Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • folk_mony, idem teda skusit nejake fotky sem dat, ale budu to len take amaterske. od fotografky budeme mat az buduci tyzden.
    inak musim povedat, ze ja som to zvladla celkom v pohode vsetko. akurat v piatok ma oco trochu vystresoval, ale to nebola moja chyba...takze hlavne v klude...

• lenkasutkova - krasne aj ked len 2, vidiet ze ste boli stastni, tak nech vam to vydrzi po cely zivot presne tak isto ako v tento den. Tesim sa na dalsie od fotografa
    selinnka aj vase su nahderne prave som ich dopozerala, boli si nadherna nevesat 🙂 tiez vela lasky a pokoja obom.

• folk_mony
    heh, tak dúfam, že to bude všetko také,aké to chceš mať a splnia sa Ti sny a predstavy. nech je ten deň D naozaj tým naj. 😉

• Sponzor fóra
  • jaj natanalv aj ja ti prajem to iste 🙂 a hlavne pokoj a dobre nervy 🙂

• Ďakujem ti folk_mony si zlatá 🙂. Presne takí akí sme na tých fotografiach, sme si užívali celé fotografovanie.
    Bol tam aj náš kameraman - Ivan Cagala z Piešťan a dadaga mi včera napísala, že spáchal samovraždu, len sa k nej neviem dopátrať, či je to skutočne on, či nejde len o zhodu mien.. 😢
    Nemáme ešte kazetu, no veľmi sa mu bojím zavolať, aby mi to nezdvihla jeho žena a nepotvrdila túto smutnú novinu. Je mi úúúplne do plaču, keď si spomeniem, ako veľmi sme sa spolu smiali a zabávali na našej svadbe a aký bol super a dokázal násuvolniť.. Dadaga ak budeš náhodou pripojená napíš mi prosím, či je to Ivan Cagala z Piešťan. Ďakujem za všetko kočky, Hana

• folk_mony zatial len dve. som v robote a po siestich dnoch volna jej tu mam akurat dost. no ale pred chvilou mi volala fotografka, ze uz mame hotove fotky a dnes mi ich donesie, tak potom pridam viacej...

• folk_mony
    ďakujem, ale pokoj a dobré nervy to nie som celkom ja.. 😃 😃 😃

• selinnka neboj, nevieme co nas caka a ak je to aj on uz aj tak nic nespravis, mozno tam mozes kludne zavolat, ja by som to asi spravila a spytat sa ci by ti nedala surovy material a niekto ti to potom postriha... Skusme sa na to pozriet tak ze mu uz bude, nech je to ktokolvek, tam hore dobre.
    lenkasutkova 🙂 tak to je super, sup sa za nim zienka mlada 🙂 a potom ich vsetky podavaj na net tesime sa, boli ste stastni a krasni...
    natanalv - ani ja, som nervak 1. triedy, ale aj tak verim ze to zvladnem 😉

• Ďakujem za povzbudenie a dám ti vedieť ako som dopadla..

• folk_mony
    heheee a mňa tu ide ukľudňovať. 😃 😃 😃 ale no, zvládneme obe, šak už sme nejaké tie superženy, nie? 😃 😎

• drz sa selinnka, urcite to dopadne dobre, nemysli na to si stastne vydata zena a ver mi, ze ti to nic nemoze pokazit.
    natanalv - ja sa tak ukludnujem sama 🙂))

• folk_mony
    mne to nepomáha... 😃

• zase sa vyparili všetky októbrové? 😞

• Ahojte kočky,
    Peťo volal tomu nášmu kameramanovi a keď to zdvihla jeho žena už vedel, že je zle..
    Ano bol to on a ako poslednu, alebo predposlednu robil našu kazetu.. Práve išiel Peťo pre ňu, pretože ja sa na nič nezmôžem. Je mi to veľmi ľúto, bol to super človek plný optimizmu a dobrej nálady.. Len toľko z mojich pocitov.. Dadaga neviem koho ste si zohnali, no ak ste chceli Ivana bola to veľmi dobrá voľba, bola som s ním na 3 svadbách a viem, že vždy odviedol fantastickú pracu.. Pekný večer kočky

• selinnka, nemysli na to, drz sa, vzdy to boli, hlavne ak ide o tak super cloveka...

• Sponzor fóra
  • Ahojte kocky!!!
    tak aj ja uz patrim medzi manzelky.. je to naozaj super pocit.. 😉 nasa svadba bola perfektna, tancovalo sa az do 5.00.. so vsetkym sme boli velmi spokojni aj s jedlom aj so zabavou..
    vsetky co to este caka drzim silno pršteky... 🙂

• selinnka
    je mi to ľúto. 😞 netuším, čo ho k tomu viedlo, ale zrejme nevidel iné východisko a preto je mu teraz lepšie... je ťažké to pochopiť, ale ak to bola jeho voľba..musíš sa s tým zmieriť. drž sa,moje..

kaatkaa
    gratulujem, prajem veľa , veľa šťastia a lásky po celý Váš spoločný život. 😉

• Ahoj natanalv, ďakujem ti veľmi pekne za tvoje slová, včera keď Peťo priniesol svadobnú kazetu a DVD nezmohla som sa na nič iné, len na slzy. Ani Peťovi nebolo do reči a ani kazetu si nechcel pozrieť.. Je to ťažké, no je to jeho rozhodnutie, ktoré musíme rešpektovať.. Krásny deň Vám prajem kočky 😉

• selinnka
    áno, len asi je dosť ťažké niečo rešpektovať, keď nechápeš dôvody. 😞 držím Vám palce, nech je to zlé čoskoro za Vami, aby ste sa mohli tešiť a radovať z toho pekného, čo bolo a bude. 🙂

• Ano natanalv, presne je to tak, ako píšeš.. Ďakujeme za podporu a obaja s Peťom dúfame, že sa na život budeme len usmievať 🙂..

• Tak Vam zelam vela usmievavych dni a radosti z noveho.

• Ďakujem ti ADUPAL za tvoje krásne slová v gratulácií, veľmi si ma potešila. Dúfame, že už prídu len tie usmievavé dni plné slniečka a vzájomnej manželskej pohody 🙂..

• ahojte kocky,
    tak som prave dosla domov z nemocnice

• selinnka
    nie je začo. 🙂 len buďte šťastní. 😉

evitkamalicka

ahoj moje, ako Ti je? 😞

• natanalv
    fyzicky ok, ale psychicky nic moc

• viem si predstaviť. 😞 vlastne neviem, ale viem.. čo Ti povedali lekári?

• ze som ok, teraz si mame dat 3 mesiace pauzu a potom sa mozme znova pokusat. Vraj takto konci 50 percent prvych tehotenstiev a to druhe vraj bude uplne normalne, len pre mna uz rizikove takze budem od prveho dna doma, hoci aj bude vsetko v poriadku

• to je jasné, musíš si dávať na seba pozor a potom aj na bábo. neboj sa, všetko bude okay, len nestrácaj silu , nádej a chuť. držím Vám palce!

• dakujem pekne.

• hlávku hore.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov