Ahojte Junove nevesty :)
Nas termin svadby je 15.6.2013.
Zacali ste uz planovat?Co vsetko uz mate a co si nechavate na poslednu chvilu? My zatial mame len tie zakladne veci ako hudba, miesto, fotografa a vsetko na dialku som vybavovala. Kedy zacinate s kupou - skuskou siat? V akom style bude vasa svadba? Potesim sa kazdemu prispevku :)
@veronika90 Dakujem za tipy, nakoniec som si nasla tam od nas kameramana a je super, aspon mne sa jeho videoklipy velmi pacia :) a hlavne cena je perfektna!
ahojte :) aj my máme termín 8.6.2013 a už máme rezervovanú sálu, kňaza, kameramana, fotografa, šaty , výzdobu si budem robiť sama keďže som kvetinárka :) bude vo farbe bilo-smotanovo- zlatá s jemnými doplnkami v ružovkastej farbe :) práve riešime hudbu a kuchára obrúčky už máme vybrané...kopec veci do výzdoby mi už zapratáva skriňu :D
aaaaa zabudla som na DJ aj toho uz mame, a aj kroje cez kamarate rezerve, fotograf sa ma potvrdit na dalsi tyzden, a zhanam uz aj vyzdobu doplnkovu....:)
my máme svadbu 1. 6. a zatiaľ máme len tie dôležité veci ako dj, sala, fotograf, kňaz, zákusky. Výzdobu si budem robiť sama tak si pomaličky kupujem veci a skúšam, aj pierka si budem robiť z mašličiek kvetinky tak sa nenudím. A už ste rozmýšľali nad odobierkou, čo tam budete hovoriť a programom. Ja sa už obzerám po nejakých textoch aj na odobierku aj začepčenie. dúfam že na nič nepozabúdam ale tak času máme veľa. A bola som už aj po salónoch tam mi povedali, že šaty stačí vo februári aby som mala nové modely na budúci rok a ešte aby neboli aj vyprané a vynosené dovtedy. Tak mám zatiaľ voľno a hrám sa s výzdobou :)
@anjelik135 ani ja nechcem odobierku.. iba take "intimne" ze my a rodicia a podakujeme im za vsetko co pre nas urobili a dame im darcek.. ziadna kamera, ziadna rodina, nic...
My tiez nebudeme mat klasicku odobierku. Mne sa strasne doslova nepaci ked to ma take silne emocie, babky ,mamky placu a nevesta potom cela splakana xixi rodicia nam daju ako sa to hovori, ze pozehnanie - krizik na celo a ide sa dalej.
my by sme mali mať tiež 8.6.,ale je to neisté kvôli financiám...čo ma štve,pretože to či budú- budem vedieť až v januári...mám DJ-a,miesto,kameramana ,fotografa...ale neviem,či platiť zálohy,alebo nie..nechcem o nich prísť a zároveň,ked to zruším a zároveň v januári zistím,že svadba môže byť v pôvodný termín....no neviem,zamotaný kruh
Ahojte, my mame termin 29.6.2013 v KE a zatial mame len ten zaklad: rezervovany kostol + zbor, kameramana, DJ, fotografa a salu. Vyzdobu mame v cene saly a rozmyslali sme nad zlatou alebo kombinacia zlatej s tmavo fialovou. Rezervovali sme si to uz v septembri, pretoze viacero nami oslovenych kameramanov a fotografov uz nebolo volnych a mali sme na to 2 tyzdne, pretoze sme v zahranici. Vsetko ostatne riesime postupne a objednavame cez internet, ak sa da. :-)