Svadba v lete 2013

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
22nikuska
Autor diskusie
02.04.2012
ahojte.planujeme svadbu na rok 2013.mesiac este nevieme,ale urcite to bude v lete....tie ktore tiez planujete svoj den D na leto 2013 piste prispevky...co mate vybavene..ako to mate naplanovane a potesime sa planovanim spolocne.poradime si a privedieme to do uspesneho konca. :-D
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
nikamauricius
08.06.2012
Ahojky, my mame svadbu 6. Septembra 2013. Mame zabookovanu celu svadbu, my sme sa rozhodli svadba na Mauriciuse:-) Takze teraz musim este dokoncit detaily. A hlavne svadobne saty :D:D:D:D
Odpovedať
pusitta
08.06.2012
jej fakt je nas dost co mame v juni, super aspon si poradime co a ako :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jurcik
14.06.2012
ahojte baby, my máme svadbu 6.7.2013...máme vybavený kostol a vybrali sme si reštauráciu...zatiaľ sa s vybavovaním neponáhľame, keďže chceme len malú svadbičku :-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
januelaa
14.06.2012
ahojte aj ja sa pripajam.. mame uz termin 29.6.2013, salu penzion Juliana Zemplinska Sirava, fotografa a dokonca aj stretko s fararom, kedze moj drahy je ateista a ani sa nechce dat pokrstit...ale svadba v kostole bude..:)
Odpovedať
tinulikpn
14.06.2012
@jurcik @januelaa vitajte a gratulujem!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
brisingr
14.06.2012
ahojte, tiez planujeme svadbu na buduci rok, na mesiac maj alebo jun....nemme nic este dohodnute, zatial s priatelom prezerame stranky a inspirujeme sa. Kedze chceme malinku svadbu, obrad v kostole a potom len posedenie pre cca 15 ludi, nepotrebujem velmi riesit salu. Fotografka bude kamaratka, kapela v kostole hadam kamarat so skupinou ;-) a veci typu oznamenia,pierka riesime zo stranky sashe(krasne veic,odporucam) Tiez sa akosi riadime tym, ze casu je dost....ze zacneme skutocne riesit az v januari
Odpovedať
naoi
14.06.2012
@januelaa napodobne, ten mmoj je tiez neveriaci, takze svatbu v kostole teraz vyjednavam, ale myslim ze by mohol privolit,.. inak my mame 14.9.2013 a este nemame ale vobec nic vybavene, salu sa chystam zajednat bud. tyzden, s fotografom si dam stretko asi tiez, a potom asi az do konca roka si dam pokoj..
Odpovedať
cherrymania
14.06.2012
Ahojte ! Tak ja sa tiez pripájam do diskusie :-) termín mame 22.6.2013 a ako vidím som až moc aktívna oproti Vám :-) mame salu, fotografa, skupinu, vizazistu,vyzdobu práve riešime a to je tuším všetko. Asi si dám chvíľu pauzu :-D aby som to nevybavila uz teraz všetko , veď co budem robiť potom ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jurcik
15.06.2012
@tinulikpn ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jurcik
15.06.2012
@brisingr tp ste na tom podobne ako my..tiež si predstavujeme našu svadbu podobne..obrad v kostole a svadobnú večeru pre cca 20 ľudí...fotografku máme tiež kamarátku... :-)
Odpovedať
janaka4
18.06.2012
Ahojte. My sme si zvolili 3.8.2013. Strasne som chcela svadbu v lete, tak dufam ze sa neuvarime. Mame vybratu salu, na druhy tyzden ideme vyplatit zalohu a zohnat kostolik, tak este zriesime fotografa a hudbu a taaak pauzicka :). O satach zatial velmi neuvazujem ani som este ziadne neskusala, bojim sa ze sa vystresujem :-D
Odpovedať
mirkac7
18.06.2012
Budeme sa teda varit viacere :) Ja sa pridavam k vam 6. 7. 2013. Salu uz mam, aj hudbu a fotografa a ostatne si myslim, ze ma este cas.aspon pol roka :)
Odpovedať
niccoll
18.06.2012
Ahojte, my plánujeme svadbu budúci rok v lete, možno na jeseň, termín ešte nemáme, ale ešte nič nemáme zajednané :( Kamarátky ma uisťujú, že to netreba tak zavčasu, že stačí okolo septembra až decembra. Svadobné šaty neskúšam, lebo by som sa zbláznila a nevedela sa dočkať toho dňa. Snúbenec ma uisťuje, že máme na všetko čas a počkáme na koniec leta
Odpovedať
rikilc
19.06.2012
Ahojte , my mame 25.5.2013 :-) zatial je zajednana sala a na ostatne sa chystam o tyzden, ked pojdeme na par dni domov. A aj na rozhovory s mamickami :-) nakolko sme im nas umysel vziat sa, oznamili len cez telefon :-D Uz sa tesim...bude veselo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
princezna33
19.06.2012
Ahojte damy! pridavam sa do klubu 2013, aj ked ja by som radsej riesila jesen, taky september by sa mi pacil :) Ja som si tu dnes veselu bludila plan nadsenia po stranke a len pozeram ze na co som sa to dokelu dala :-D neplanuje niekto proste len party ? ja som z mojich povodnych predstav o kastiely a tazkej romantike zacal uvazovat smerom radnica a grilparty, kedze vobec netusim co sa deje s perikami, starejsimi, cepieckami a podobnymi vecami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
trish31
19.06.2012
@princezna33 som na tom podobne,tiez sa len divam ze je toho nejak extremne vela na vybavovacky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
trish31
19.06.2012
@rikilc aj my sme majovi ;-) Ale ja som este nezajednala nic.
