Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
ahoj Teri, ja Ti budem takto písař, newa? Oki
dnes mám veru náročný deň..nemám sa kde utopiť...chcem studenú voduuuuu!!! ale inak, sme v sekcii Máj 2007 tak o klíme si píšme cez RP, aby sa babenky moc nehnewali...lebo ja momentálne nemám čo prispieť..som na bode mrazu..aspoň v niečom
krásny dník Vám všetkým25. júl 2006Pridavam sa do klubu "Majoviek" - ja 5.5.07 v Bratislave. Zatial nic vybvene, zhanam inspiricie. Na september mam len dohodnute stretnutie s fararom v Prievoze (mamina sa tam vydavala pred vyse 30 rokmi tak trochu sentimentality). Zhanam miestnost pre cca 45-55 ludi, nic nobl taky ludovy stredny standard
Chcem sa spytat, ako s Vami prezivaju vybavovanie Vase drahe polovicky? Ja mam dojem ,ze ten moj to preziva "rob ako chces, ako to spravis tak to budem akceptovat, mne len predloz ucet, ktory nebude prilis vysoky".26. júl 2006- Sponzor fóra
ahojte, ja som predvcerom v noci (z nedostatku inej cinnosti) vymyslela datum 5,5,2007. Smsla som to drahemu, ze nech si na ten cas neplanuje ziadnu inu party, lebo mu poobede poviem svoje "ano", a on samozrejme suhlasil
takze termin mame dohodnuty, uz treba nachystat len ten 99,8% zvysok
a ako prezivame? ja sa uz neviem dockat, petko je na tom tak nejak podobne, lebo mi tak napoly vycitavo povedal: "vsak sme chceli skor - marec, april..."26. júl 2006levik, my mame nastastie kupu bytu za sebou a tak prajem pevne nervy. kedze moj drahy je povacsine pracovne vytazeny tak je problem aj zistit jeho nazor.
tesim sa, lebo koncom augusta mame naplanovany predlzeny vikdend v kupeloch a tak dufam, ze tam budeme mat cas sa dlllllho porozpravat a ujasnit si par veci26. júl 2006zatial o nic, ale niekedy mam pocit, ze by som chcela byt mala skolacka a neriesit veci ako ucty za byt, elektriku a pod., praca, problemy, svadba ... ale na druhej strane sa nestazujem, mam take motto: "Nie je tak zle, vzdy moze byt aj horsie". A zivot je kraaaasny aj so svojimi nastrahami
26. júl 2006- Sponzor fóra
ahojte babenky
ako ste sa suepr rozpisali)
bellablonde, vitajmas pravdu, neiekdy je tych pubertakov najlepsie vystrielat
keby sa to aj dalo...
egyptanka - to je take tazke najst nejaky bytik? ja sa to pytam z nevedomosti, lebo fakt neviem...my sme prave vo faze uvazovania nad bytikom alebo rodin.domcekom..tak neviem27. júl 2006ajojte a vitajte medzi nami
no ked sa bavíte o bytíkoch, my to už máme našťastie za sebou, aj ked tam stále nebývame...ale hlavné je, že už máme svoje hniezdočkoale tiež to nebolo také jednoduché...a nakoniec to bolo aj tak šťastná náhoda...lebo tu v Novom Meste je dosť problém s bytmi...sme hladali asi rok...tak držím palčeky
27. júl 2006ahojte baby, tak sa mi konecne podarilo najst temu, na ktoru som uz raz reagovala, hold, zaciatocnik
hlavne, ze som tu...chcela som sa opytat, ci niektora neviete, ci niekto na slovensku poziciava saty zn. Chantal...ja som si nasla take chutne (aj ked neviem, ci na moju postavu vhodne...) na www.svatebnisaty.cz, aj som tam pisala za cenu, ale nikto mi neodpoveda a tak. Uz som tie saty videla aj v niektorom albume, tak keby ste nahodou vedeli, bolo by super...dik
2. aug 2006ahoj miriamka,
ja som teraz aktivna, lebo sa v praci nudim, tak co je prijemnejsie, ako snivat o krasnych satach, nie? Ale zdalo sa mi, ze ja som celkom pozadu, lebo nemame este zajednanu ani salu ani nic...no, a pozerala som si tie rozpocty, co baby poposielali, a myslim, ze pojdem poziadat o zvysenie platu...
a co sa tyka tych siat, hrozne, ja som z Malaciek (pri BA) a samozrejme, ze sa mi pacia saty v salone v Brne a v Kosiciach (www.tommi.sk)a ked mi navyse pani povie, ze mi nebudu svedcit korzetove saty bez ramienok, lebo nosim 40/42
majte sa a piiiiiiiiste
3. aug 2006ahoj miriama,
hlasim sa o slovotakze na tom uuuplnom chvoste s pripravami a napadmi sa veziem s tebou ...
ale zajtra sa mozno cosi zmeni... ideme obzriet miesto na hostinu... to som zvedava, vlastne ma chyta zitka nervozitka, co sa ich mam pytat, ako to vsetko fici... hold ...po prvykrat je vsetko take hmliste...4. aug 2006ahojte kocky moje
) uz som tu zas
miriamka, asi ta zbavim toho chvostika)) ja nemam este vobec nic. ani vyhliadnutu salu... nic... dokonca sme zacala spekulovat o anglicku...plat mi zyvist nechcu
a neviem, co sa nam podari vybavit..nemame vobec nic..ale nadej zomiera posledna..
) a mozno sa nam podari, a budeme mat vsetky sper svadbicku
)na ktoru nezabudneme do konca zivota nielen my, ale aj vsetci ucastnici
)) a my im to ukazeme, ake sme sikovne
)
5. aug 2006levik, tak teda príjemné "sťahovanie" do druhého fora a aj to reálne sťahovanie..
my sme sa mali sťahovať už teraz v auguste, ale všetko padlo...a asi aj svadba padne...tiež kvôli nejakým životným zmenám a nechcem prípravy na svadbu len tak odfláknuť alebo nechat na niekoho iného...chcem si to všetko pripraviť a byť vo všetkom zapojená
ale to nie je ešte isté, takže ja sa z tohto fora ešte nechystám
takže Teri, držíme ten koniec spolu, jo?
6. aug 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ajoj mimka
? to mas pravdu, ale taka klima je na figu
dost vela ludi chytilo anginy..vo vnutri, v praci, mame 20 C, a vonku je dost casto cez 30C.a ked prejdes von a dnu, to je katastrofa...mas dnes tazky den?
nevadi, ked ti tak budem pisat