Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
Chodili sme do Popradu do Aquacity, ale terajšia cena 1080,- je už dosť vysoká a prehnaná tak sme tam prestali chodiť preto sa mi to nezdalo aby v HG to stálo iba 200. Tak ti ďakujem pekne, pomohla si mi, ešte si to popozerám a určite tam pojdeme. :-D :-D
no ako vidim oktober upada.no tak babule kde ste?dufam ze je kazdy v poriadku a kazdy planuje svadby vo velkom.a ze to ze nepisete je len preto ze ste taaaak zaneprazdnene :-D
ja mam par ovych veci a to drahemu sme kupili topanky svadobne tak som neskutocne rada :-) a plus som si kupila bublifuk na svadobne fotenie x-) tak kuk albumik
ahoj, mas nadherne saty zajednane ;-) a tiez trosku zavidim Kubu,mali sme ist tiez tento rok v marci, ale rozhodli sme sa svadbit, tak si pojdeme uzit trosku slniecka do Egypta po svadbe.... inak som septembrova, dufam, ze nevadi,ked som sa pridala do debaty ;-)
fifi nevadi a dakujem no dufam ze nam ten den d vyjde a neskutocne sa uz tesime aj na dovcu.Trosku sme do nej zainvestovali ale vsak svadobnu cestu si treba uzit a mi to planujeme na 100%tak som rada ze uz mame vyplatenu zalohu a zvysok doplatime neskor x-) x-)
to mas pravdu, mozno sa tam vyberieme o rok, nech opat cosi nasetrime :-D moj nastavajuci tam chcel ist na svadobku, ale odhovorila som ho,lebo chceme setrit na domcek a neda sa vsetko naraz a hned ;-) tak suhlasil, a kedze sa medovych tyzdnov vzdat nechcem - vzdy som snivala, ze si ich uzijem - dohodli sme sa na rieseni - egypte ;-) koncom septembra tam bude tak akurat ;-)
no aj u nas je to tak vselijako ale kedze sme momentalne v Uk tak sme nieco nasetrili tak si chceme uzit dovcu poriadne kedze viem ze uz ked pride babo alebo zacneme stavt tak peniazky nezvys nebudu :-N ale vsak neboj hadam vam to vyjde ;-)
Ahojte slečny- októbrovky :-) ahoj Janka ;-) , my sme mali týždeň dovolenku takže sme dosť lietali po výletoch tak som nemala čas na net 8-) .
Potrebujem radu, prišli mi topánočky, sú pekné ale sú mi trošku veľké. Ide o to že u nás v jenom salone som si z nich vyskúšala 38 a zdala sa mi malá tak som si objednala 39 a tá je zase veľká a teraz neviem či je lepšie mať menšiu topánku alebo väčšiu. Ja nosím 365 dní v roku botasky takže so spoločenskými nemám skúsenosti. ]-(
katyka vitaj medzi nami
jejha leni niekomu je hej co?
no ja by som leni volila vacsie ako mensie aj ked najidealnejsie by bolo keby boli uplne presne ;-)
ja mam moje velmi pohodlne a tiez ani nepamatam kedy som mala naposledy na nohach spolocenske a pritom som ich za studenstskych cias mala nonstop na nohach :-D tak leni dufam ze daco popises
Ahojte. Asi si nechám tie väčšie, bola u nás budúca švagrinka na víkend a tiež povedala aby som si nechala tie väčšie, aj tak sú špicaté tak si ich vypchám aby sa mi špičky naprelamovali a tiež si kúpim tie gélové vložky, ktoré tak isto vyplnia tú topánku a bude to ok. :-p 8-)
Inač čo máte nové riadne sa nám to kráti.....leto zbehne ako voda. :-o x-) Inač už mám aj náhrdelník- je krásny, aj by som ho odfotila ale požičala som kamoške foťák na dovolenku takže musím počkať potom pridám do albumu. Najbližšie sa chystám venovať výzdobe sály... :-D stolovanie je moja slabosť!!!! x-) x-) x-)