Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
Jaj tak ja toto neplánujem zatiaľ, inač kamoška mala v tyle zabalenú korunku aby boli bohatí, cukrík aby mali sladký život a taký zelený lístok pre šťastie- bolo to veľmi milé... ;-) :-)
A ako ide cvičenie? Ja mám práve PC na kuchynskej linke lebo varím večeru a zachvíľu odchádzam cvičiť. :-D :-D :-D Začínam o sebe a mojom ,,zdravom" rozume pochybovať. :-x :-N
Čaute slečny, to žiadna nemáte nič nové?????????? ;-( ;-( ;-(
Mne včera prišla moja bižutéria, je oveľa krajšia ako som čakala, aj farba je super takže som spokojná a aj topánočky som si dnes objednala, prídu tak za 3 týždne potom hodím foto. :-D :-D :-D
lovacka:
Skus jest kazde 3 hodiny a jedz vela zeleniny a masa. Vyluc uplne zemiaky, ryzu a cestoviny. Napriklad na ranajky si daj krajes celozrneho chleba s nizkotucnym syrom a paradajky, olovrant len nejaku zeleninku a na obed polievku, kuracie mäsko a vela zeleniny, na olovrant biely jogurt nesladeny a na veceru zas nejaku kuracinku so zeleninou. Ja som tak schudla 4 kila za 12 dni! Ale tento tyzden ani gram lebo som jedla ako prislo. Proste princip je jest vela zeleniny / ovocia na zaciatok vela nie, lebo ma cukry/ a chudeho masa a hlavne kazde 3 hodiny. Mna to az otravovalo ze kolko jem a schudla som ;-) Samozrejme ze cvicim 2 krat tyzdene.
cafte...
ale ste sa rozbehli s chudnutim....ako som si zadla za net a citala vase prispevky pojedala som cokoladovu tycinku.... ]-(
co mate inak nove?
ja som sa pustila do robenia menoviek v drotu..mam ich uz 14 a prsty ma bolia akoby som ich urobila 50 :-( len dufam ze ich pouzijeme :-)
Ja už mám o 2 veľkéééééééé problemy menej. Mám kúpený nahrdelnik a objednané topánočky takže som happy a dokonca budúci týždeň mám celý voľný- šef ide zajtra na dovolenku takže sa mi tento týždeň super zadarilo. :-D Planujeme ísť niekde na kúpalisko do Maďarska- nevieš o nejakom dobrom? :-)
Joj veď si už zaslúžim aby sa mi zadarilo a trošku ,,vypla" :-D :-D :-D
A kde je to kúpalisko? Ako je ďaleko od Košíc a ako na tom kúpalisku je? Je veľké, sú tam topogány..... prosím si info ;-) :-N x-)
ano je velke mas tam bazen s dvoma toboganmi potom jeden plavecky bazen kde musis vkuse plavat a potom bazen kde kazdu pol hodku su umele vlny a potom bazen kde je taky vodny vir a ta to kruti dookola vo vode a potom je tam aj termalny bazen vonku a dnu a vela inych veci ako masaze a tak a je to asi hodku a pol maximalne ale teraz ked su uz cesty porobene v madarsku tak mozno hodka