Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
To zalezi vsetko od uradnikov ze aky su.A ja som si skor nemohla veci vybavovat lebo najskor som si musela vybavit zmenu rodneho stavu vo svojom bydlisku a potom som si mohla ist s jeho rodicmi vybavovat trvaly pobyt.
Inak baby ak by mal niekto zaujem o svadobne saty ja svoje predavam tak kludne mi piste cez internu postu.Mam aj tu inzerat.25. jún 2008prakovce na vybavenie obcianskeho mas 30dni takze po dvoch tyzdnoch ti nikto nic nemohol to bolo v riadbniom termine potom su uz njake terminy od kedy mas OP a to je vraj ty ch 8 dni.
katka jedenden ich naozaj nezabuje, som zvedava jak ja zvladnem tri urady za den a este ja banku, kupit kvety a ist na promocie a zbalit sa a ankupit na svadobku25. jún 2008aale drobicek da sa - len musisa rano vstat skoro
a ked nie - tak dalsie dni navyse ich nezabiju
no nie? to by mohol byt problem keby si nieco porobila s autom nedajboze a dosli by policajti a ukazovala by si im iny OP a ine meno na vodicaku
- to by si asi pokutu mohla dostat aj za to navyse - ale inak by sa svet zrutit nemal...
25. jún 2008- Sponzor fóra
Juuuj Kati, fantasticky
Ešte pár dní by som ostala
Aj sme si oddýchli, aj sme niečo videli - boli sme na výlete v Jeruzaleme a v skalnom meste Petre. A v cestovke boli takí zlatí, že nám zabezpečili izbu číslo 3105 - to nám najskôr ani nedošlo, až keď sme chceli dať kód na trezor dátum svadby, došlo nám, že to je aj číslo izby
Izbička bola s výhľadom na more, no romantika
A vy čo máte nové?25. jún 2008aj ja by som hned isla.osud je vsak proti nam.v juni nam prisla do toho skola a skusky. a ja teraz az takmer do oktorbra / novembra nemozem vobec z prace. Tiez ideme prerabat,takze dni dovolenky venujeme asi tomu.mozno este tak predlzeny vikend....jeden ideme do Ciech a chcela by som aspon nejaky 4 dnovy pobyt tu na Slovensko.
Moni,uzi si Sturovo. musi tam byt teraz super ked je to vsetko vynovene,ale mna by tam uz nikto ani parom volov nedotiahol26. jún 2008
droby tych 8 dni mi povedala teta pri davani obcanaku..