Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
vsak ja viem len ako vediet co bude kto pit.my sme planovali ze 6 broskynov nejakych 15 flias slivky nejake 6 hrusky a 6 nejake 6 marhulovice a vodku 6 flias fernetu 6 borovicky,4 giny,4 wisky,4 vajecne,
no a asi nejakych 20 vodky
plus na redovy este nieco ale normalne rozmyslam ze asi budeme musiet dokupit22. júl 2007- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Ahojte kočky.
Lov počula som že si si v noci písala s mojim milý
. Keby si volala tak on by určite s tebou pokecal
ale písať na PC on dosť nerád.
Čo sa týka alkoholu tak my budeme mať vodku, slivovicu, hruškovicu, soberano, napoleon, fernet, becherovku a vínko- viem že to naši hostia pijú.22. júl 2007no fifitko len my nie sme doma my sme v Uk takze nam nic ine neostava len sa spolahnut na rodicov a to je to najtazsie lebo nejako asi draheho rodicia nie su nadseny ze si berie mna
alebo uz neviem ani.myslela som ze sa budu vsetci tesit.neviem ze preco sa vsetko tak komplikuje a neriesi sa to tak ze sa kupi to co povieme
no ale to su nasi rodiacia
22. júl 2007ffuuuuuha, to je dost "tesnotka"... a saty mas uz vybrate? ci si kupujes vlastne v UK?
o snoch mi hovorit nemusis, vzdy,ked sa viac nadchnem pre svadbu, tak mam nocne mory ze nic nevychadza, nesedia mi saty, nie je pripravena miestnost, stratili sa prstienky... bla bla uz radsej nerozmyslam pred spanim nad svadbou22. júl 2007
no to si ma nepotesila ja som ratala trocha menej toho alkoholu