Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • ved hej, ja viem. Ono to troska potrva, ale bude dobre

• ahojte kocky,
    tak uz aj my mame po svadbe 🙂 bol to fakt nadherny den. az na ranny sok zo svadobnej kytice. objednala som si kremovu kyticu - kremove ruze a kaly a velmi vkusne mi tam namotali svietivu bielu stuhu na rucku. vraj sa to vola styl uvazovania mikrofon. ale vybavilo sa a previazali mi to. potom uz islo vsetko hladko.

• babs, blahozelam stastnej novomanzelke.

Mikrofon kytica? 🙂 Esteze ti to previazali.

Drzte palce, o 21:30 vasho casu sa berieme my.

• Sponzor fóra
  • evitkamalicka: Mam kamaratku ktora potratila 1 babatko, teraz ma dceru staru ako moj syn a v januari caka dalsie. Ja ti verim ze to zvladnes, ale hlavne to nepripisuj sebe za vinu, lebo ty za to nemozes. Drzim ti palceky a cakam na radostnu spravu o babetku. Vsetko sa da do poriadku. Uvidis.

• Ahojte kočky, aj ja blahoželám všetkým 13- tkám, nech ste šastné a spokojné a 20- tkám prajem krásnu, vysnívanú svadbu, hlavne si ju užite lebo repríza odpadá. 😉 😵 😵 😵

• A cas ubehne tak rychlo, tak si ju vychutnajte poriadne. 🙂 😉 Prajem Vam vela stastia a lasky. Pocasie asi nebude najlepsie, ale nezabudnite sa aj tak usmievat. 😉

• dobre ranko kocky

• evitka

ahoj, pekný a pozitívne naladený dník Ti prajem.

babs
    tú kyticu si nejako neviem predstaviť. 🙂 mala si si zaspievať. 🙂 každopádne gratulujem, som rada, že potom všetko klaplo. 😉

• natanalv
    uz je fajn, tesime sa na dalsi pokus

• Ahojte. Vsetkym 20 zelam vela- vela stasticka, lasky a spokojnzch dni. Ako Vam to cele dopadlo?

• Ahojte baby. Tak uz aj ja sa hlasim ako novomanzelka. Juuuj, sme taki stastni. Mali sme uzasne krasny svadobny den. Zelam taky kazdej.

• Ahojte kočky, aj ja sa pridávam ku gratuláciam a všetkým nevestám zo dňa 20. 10. prajem nekonečne veľa lásky, aby ste boli šťastní a milovali sa po zbytok vášho života 🙂

• ahojte baby aj ja to uz mam za sebou 🙂 krasne uzasne a nezabudnutelne. Vsetko este napisem, teraz je malo casu 🙂 ale prajem kazdej jednej, nech je to take nadherne 🙂.

• všetko najlepšie všetkým, ktoré sú čerstvé manželky, veľa šťastia, pevných nervov 😃 , lásky porozumenia a všetkého, čo k dobrému a šťastnému mangelstvu patrí. Gratulujem, kočky! 😉

• ahojte babenky, tak ako malde panie? xixi....dobre? ja skvele..strasne rychlo a na foteny som myslela,ze ma nerozmrazia..... ale stalo to za to... tak vam vsetkym gratlujujeme a drzime palceky...

• Sponzor fóra
  • evitka

to som rada.prajem veľa šťastia..PS: a inak sa dosť často stáva, že po takomto zážitku prichádza dvojnásobné šťastie... 😉 držím palce! 🙂

• no kde ste všetky? a je tu niekto, koho to čaká tento týždeň?alebo som sama??? 🤔

• natalv ahoj moja, ja som tu🙂 U nas je pol deviatej, ja som uz v skole, tento tyzden tri testy, tak mam co robit.

dadaga,dobre, dobre, vyborne🙂 Bol to perfis pocit, mali sme prekrasny obrad (stali sme oproti sebe drziac sa za ruky, no ako v americkom filme🙂 Viem, ze na Slovensklu bolo v sobotu chladno, my sme mali svadbu v piatok a hrozne fucalo, typicke pocasie pre Chicago, ale bolo teplo. Vo stvrtok si ideme pozriet fotky k fotografovi, tak sa tesim.

evitka, vychutnajte si to snazenie sa.

• lenni26 aj tebe prajem do zivota to naj, lebo som pozabudla, ze ty sa vydavas v piatok a nie v sobotu.

