Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
Akurát sme dnes zhodnotili, že máme veľmi dobré, také spokojné obdobie, boli sme dnes v lese poopekať na bukovom drievku :-), ojedli sme sa ako prasiatka a teraz pozeráme TV. Ďakujem za opýtanie. x-)
Inač tiež máme veľmi veľa práce, chodíme domov až večer :-p .
A ty ako? Kde sa nachádzaš?
aj ja sa mam celkom dobre, ale smutno mi je lebo drahy pride az o 2tyzdne a uz 2 je prec... :-( ... jaj to ti teda zavidim neni nic lepsie nad dobru opekacku! 8-) .. inak teraz som uz doma...
neee ja som doma.. a drahy je v zahranici... dobre to mas popletene, hehe :-D ... sice ani sa necudujem pri tolkych babach... ozaj uz som citala co pisala lovacka o tej fontane, musi to byt super....
Daj si tam zatiaľ veci, ktoré sa ti páčia. Ja mám v albume len moje šaty a autičko, inač všetko cudzie veci. tak šup šup na album :-D :-D :-D . A kedy sa chystáš na šaty?
no keby ze mam tam dat veci co sa mi pacia tak tam mam milion fotiek... :-) ... najprv musim zohnat topanky a taka som zufala ze u nas ziadne poriadne pre mna som nenasla tak budem musiet kuknut v inom meste...
Pre mňa sú topánky nočnou morou, potrebujem elegantné na nízkom opätku čo u nás je veľký problem kúpiť. Pôjdem do PO, KE ak nenájdem tak si objednám z Poľska www. bialebuty.com.pl a aké chceš šaty?
My tiež nie, aj keď ja už mám od januára vybraté asi 3, ale to je moja úchylka :-p :-D a ten môj je z toho dosť nešťastný... :-p :-p :-p keďže je alergický na morské slnko. ]-( ]-(
My sme na tom tak že sa musím zmestiť do svadobných šiat lebo iné nchcem, :-p x-) :-D ale na budúci rok sa už určite budeme snažiť o babo :-) . Takže uvidíme ako sa podarí a potom založíme tému na modrom koníkovi jasné?????????!!!!!!!!!!!!- to platí pre všetky októbrovky!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ahoj Lenka3
dakujem za pozdrav...
dufam ze sa raz na modrom konikovi stretneme...snad bude buduci rok pre nas plodny....
Vedeli by ste mi poradit kde sa da kupit svadobna babika na auto?
dakujem
Videla som babiku v nejakom internetovom svadobnom obchode, ktorý bol spomínaný na tejto stránke ale neviem si spomenúť na názov, asi www. svadobnyobchod.eu alebo ničo podobné ;-)
Dakujem za tip skusim to pohladat....
Uces to je dobry dotaz, zatial netusim...rodicia maju jasnu predstavu uz od detstva ale ja este nie som rozhodnuta...mam take stredne dlhe vlasy a neviem ci chcem mat vsetky vypnute alebo aj co to rozpustene...uvidim...samu seba si totiz neviem predstavit ...