Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
ja tak pocitam nas svadobne oznamko vyslo na 7-8 sk..ale mame aj menovky a etikety na svadobny alkohol..mysleli sme v pociatky ze to bude lacnejsie...ale predrazilo sa to skuzkou kupovanou v UK.Na SVK stoji meter stuzky 9-10 sk a tu 30-40 sk v prepocte...No nevedeli sme nikde zohnat taku farbu..
baby ako ste vy a vae polovicky na tom s tancom..aky ste si vybrali ako uvodny tanec?
cauko, moj sa uci tancovat kvoli svadbe :-D som stastna, lebo sa mi podarilo nemozne ;-) a to sam a dobrovolne sa prihlasil a trenuje s ucitelkou tanca ;-) na uvod by sme chceli nejaky pekny strausov valcik, este uvidime, mozno Na krasnom modrom Dunaji
valcik skusame aj my.. stiahli sme z netu kroky a cvicime..ale ja mam akesy zle navyky a moj drahy ide presne podla krokov takze posobme dojmom "dva dreva"aspon sa mi zda..
ach jaj..
Ahojte slečny októbrovky. x-) Celkom dobrá téma tu začala. My by sme tiež radi nejaký valčík ale ešte nemáme vybratý. Chceli by sme ani nie veľmi vážnu skladbu ale ani nič veľmi pomalé a ani žiadnu ľudovku. Tak môžte niečo navrhnúť. ;-) :-)
A čo sa týka tých oznámení tak tá firma objednáva aj cez internet tak ak by ste mali záujem tak dajte vedieť. Ja mám svoje v albume. x-)
noo dnes som bola pre oznamenia, obrucky sa nam uz robia, uz aj tie nauky v kostole absolvujeme takze tak... pozeram ze tu riesite nejaky valcííík...my budeme mat draheho kamarata dj, ktory hra a spieva nazivo tak dufam ze to dopadne ok...
caute. mam jednu novinku :-D dnes sme si boli vybrat tie svadobne oznamenia a bola som prekvapena, ze to ani nebude take drahe. bude to asi 3500, takze pohodicka. cakala som viac.
no a co sa tanca tyka, tak u nas je to asi tak, ze obaja vieme tancovat, ale kazdy mame iny styl. ale uz som sa s drahym dohodla, ze si niekedy trsneme aby sme sa zladili. no a prvy tanec bude asi valcik na krasnom modrom dunaji. je to taka pekna klasika.
no urcite to nebolo na prvy sup. uz sme mali albumy aj doma a uz vtedy som si nejake vyhliadla. no a dnes sme tam stravili asi hodinu. drahemu to bolo v podstate jedno, tak som vybrala take, ako sa pacili mne. su take uplne jednoduche. v lavom hornom a pravom dolnom budu mat take pretlacene kvetinky. neviem ho opisat. ked sa bude dat,tak ho dam do albumu. no a text mame tiez taky klasicky. ja nemam moc rada take vycackane basnicky ked ide o takuto vec.
klapina, oznamenia budu na kremovom papieri a vytlacene zlatym pismom. aj sa mi to hodi, lebo v takych farbach budeme mat aj vyzdobu. :-D
tie korunky, teda tie prve dve som kupovala v tom velkosklade, a tu kvetinkovu, ktoru budem nakoniec aj mat som kupovala normalne v obchode. tie prve dve boli dost lacne. jedna tusim 5 libier a ta druha asi 8, takze fain. ta kvetinkova bola trochu drahsia, asi 25 libier, ale aj tak sa mi to zda celkom dobra cena.
cauko,
my pocitame: mame cca 80 ludi.... + priatelia, co budu mat indi-vindi kutik pre seba (nebudu na oslave, to su taki co nam pridu zagratulovat, ale nechcu byt na hostine, tak sme pre nich pripravili aspon male obcerstvenie): 20 flias borovicky 0,7 l, 20 flias hruskovice 0,7 l, nejaka domaca slivka, cca 5 velkych fernetov 1 l a 5 flias broskynovej vodky 0,7 l (to keby nahodou niekto chcel sladke)... plus vinko, asi 25 litrov biele a 15 litrov cervene
ratame tiez 2 litre nealka na hlavu + pivo, ak by niekto chcel :-)
+ ako vysluzky budu male 0,5 litrove flasky hruskovice