Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
Ja som si kupila samodrzky, lebo take na podvazok vobec nebolo dostat, najma v kremovej farbe nie. Kupila som si taky korzetik, ktory ma zaroven tie "snurky", co drzia pancusky, ale pri tych samodrzkach to asi ani nebude treba. Inak, teraz sa skor obavam, ci bude vsetko zo zdravotnych dovodov OK, lebo mamina dostala infukciu na nohe a vobec sa nemoze pohnut a trochu sa obavam, ze to preskoci aj na mna, tak sa zacinam stresovat, ci budem ja a aj mamina zdrava na tak velky den.
. No dufajme, ale cim viac sa to blizi, tym viac sa tesim. Az teraz, lebo doteraz to boli iba vybavovacky...
21. sep 2007- Sponzor fóra
baby, to je stres, co?
. ja stresujem este aj koli jednemu virusu, ktory sa mi zatial prejavil len ako slaba chripka, ale viem, ze to moze byt aj horsie, no to jedno... ale inak pohoda, este stale sa nad tym zatial iba usmievam. zenich este nema koselu ani kravatu, este nemam ani zajednanu kyticu, menovky som dnes chcela robit, ale potrebujem take vlnovkove noznice, ktore mozno budem mat az den pred svadbou, je mozne teda, ze menovky budem robit az v noci 11. ha, ha... a este stale len posielame oznamenia, trosku na poslednu chvilu...
lovacka, popolnocne saty nemam ani ja, ale uz mam napad a aj latku.
lenka3, my mame 30 hosti, na kazdeho asi 2 l vina, tvrde nemame, vlastne ano, bude tam jedna vacsia flasa whisky a kolace nam poradila cukrarka, tusim do vysluzky 20ks a na osobu na hostine asi 4 ks. nealko nam zabezpecuje restika, tusim 2 l na osobu, ale mame rezervu.
no takze tento tyzden prelezim, uvidime, co prinesie ten buduci... a to este chcem ist k zubarovi, lebo vcera som ho musela zrusit...
pekny den, hviezdy !!!
25. sep 2007lenka my pocitame pol litra vina na osobu, lebo u nas je to tak niekto pije vino niekto vobec, a 1flasa tvrdeho na 2-3 osoby a zakusky tak 4ks na osobu..
a do vysluzky budeme balit 20ks zakuskov + flasa vina...
bibi, neviem co je to vo vzduchu ale a u nas na kazdeho nieco lezie, mna to zatial obchadza, uvidime...25. sep 2007Ahojte babenky
aj ja sa k vam rada pridam...uz niekolko - teda viac ako niekolko
tyzdnov sledujem tento web a musim uznat, ze som tu nacerpala obrovsku hromadu inspiracii a polovicka mojej svadby bude poskladana zo vselijakych drobnostiek a napadov, co som tu nasla
Zvysok bude vlastne ludova tvorivost
My to mame 13.10.2007 a mam pocit, ze tieto posledne tyzdne sa to rozbehlo akymsi zavratnym tempom
26. sep 2007cauko kopcekajamka (super nick
) aj ja mam pocit, ze sa to rozbehlo a ja nemam cas sa zastavit. baby, ja si vlastne ani nestiham uvedomit, ze o chvilu sa vydavam. to je strasne, ako cas leti!!!!!!!!!!!!!!ja nemam este ziadnu bizu ani spodne pradlo, stale vydumujem, ci mi treba tu podpinu, alebo nie..no a tiez nemame este ani koselu a vestu s kravatou, ani v nasej sale sme neboli este od februara uz.ale snad tento tyzden vsetko dohodneme.len babule, mna stale trapi to pocasie..kiezby sme mali svadbu uz teraz. si predstavte ake bolo krasne pocasie poslednu sobotu, to bola nadhera..pochybujem, ze to vydrzi este tie dva, ci tri tyzdne..och joj..nemame totiz ziaden interier na fotenie..v poslednom case mam este aj take zmiesane pocity, ked si predstavim, ze vlastne budeme stredobodom pozornosti, vsetci nas budu "sledovat" a vsetci budu chciet s nami rozpravat a tancovat
ale zaroven sa na to tesim velmi
juuuuj babule, o chvilu je to tu, ja sa asi zblazdnim!
26. sep 2007caute, som zase na chvilku tu
maycuk: dakujem za pochvalu nickuto mi zostalo z pionierkseho tabora, je to skomolenina mena a priezviska
ja som konecne po umornom ladani nasla podprdku bez ramienok a ku podivu seriozne drzi aj ked poskakujem(trochu som ju testovala)
ale krajcirka, co mi sije popolnocne, mi povedala, ze cervena latka na saty asi bude pustat farbu, tak ze si mam zhanat pod popolnocne novu podprdku. Najlepsie cervenu
tak ze som tiez bez "polovicky" pradla
ale tiez sa uz strasne tesiiiiiiiiiim
veru, babenky, dufam, ze nam pocasicko vyjde, aj my mame foto v exterieri.. ale vcera ma kamaratka upokojovala, ze ona mala fotky za mrholenia s bielym dazdnikom a ze to bolo super..
26. sep 2007Ahojte, ja som tiez nova
Termin sme si vybrali len teraz v septembry a bude to 13.10. a veeeelmi sa tesim!Za 4 dni sme stihli ako tak vsetko vybavit: kostol, salu, prstene, oznamenia, saty...
My ideme davat vysluzky kolacov dva dni pred svadbou a flasu vina na svadbe
, na 36 ludi mame 60l vina.
26. sep 2007My sme chodili od hotela k hotelu a hladali volny termin a 13.10 bol jediny, tak sme ho hned zobrali a zacali vybavovat najprv kostol, saty, topanky, obrucky by sme mali mat koncom tohto tyzdna, kameraman, dj a to mame po obrade este aj krst nasho 19 mesacneho syna, tak aj jemu oblek, kosielku na krst, sviecku...Dufam ze sme na nic nezabudli. Kde mate sobas na urade alebo v kostole a o kolkej?
26. sep 2007jeeeeeeeeeeeeeeej, po obrade mate krst?
pekne vymyslene
my mame sobas v kostole... ja som dostala od farara "vynimku"
ma to aj nejaky speci nazov, ale neviem aky
ja totiz nemam prve svate prijimanie, ale pracujem na tom
lenze do svadby sa to nestihne urcite, ale kedze moj drahy ma vsetko (od krstu az po birmovku), tak sa mozeme vziat v kostole bez problemov...
26. sep 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ja sa skôr obávam či mi nebudú padať. Nie všetky dobré držia.
Inač ja tie pásové veľmi rada nosím.