Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
leni len povedz mi aku to treba.ma to byt stuzka?ako napriklad na balicky a tak?
12. júl 2007- Sponzor fóra
jasne ze som ja tu..ale patrim aj do popradu..
co mas nove?
ja som vyrobila vcera etiketu na alkohol...nevedela som zohnat ziaden pekny obraik..a k tomu este aj aby sa dal pouzit tak som si nakresila sama.. lepsie povedale napodobnila som uz existujuce..
inak nic
zohnali ste tu kraju nakonies s lenkou?14. júl 2007to vies ze si spomeniem
vsak ja sa aj urcite ozvem ale este pred tym nas caka to najdolezitejsie a to svadba
tak teraz sa musime na to sustredit
ale poviem ti ze ja som na dovolenke nebola ani nepamatam takze sa mi naozaj uz zide
a vy co mate nove?a kam idete do Uk?idete za pracou ci len tak na dovcu?
14. júl 2007my smev UK v peterborough, drahy tu po skonceni doktorantury na strojarina v ba, dostal pracu tuto v odbore. Tak nebolo nad cim rozmyslat. V septembri to bude rok...aj ked ja som v january bola tri mesiace na letny semester naspat v ba.... zimny som mala individualny plan...
inak nic nove.. zacinam mat pocit ze nestihame....uz sa mi o tom aj sniva14. júl 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
To Janka: my máme svadbu na úrade- takú rýchlovku za 20 minút sme vonku
, budem rada ak prídete bude to o 15.30hod, dnes som bola v jednej galantérii a mali pekné krajky ale biele alebo hnedé a mne treba ivory tak neviem či niečo také zoženiem ak áno tak určite si ho dám ušiť. Všetko sa určite dozvieš
. a s tým požičaním to myslím vážne, ten druhý závoj odfotím a v priebehu pár dní dám do albumu.
a pri každom mojom návrhu nesúhlasí a po rozobratí problematiky zistíme, že nemá dôvod na nesplnenie môjho priania ,,len ona to zatiaľ tak nerobila" takže ešte uvidím čo a ako. Konkrétne menu máme dohodnúť mesiac pred svadbou Ja mám predstavu takú že ako predjedlo bude niečo skôr dekoratívne ako srdiečka z bieleho pečiva s lososovou paštétou a oblohou, polievka kuracia a jelo zatiaľ neviem, určite niečo na prírodno a potom švédske stoly cca 160 porcií do ohrievacích pultoch z každého druhu jedla- kuracie, bravčové, staeky, údené varené koleno, ryby, syry, pirohy, boršč, bezmäsité, šaláty a studené misy, nech si každý dá čo chce a kedy chce....
Príjmem každý iný návrh.

To klapinka: my máme svadbu v takej klasickej reštaurácii takže žiadne vážne špecialitky asi nehrozia, a k tomu všetkému sa mi veľmi ťažko komunikuje s prevádzkovou, sme si dosť nesympatické