Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
Ďakujem ti folk_mony si zlatá
. Presne takí akí sme na tých fotografiach, sme si užívali celé fotografovanie.
Bol tam aj náš kameraman - Ivan Cagala z Piešťan a dadaga mi včera napísala, že spáchal samovraždu, len sa k nej neviem dopátrať, či je to skutočne on, či nejde len o zhodu mien..
Nemáme ešte kazetu, no veľmi sa mu bojím zavolať, aby mi to nezdvihla jeho žena a nepotvrdila túto smutnú novinu. Je mi úúúplne do plaču, keď si spomeniem, ako veľmi sme sa spolu smiali a zabávali na našej svadbe a aký bol super a dokázal násuvolniť.. Dadaga ak budeš náhodou pripojená napíš mi prosím, či je to Ivan Cagala z Piešťan. Ďakujem za všetko kočky, Hana17. okt 2007selinnka neboj, nevieme co nas caka a ak je to aj on uz aj tak nic nespravis, mozno tam mozes kludne zavolat, ja by som to asi spravila a spytat sa ci by ti nedala surovy material a niekto ti to potom postriha... Skusme sa na to pozriet tak ze mu uz bude, nech je to ktokolvek, tam hore dobre.
lenkasutkovatak to je super, sup sa za nim zienka mlada
a potom ich vsetky podavaj na net tesime sa, boli ste stastni a krasni...
natanalv - ani ja, som nervak 1. triedy, ale aj tak verim ze to zvladnem17. okt 2007Ahojte kočky,
Peťo volal tomu nášmu kameramanovi a keď to zdvihla jeho žena už vedel, že je zle..
Ano bol to on a ako poslednu, alebo predposlednu robil našu kazetu.. Práve išiel Peťo pre ňu, pretože ja sa na nič nezmôžem. Je mi to veľmi ľúto, bol to super človek plný optimizmu a dobrej nálady.. Len toľko z mojich pocitov.. Dadaga neviem koho ste si zohnali, no ak ste chceli Ivana bola to veľmi dobrá voľba, bola som s ním na 3 svadbách a viem, že vždy odviedol fantastickú pracu.. Pekný večer kočky17. okt 2007- Sponzor fóra
selinnka
je mi to ľúto.netuším, čo ho k tomu viedlo, ale zrejme nevidel iné východisko a preto je mu teraz lepšie... je ťažké to pochopiť, ale ak to bola jeho voľba..musíš sa s tým zmieriť. drž sa,moje..
kaatkaa
gratulujem, prajem veľa , veľa šťastia a lásky po celý Váš spoločný život.18. okt 2007Ahoj natanalv, ďakujem ti veľmi pekne za tvoje slová, včera keď Peťo priniesol svadobnú kazetu a DVD nezmohla som sa na nič iné, len na slzy. Ani Peťovi nebolo do reči a ani kazetu si nechcel pozrieť.. Je to ťažké, no je to jeho rozhodnutie, ktoré musíme rešpektovať.. Krásny deň Vám prajem kočky
18. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
folk_mony, idem teda skusit nejake fotky sem dat, ale budu to len take amaterske. od fotografky budeme mat az buduci tyzden.
inak musim povedat, ze ja som to zvladla celkom v pohode vsetko. akurat v piatok ma oco trochu vystresoval, ale to nebola moja chyba...takze hlavne v klude...