@vcielkamaja treba sa opýtať.ale treba myslieť len na pekné počasie :-) tajne dúfať že a to podarí.už máš všetko povybavované?hudbu,fotografa ..my nemáme hudobníkov :-S ostatné sa celkom zadarilo.
@cuculiatko88 Ahoj!tiež ste si to pekne vymysleli,máš moje uznanie:-)a v pko vo velkej sále?pre koľko hostí?pozerám že aj vy ste boli na svadobnej výstave.no ja som bola dosť sklamaná.ale zas obrúčky sme vybrali už len preto aby sme nemuseli toľko behať.
@ejka07 ahoj :)hostina bude vo velkej sale nakolko budeme mat okolo 100 ludi :)....na vystave som tiez pozerala obrucky ale nakolko sa mi moja vysnivana nepacila na prste tak som sa rozhodla vybrat ich aj so snubencom a som spokojna s vyberom :)
@cuculiatko88
ahoj!nám prišli obrúčky a trošku nám to domotali a poslali nám iné:-)ešte šťastie že máme veeeela času .neviem ako by všetko vyzeralo,keby sme si nechali veci na poslednú chvíĺu.ako idú vaše prípravy?
:-) 18.6.2011 baby in ak mám šatky Maggie Sottero hned po mojej svadbičke na pradaj sú nové model Amrosia...Tak ak by ste mala neiktorá záujem vysúšat neni problém,Pekný dník ;-)
@ejka07 ahoj nase obrucky budu hotove 18.3 tak snad budeme spokojni...pripravy idu tak pomalicky...tento tyzden pojdem zajednat oznamenia a pierka a potom uz len malickosti myslim :) a vy ste natom ako?
@aliby28 ahoj, my sme sa boli fotiť v Beladiciach, tak ale...no...Tiež sme mali svadbu v auguste, ale to slnko nám tak svietilo do očí, že sme veľa fotiek žmurkaním "pokazili". Ešte raz keby si mám vybrať, tak by som sa fotila v interiéri, v lete je to fakt riziko.
@cuculiatko88
ahoj!
nám už prišli oznámenia,zatiaľ sa všetkým páčili a hlavne nám.do oznamiek som nechcela veľa investovať,tak sú úplne jednoduché,ale zato do všelijakých maličkostí ano, to mám detailne premakané:-)ale zase každý človek má iné predstavy ,preto sa inšpirujem každý deň:-)ja som zvedavá na obrúčky -druhý pokus,aké budú?-dúfam že krajšie ako prvé.
Zlé počasie ?tak to neriešim,lebo ja mám objednané slniečko:-)))))))
máme doma taký veĺký dáždnik a ja som expert na výmysli,tak si viem celkom dobre predstaviť že schopný fotograf by vedel spraviť kvalitné foto aj v takom počku ,a že si to odnesú možno šaty a určite topánočky ? pff!-neva!:-))