Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
Ahojte baby,
my sme uz boli na matrike. vybavili sme to, ked mal drahy dovolenku a dosiel do BA. museli sme tam byt obaja. pre uplnost, budeme mat civilny sobas. tak neviem ako to je pri cirkevnom.
Ahojte slečny- októbrovky, ako sa máte? Dnes som si kúpila nilonky, konečne mi jedny padli aj farbou, aj krajkou aj veľkosťou tak som rada, takže už len spodné prádlo a môžem ísť. :-D Už mi aj včera doniesla kamoška z Ikey sviečky, svietniky a vázičky tak sa vytešujem. x-) x-) x-)
Zaťiaľ sa majte pekne, ja sa ,,musím" ísť teraz motorkovať!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D
cafte babule hej ideme mat svadbu do oranzova ale nie pre to som to zhanala ale koly stolom ako tam boli tie stolicky do sikma pozasuvane
holky ja mam problem.neviem kde sa ist fotit chcela som hrad krasna horka ale to nestihame v den sobasa.museli by sme sa fotit v pitaok a mne sa to nejako nepozdava :-|
ahoj lovacka,
isto najdete nejake vhodne miesto na fotenie ;-) a ked nie vy, poverte tym fotografa, aby vam nasiel nejake pekne miestecko. mne sa moj fotgraf sam ponukol, ze to vsetko obeha a prezisti. aby nas nahodou nezaskocilo skarede pocasie. a klasicke fotky z interieru nechcem.
ja som sa par krat na fotkach divila, ze dokazu z nicoho urobit nadherne zabery. hotove umenie. staci ked to ten fotograf citi a aj pri mure alebo na uzkych schodoch dokazu urobit take krasne zabery ...
Súhlasím Babs, niekedy pozerám na prekrásnu fotku a neskôr si uvedomím že párik stojí na starých, zničených, špinavých schodoch... :-) Janka nestresuj jasné???!!! 8-) :-p :-D :-D :-D
Stres si nechaj na neskôr :-N :-N :-N , veď sa do októbra zblázniš... ;-) , musíš myslieť pozitívne ako babs, je zbytočne špekulovať lebo tým nič nezmeníš ani na nič neprídeš takže klíííídek. x-) x-)
Fričovce sú cca 15-20 km ale v kaštieli funguje reštaurácia a ubytovanie väčšinou tam majú aj svadby v sobotu ale to by na fotenie nemal byť problem a ten hrad nie je zrekonštruovaný, ale rozlohovo je veľký je tam veľa hradných múrov kde by sa dalo fotiť. Bola som tam asi pred 2 mesiacmi ale nepamätám si presne ako to tam vyzerá.
Tak to si mi dala otázku, ja na také zatiaľ nemyslím, určite si nechám poradiť od Alenky ale inač páči sa mi na Sigorde v reštaurácii, majú tam pekné okolie a možno v záhrade umenia v meste alebo aj na Hlavnej, naša tam robí veľmi pekné fotky- prirodzené, uvolnené.... a pokiaľ prší tak tiež fotí v divadle ale v strarej budove. A ešte neviem kde, musím porozmýšľať, skúsim sa opýtať napr. v botanickej záhrade- tiež to môže byť pekné. 8-)