Svadba v auguste 2014
- z
- 2
@lia1234 my nemame este nic..okrem idei ze to asi bude v auguste
26. aug 2013- Sponzor fóra
@sissinka1 Ja som ta tom rovnako
31. aug 2013@romanaveronika aj to sa este uvazuje ci to nebude v septembri...proste pohodicka
31. aug 2013@sissinka1
my sme asi na rovnakej vlne...september máme aj my v pláne, takže časuuuu a času
14. sep 2013my mame svadbu 30.8. a rezervovanu mame salu,hudbu, kameramana takisto mam uz aj predstavu o vyzdobe,kedze si budem robit sama,tak si pomaly zhanam vecicky a zacinam robit nejake drobnosti (pierka, pozvanky..), pretoze tento rok do svadby to budem mat riadne hekticke a tak aby som na nic nezabudla
14. sep 2013@romanaveronika ja by som chcela do konca roka mat vyrieseny kostol, hostinu a predmanzelsku nauku...ostatne pocas roka...ako my planujeme len do 30 ludi cize vela toho riesit nebude treba
19. sep 2013Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
19. sep 2013- PRO | www.duoaxis.sk
***DUO AXIS - party music
***DUO- kompromis medzi veľkou kapelou a DJ-om pre Vás
Ponúkame hudobnú produkciu pre rok 2014
*** klasické bežné svadby vrámci celej SR
*** medzi regionálne svadby (ak Váš snúbenec/snúbenica pochádza z inej oblasti SK ako Vy... prípadne budete mať na svadbe maďarsky, česky hovoriacich hostí...alebo zahraničia)
***bohatý REPERTOÁR : domáci, zahraničný, český, maďarský(len v prípade potreby )
od oldies cez rôzne štýly až po hity 2013
***ľudovky z celej SK, Repete
***VYKRÚCANKA alebo REDOVY alebo MENYASSZONYTÁNC***(aj kombinovane )
***krátke pauzy, dlhé kolá
***ZMLUVA
***príjemné ceny aj pri väčších vzdialenostiach
SKÚSENOSTI Z CELEJ SR !!!
viac info na našom profile
Želáme pekný deň /// duo AXIS2. okt 2013 - Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
22. nov 2013@lucia243
@leonelle
@slavusik491 my máme termín 23.augustale narodeniny mam na vase terminy svadby 2.8
22. nov 2013Ahojte takze my mame salu rezervovanu na september ale dj ktoreho chceme ma volne uz iba 23.8. Co poviete oplati sa to zmenit? Len v poslednych rokoch je počasie krajsie v septembri ako v auguste.
Baby nespoliehajte sa ze mate dost casu lebo vsetci dobry dj, kameramani, fotografi atd. sa minu . Povedzte ze august je lepšie ako september.
22. nov 2013@alenkamiko ahoj, aj my budeme mat svadbu v auguste, teda 30.8., a ja dufam ze bude pekne pocasie, ale nie prilis horuco... lebo to nebude moc dobre... slniecko nech svieti, aj teplucko moze byt, ale ziadne horucavy nad 25 stupnov, tiez sa spolieham na to ze v poslednych rokoch je augustove pocasie roznorode.... a vopred si nevies naplanovat ci bude pekne alebo nie
takze hadam bude pocasie take ake chcem
24. nov 2013@donna90 aj ja dúfam že 9.8.. bude pekné počasíčko
Zatiaľ sme vybavili sálu, kameramana, fotografa, DJ-a a šaty. Ubytko pre hostí je v procese riešenia. A dúfam že mám aj kvetinovú výzdobu, to ešte musím doriešiť s kamarátkou
7. feb 2014ahojte
na prípravách pracujeme necelý mesiac a máme reštauráciu, ubytko pre hostí, kostol, fotografa a DJ, vizážistku, ktorá spraví aj vlásky, vybraté oznámenia, kytičku.. takže základ by bol. aktuálne sa chystám na šaty a nájsť oblek pre budúceho ženícha
keď sme porovnali ceny, tak sa viac oplatí kúpiť nový. Hostí bude cca 40 ks, takže pomaličky všetko stíhame
a náš dátum je 23.03.14
7. feb 2014
- z
- 2
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte,
............ takze kludne piste, kto co uz ma, co este nie, saty, kvety, vyzdoba a pod.
vytvorila som diskusiu na diskusiu