Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Budem ho mať iba na fotenie a na samotný sobáš keďže sa s ním nebude dať veľmi hýbať. On sa dá pripevniť jedine klasickou sponkou. V jednom salone mi vysvetľovali že závoj tohto typu je viacmenej ,,jednorázovka" keďže sa tá krajka zvykne od tých sponiek potrhať ale ja som iný nechcela takže som s tým zmierená.
31. júl 2007leni ake budes mat saty ci je to prekvapko? ale kedze zavoj nieje biely asi nie biele ze?
ja stale neviem co s vlasmi a co do niech ci sponky korunku,ked zao tak z organzy, aby som ladila k satam..ale este je to v stadiu riesenie..asi ked mi bude priharta dozhodnem sa pre nejaku moznost..1. aug 2007ahojte...tak sa zase po case ozyvam aj ja...ja jednu novinku...mame hotove oznamenia...su take ako som si predstavovala...jednoduche a pekne. sa moc tesim z nich. ak mam pravdu povedat, je to taky divny pocit, ze je na nich moje meno. doteraz to bolo stale len o druhych a teraz tam svieti moje meno... Uz ich asi coskoro zacneme aj roznasat...
2. aug 2007Ahojte, mne dnes došlo že nevesta je stredobodom pozornosti...............
to je pre mňa pohroma!!!
ja to tak neradaale nejako to vydržíme nie kočky???
Lenka daj oznamko do albumu nech pochválime.ja som práve poslala oznámenie kamarátovi do Nemecka. Rodičov pozývame o týždeň. Objednala som na ten deň 25 koláčikov z pekárni ktorá nám bude piecť na svadbu aby sme ochutnali aké robia tak sa teším. Aj medovníčky už mám objednané.
2. aug 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
a čo tam?