Odpovedať
Profilova fotka
quirell
19.06.2012
@januelaa Ja sa tiež vydávam 29.6.2013 :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
quirell
19.06.2012
Čauko, ja sa vydávam 29.6.2013 - máme zajednanú reštauráciu, hudbu, starejšieho. Ostatné veci budem riešiť až po lete.
Odpovedať
Profilova fotka
januelaa
21.06.2012
@quirell a kde bude svadba??
Odpovedať
Profilova fotka
januelaa
21.06.2012
@naoi no my sme natrafili na super farara... povedal, ze on nieje proti, on je rad ze chceme svadbu v kostole ...zalezi to on kazdeho ako sa rozhodne.. Mojej kamoske zase takto svadbu nepovolil a musel sa jej drahy krstit...
Odpovedať
cherrymania
22.06.2012
@niccoll ahoj :-) ano, je este cas, ja by som ale tak rok pred svadbou uz zacala planovat a rezervovat aspon salu a fatografa a teketo vecicky...
Odpovedať
cherrymania
22.06.2012
@quirell ahoj :-) a vy to mate vikend po nas :-) jeeeej.
Odpovedať
Profilova fotka
quirell
22.06.2012
@januelaa Svadba bude v PD
Odpovedať
Profilova fotka
anamidekor
PRO
22.06.2012
Milé Nevesty, len chcem naznačiť že teraz je možnosť získať zlavu na výzdobu rok 2013.Ak niekto má zaujem tak môžete poslať ip alebo bližšie info najdete tu na mojasvadba profesionáli.
Odpovedať
zkepi
26.06.2012
Ahojte budúce nevesty :D Tak my máme svadbu 13.4.2013, stavili sme to na magické 13ky :P Zatiaľ máme rezervovanú sálu, chceli by sme už aj čas v kostole,aby nás niekto nepredbehol :D a pokiaľ viem, snúbenec zabezpečuje hudbu. Doma s mamkou už pozeráme nejaké inšpirácie k svadbe, hlavne čo sa týka výzdoby a ostatných svadobných doplnkov... :-D Chcela by som sa opýtať, neviete o nejakých malých čokoládkach balených v zlatkách? Rada by som ich dávala ako darček v krabičkách -nevesta a ženích,avšak teraz nikde nevidím žiadne, také miniatúrne ( ako dávajú k pressu)....takže dúfam,že sa to nejako zmení a všetko nám vyjde podľa predstáv :)
Odpovedať
Profilova fotka
janka_89
26.06.2012
ahojte dievčatá.. my máme termín 27/07/2013... oficiálne nahláseny ešte nemáme ale už vieme že toto bude náš deň :-) btw. fotografku som si už zajednala :-D a mám vybraté na nete svadobné šaty a šaty na prezlečenie. Práve teraz obzerám topánky lebo na fotke z mojich šiat na prezlečenie sú krásne boty a chcem také podobné ale zatiaľ pátram neúspešne :( no a my budeme mať len malinku svadbu, rodičia a súrodenci... chceme brať hypo a kupovať byt a chceme ísť potom na svadobnú cestu takže radšej investujeme do toho... aj tak nie som typ na veľké svadby :) som rada že už teraz sa založila skupina kde môžem prispievať :D paaa
Odpovedať
Profilova fotka
janka_89
26.06.2012
@lenkii aj ja svadbu vybavujem z UK... je to otrava mať to takto daleko :-|
Odpovedať
Profilova fotka
janka_89
26.06.2012
@olliviaa jeeeej aj my mame 27.7.2013... :)
Odpovedať
cherrymania
26.06.2012
Baby , ďalšia vec vybavená ! Dulce de leche rezervovane ! To bude mnamka ! Uz sa teším :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?