• lenni26 ahoj, no tak to Ti nezávidím, posledné, po čom teraz túžim, je škola. 🙂 skôr by som prijala teplý čaj, citrón a zohriatu posteľ... 😃

• adupal dakujem ti velmi pekne. Hej, na mna ste baby jedne zabudli 🙂 Uzivas si manzelskeho zivota?

natalv ty si v robote? Ani mne sa nejak nechce ucit sa (ved som sa cez vikend ani nie) a ja by som skor prijala dobre vinko. So zvyskom suhlasim 😃 Tak ja uz idem. Predsa len sa do tych skript patri nahliadnut. Drzte sa vsetky.

• lenni26
    áno, som. 🙂 ale za chvíľku už končím - o 16:00 nášho času. 🙂 😉
    tak sa maj a uč sa, aj keď Ti kopa tých vecí, čo Vám tam vtĺkajú, bude v živote úplne na nič, ale rob to ako ja - na skúšku naučená, po skúške vypúšťam z hlavy a nemám ani páru, o čo išlo.. 😉 papa

• dadaga aj ja som na foteni zmrzla tak dufam ze tu husiu kozu na fotkach nebude vidiet 🙂)) bolo to uzasne a videla som aj dalsie 2 nevesty, co sa fotili na bratislavskom hrade ale neviem vobec kto to bol 🙂. Fucalo ale podstatne je ze neprsalo a dalo sa fotit. Obrad sme mali ten najkrajsi na svete. Spievali nam male deti, potom dospely zbor, mali sme 2 knazov a bolo tam nadherne. Vzdy ked si na to spomeniem prechadzaju po mne zimomriavky. Dufam ze ste to prezivali tiez takto intenzivne a verim ze ani jedna z nas na tento den v zivote nezabudne... 🙂
    prajem vam vsetkym co to uz mate za sebou pokoj a Bozie pozehnanie a tym co vas to caka klud a pohodu, lebo to vsetko bude este krajsie ako si predstavujete.
    Ja vam poviem len jedno bola som prekvapena - pozitivne zo vsetkych veci a nic take som necakala, tak nech vam to takto vyjde.

• folk_mony juj, to ste museli mat prekrasny obrad. Je to pravda pravduca, ze hoci o sobasi clovek cita v Steelovkach a pozera v telke, pokym to nezazijes ani netusis, ake to je. Aj pre mna to bolo velmi emocionalne a citila som, ze je to spravne. Neboj, zimomriavky by sa mali dat sikovne vyretusovat🙂 Ja by som vonku nebola vydrzala, to pocasie nebolo prijemne. Bolo uzasne sa citit ako princezna, som sa citila byt tak ukrutne krasna 😃 A ked ma prvykrat uvidel...My sme uz oslavovali 24 hodinove vyrocie, haha. O 4 hodiny to budu tri dni. Tahame to, co? 😃

natalv, ja studujem manazment a ucime sa to, co nas bude zivit a napodiv si to pamatam (na Slovensku som to robila ale ako ty, nic nestalo za zapamatanie si), je to tu uplne ine, ucitelia silne motivujuci.

• lenni tak to som rada ze aj vam to krasne dopadlo. A kde si? Kde ste mali svadbu? AJ tam bolo tak chladno?

• ahojte oktobrovky
    ja som si na lahsie zabudnutie toho co sa mi stalo zaobstarala psika, pre ktoreho si v sobotu idem. Je to 7 tyzdnove steniatko - sučka bígla. No akosi si neviem rady s menom. 🙂

• Evitka tak to ti závidím, my strašne chceme psíka najlepšie dvoch 😃 ale do bytu ich nechceme priniesť- bolo by to trápenie pre obidve strany, málo kedy sme doma. Ale u rodičov máme každý svojho. A čo sa týka mena tak chyť kalendár do ruky a niečo vymyslite. 😃 😉 jaaaaaaaj aj ja by som strašne rada... 😵 😞 😵

• folk_mony sme v Chicagu. Manzel tu (v USA) zije 14 rokov, ja 4. Vlastne sme sa sem prestahovali z New Yorku minuly jul. Vies co, tu posledne dni bolo okolo 25 stupnov, teraz sa ochladilo tak na 14. Na nas den nebola specialna kosa, ale priserne fucalo a obloha bola typicky jesenna zamracena.

lenka3 ahoj presovcanka. Tam som chodila do skoly.

• evitka dobre si spravila aj ja by som brala psika , ale mame maly byt.
    lenni, ja som bola tiez v chicagu ale uz je to 7 rokov co som spet. Tak 14 nie je zle, tu bolo urcite chladnejsie, az budes mat fotky tak napis, tesim sa na americku svadbu a kde ste mali obrad?

• ahojte kocky. svadbu mam v sobotu v BA a desim sa pocasia. tie ktore z vas mali zimsie, ako ste to prezili pri foteni? podarte! prosim 😢 😢 😢 😢 😢 😢

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov