Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
selinnka Dnes o 10:12
Ahojte kočky,
tak ma napadlo, že tu nikde nenachádzam ako napredujete s prípravami vy, októbrové nevesty?
JA sa vydávam túto sobotu a poviem Vám, chaos, stres a panika, to je naša taktika!
To sa tak netýka mňa a priateľa - veľmi sa tešíme, no našich svadobných mám. Tak mi napíšte, či som v tom sama, alebo prežívate niečo podobné? Hana1. okt 2007Ahojte októbrové slečny 2007, ani neviem ako, ale prišiel náš čas
, mám dnes nejakú melancholickú náladu keď si na to pomyslím, vôbec nie som nervózna, práve naopak myslím že mi budú chýbať všetky tieto debatky, prípravy, zbierania motivácií......a hlavne som smutná z toho že to tak rýchlo zehne.
Všetkým októbrovkam z celého srdca úprimne prajem aby sa Vám splnili všetky sníčky.......1. okt 2007ahojte babenkyyy...
konecne som zase tu, cez vikend sme malovali (mama tvrdi, ze sa to patri pred svadbou, ked k nam pridu hostia) , ani som vas nemala kedy prist kuknut
janinne, s tym podvedomim na tom nieco bude, mne zacina posledne dni cudne travit
dadaga, mozno by to mohlo s pocasickom vyjst, kukla som na www.accuweather.com a tam je na oktober celkom pekne pocasie, len teploty sa od polovicky oktobra pohybuju na 8-ich stupnochasi pojdem zhanat pelerinu
2. okt 2007- Sponzor fóra
Ahojte kocky, ciiirou nahodou nemate niekto nafotene alebo ste nevideli realne nafotene tieto satocky (tie napravo) : http://www.salonmonika.sk/col1_25.html
2. okt 2007To Adupal: u nás to bolo trošku komplikované.
Ja som chcela svadbu v máji kvôli magnóliam- proste ich milujem
ale drahý je niekedy poverčivý a chcel v septembri kvôli tomu že jeseň je krásna a ja že keď jeseň tak poriadna takže sme sa dohodli že sa vezmeme v októbri a drahého šťastné číslo je 13 tak a bolo dohodnuté!
To klapinka: aj u nás všetko finišuje, dnes sme boli dohodnúť stravu a objednala som si kytičku, povinnosti sú rozdelené.... proste úúúúplna pohodička.2. okt 2007ahoj baby. tak ja sa zase po dlhom case ozyvam. my uz tiez finisujeme. uz mame takpovediac vsetko. este zohnat nejake malinovky a alkohol, ist pre vinko, dokoncit moje saty a je to.
my mame 13. preto, lebo sme sa s drahym dohodli, ze sa vezmeme na jesen tohto roku. datum co sme chceli bol uz obsadeny a tak sme si dali prvy volny. no a nechcem to prerieknut, ale zatial nam na toho 13. vsetko vychadza. no a sme jediny co budu mat svadbu v kostole, takze nam nikto nebude dychat na krk, ze sa mame ponahlat. buduci tyzden mam volno tak este povybavujeme ostatne. ist pre vinko, vyskusat uces a take podrobnosti. baby, uz len 10 dni. mne sa to stale nejake nechce verit...3. okt 2007ahojky lenka tak sa tesim , sme na tom rovnako.. este dokoncit menovky,ozdobu na auto..ale to iba nastriekat, kadernicku som uz skusila.. nebola to moja predstava ale pekne to bolo aj tak.. vo stvrtok pred svadbou este kozmeticku....
ale naviac sa tesim na draheho este 3 dni a sme spolu na 2 tyzdne.... jupi...3. okt 2007my budeme mat svadbu v katolickom kostole, ale evanielium zatial nemam vybrate. budeme mat omsu s nedelnajsou platnostou, takze to bude musiet byt z nedele. ale citania si budeme moct vybrat. jaj, no este aj na auto, ale to spravim na buduci tyzden so sestrou a bude. mame vsetko na to nachystane len to dat dokopy. to ti verim, ze sa tesis na draheho. ja ked som bola v anglicku tak som tiez pocitala kazdu hodinu. no a uz som doma styri mesiace a stale som sa ho nejako nenabazala. obaja dost dlho pracujeme a on je este cez tyzden v rakusku tak sme spolu len cez vikendy a este obcas cez tyzden.
3. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
vau tak stihnut svadbu za mesiac a vybavit ju za 4 dni je obdivuhodne.ani nehovorim ze nasu planujeme dva roky