Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
No, baby ja som bola asi 5 rokov zavisla na surovej kave, nasypala som si na dlan a vijedala
No neskor sa to prejavilo na zaludocnych problemoch, tak zijem na bielej kave-melte, mnam, mnam. Moni, fakt pekne flasky, aj ja som vyrabala a draheho som donutila sa potom trapit so sekundovym lepidlom20. máj 2008ja som si zvykla pit spaldovu strasne mi chutila, ale njak mi po zime bolo dlho g praci tak som zacala kofeinovu, doma inak kapucinkujem alebo varenu cokoladu si robim, v restike lubim maciato
skuste potom tu spaldovu je to obylna a chuti mi ako nescafe gold.
potom su aj ebezkofeinove aniskokofeinove tazke da sa najst si nieco co vam bude vyhovovat20. máj 2008- Sponzor fóra
babulky..hlasim sa z domu
fotky aj pesnicky sme dali kameramanovi..sme dohodnuti uz aj na fotenie, ak bude nahodou prsat (ale drahy ma stale ujistuje, ze nebude..vraj vybavil pekne pocasie)tak mu teda budem verit..
ale pre istotu som si dnes bola pozicat biely dazdnik od jednej kamaratky..ale dufam, ze ho nebudem potrebovat..
prave sme s drahym doskladali krabice na vysluzky20. máj 2008ahojte kocky
moni tak sa vam to rysuje
take hnusne pocasie je - som trochu premrzla normalne lebo som mala tenku bundu...ale hlasim ze som bola u jednej sikovnej profi vizazistky teda skor image makerky - a doladili sme makeup vybrali sme dve varianty - medzi ktorymi sa musim rozhodnuta znova som sa nieco nove naucila a myslim,ze svadobny makeup zvladnem
)))
20. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Tvoríme Vaše jedinečné spomienky.
Monika,drz sa. viem o tych flasiach svoje.ty si mala aspon ten napad s obojstrannou paskou.ja som to lepila lepidlom a prednu stranu este preliepala priesvitnou paskou
robila som 25 flias asi dva tyzdne zakazdym,ked som sa zastavila u nasich