Svadba v Čadci a okolí. Kto plánuje?
@katalindask Ahojky, na tuto firmu som vobec nenasla kontakt. Nevies ho prosim ta, alebo kto by mi ho vedel poskytnut?
20. okt 2011@lillinka01 - tam sa nedovoláš... oni sú vačšinou preč... treba tam ísť....
20. okt 2011- Sponzor fóra
@macaz určite Exkluzive
1. nov 2011@marimba Peťo Strýček z Kultúrneho domu CA.
1. nov 2011@nagulinka diky moc a mas aj daky kontakt ? alebo webku ?
1. nov 2011@jarka6 Odporúčam kapelu 2+1 z Kysuckého Nového Mesta. Boli vynikajúci za vynikajúcu cenu. A zahrali aj chodníky...
2. nov 2011@jarka6 Trioband, mam ich aj ja. Aj s chodnikami beru 300 eur a su traja, dvaja muzi a spevacka
2. nov 2011@stastnanevesticka a tento neviem ani kde sa nachadza
2. nov 2011@macaz Budova Allianz poisťovne vedľa kulturáku v Čadci... Aj ja som bola spokojná na 1000%...
2. nov 2011@macaz tiez odporucam Exkluziv...maju tam nadherne saty, urcite si vyberies
2. nov 2011- Sponzor fóra
@sofija18 ahoj, tych som uz aj pocula mala ich susedka.... celkom sa mi pacili... tak uvidime ci sa uz konecne dohodneme
2. nov 2011@michalienka25 dakujem, a nemaju aj nejaku stranku alebo nieco kde by sa dali vypocut?
2. nov 2011@jarka6 no ja o nicom neviem, ale oni by ta normalne prizvali na nejaku svadbu, nech si ich vypocujes. Tiez su to dvaja muzi a jedna kočka. A tiez som ich mala odporucanych a boli sme max. spokojni...
3. nov 2011@macaz ahoj, ja tiež rozmýšlam nad fotografom p. Chrenstom
3. nov 2011@tinka1811 ved ty si myslim uz mala nieco zarezervovane, ci ? hadam ti to niekto neodriekol...
3. nov 2011@michalienka25 tak zatial dakujem, poradim sa s drahym a ak by schvalil, ozvem sa pre kontakt
3. nov 2011@macaz Odporúčam nášho fotografa. Je síce až z Oravy, ale bez problémov fotí po celom Slovensku. Ak budete chcieť dám kontakt do IP. No neviem, Mirko Chrenšť je fajn chlapík, ale fotky no neviem , neviem. Tak trošku na jedno kopyto, naškrobené pózy ... ale ide o môj subjektívny názor
3. nov 2011@marimba ano mám zajednanú Pamu aj foto aj kameru ale nemám zaplatenú ešte zálohu, tak stále ešte pozerám a hladám nových kameramanoch a fotografoch
neviem sa rozhodnúť
4. nov 2011@tinka1811 aj ja mám Pamu
ale iba kameramana a určite to bude super....videla som od neho viac videí a každé je iné...navyše sa maximálne prispôsobí a urobí všetko tak,ako si želáš, aj pesničky si môžeš vybrať, pretože aj on tvrdí, že video je o nás a malo by byť srdcu blízke...a ide teraz kupovať aj novú techniku a nejaký žeriav na kameru...
rozprával, boli sme v stredu dať zálohu
Ale foto tak jeho nepoznám...my budeme mať toho, koho aj nagulinka...robí krásne fotky ...4. nov 2011@stastnanevesticka práveže ja som od nich nevidela žiadne video, iba ukážky čo su na nete, tak ešte váham. tak vy ste už mali aj stretko? no ja sa mám rozhodnúť do konca roka, dovtedy mám "zarezervovaný" dátum.
4. nov 2011no viem, že nejaká kočka tu už písala, že tiež len videla ukážky na nete a tak sa s ním dohodli a on im ukázal toho potom viac...skús mu zavolať a opýtať sa na to...alebo sa opýtaj ešte jednej kočky - mishita alebo tak nejak- oni ho mali, tak či boli spokojní a myslím, že to bola aj ona, kto tu písal, že im ukázal viac videí...snáď ti to pomôže pri rozhodovaní
ide predovšetkým o tvoj pocit, každý chce niečo iné
4. nov 2011@tinka1811 aha
tak si pozri aj toho mojho fotografa, je z krasna a podla mna je super.. www.artfoto.telnet.sk kameramana nemam, tak neviem odporucit
4. nov 2011@tinka1811 ahoj pozeram že sa rozhoduješ pre Pamu...ja som ich mala na svadbe-a spokojnost uplne že super!!! aj moja sestra ich bude mat už ich maju zajednaných
... proste video sa pači každemu a aj fotky...na ich stranke fotiek moc vela a takých pekných nemaju ale mi mame 800aj čosi fotiek a su nadherne...ma ich aj v albume
... ale je to na vas dvoch kto vam padne do oka
...
4. nov 2011
@martinkatinka Dakujem, zatial sa tam nemozem dovolat
(( neviem, ci som sa dopatrala k spravnemu cislu...