ja som si dala dalej prihlasku do skoly, ale stale mi este neprislo rozhodnutie, teda nie len mne, ale ani spoluziakom a to sme mali uz v oktorbri zacat s prednaskami tak neviemno ked to nebudem zvladat tak si dam odklad aj ja, nebudem sa predsa nahanat a stresovat. Tento rok to budeme mat perne doma bo mm robi tento rok Bc. Takze dufam ze sa budeme stihat venovat malej
29. sep 2010U nás vyvesili oznam, že tým ktrorý mali na štátniciach horšie než C a teda idú robiť pohovory, tak prídu papiere do konca septembra, ostatným prijatým v októbry. Takže máš čas. No a u nás má byť prvá prednáška až v decembry....
No Rebeka si toho teda tiež riadne užila. Drobček.... Toto ma tak hnevá, že ty sa o seba celé tehotenstvo staráš, robíš všetko pre to aby si dieťatku neublížila a stačí sekunda na sále a ..... Nechcem to ani písať čo všetko sa stáva.... No hlavne, že už je v poriadku.30. sep 2010ahojte babyyy
keď sem niektorá zavítate po 3 rokoch od svadby tak ako hodnotíte už 3 roky manželstva?!
bože ja by som si tu svadbu ešte zopakovala, inak pripadá mi to ako by to bolo iba minulý rok
naše malé slniečko Rebeka nám rastie a je to veľké šidloale strašne sa z nej tešíme a užívame každú chvíľku, samozrejme že to u nás nie je iba prechádzka ružovou záhradou, lebo občas nám dáva riadne zabrať, ale veď to patrí k tomu no nie? A manželstvo zatiaľ je to super klop klop klop
a vy?10. apr 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Cucoriedka no krááása. Maličká už kopká. Už aj meno ste vybrali? Mňa Sarah najviac kopala práve keď som sa musela učiť
Asi ju to moc nebavilo
Výsledky by sme mali dostať poštou alebo mailom niekedy začiatkom júna. Skúšky mám 14.6. Podla hviezd vraj super deň, tak dúúúúfam, že budem mať šťastnú ruku
No Sarah mala rôčik 18teho a dnes sme mali oslavu. Bolo super.
Ja ešte výsledky od oponenta nemám. Zlizla som nejakého Vlčka-ani sme ho nikdy nemali, tak neviem čo je zač, ale titulov má ako naprdených
Každopádne tebe už to horí, tak ti želám, aby si si vybrala nejaké super otázky, a aby ťa tam s malinkou netrápili. Drž sa!!!