Svadba v októbri 2011. Nájde sa niekto?
- z
- 8
- Sponzor fóra
No ja som z malého mestečka, takže si myslím, že so sálou by nemal byť veľký problém, ale budúci mesiac to už určite začnem riešiť...čo sa týka kapely, nakoniec sme sa s priateľom rozhodli, že nebudeme mať kapelu, lebo tá, ktorá sa nám páči je strašne drahá...takže si namixujeme hudbu sami a kamarát nám ju bude púšťať z našej aparatúry, čím ušetríme...a nad kameramanom ešte uvažujeme, či ho budeme mať alebo nie...momentálne mám pocit, že nám bude stačiť fotograf, ktorý nám celú svadbu zdokumentuje, ale tento môj pocit sa ešte môže zmeniť
19. sep 2010ahojky no konecne ja ze uz sa ani nevratis kde behas??? Ved svadbu ma asi kazda z nás premyslenu uz od dectva........len kolko veci sa tam zmeni............pocuvajte baby neviete kde sa da zohnat stroj na bulifuk co vyzera jak zaba...alebo helium na balony...neviem to najst a velmi by som to chcela
1. okt 2010Ale nestíham, lebo v škole nás moria a ešte k tomu som nastúpila aj do nového zamestnania, tak mám toho veľa...
No o dva týždne si idem skúšať prvé šaty!St. Patrick - Paraguay...ponúka ich jedna baba v BB, tak už som zvedavá...fíha, tak o takých veciach fakt neviem...skús napísať do skupiny Hledám...
2. okt 2010Ahojky dievčence...lenka369
noo máme fotografa..zháňame hudbu..sálu..čo je to najťažšie lebo máme 115 hostí...máme už kostolík aj kňaza...noo priatelovi už dochádzajú nervy takže sa už aj prestáva angažovať
- on chystá peniažky
..teda chystáme
.... mám už aj kaderníčku,kozmetičku,svadobnú kyticu ... a šaty si idem vybrať v januári keď dojdeme na SR na dovolenku..noo dovolenka ako dovolenka..treba vybavovať všetko možné..a ešte svadobné oznámenie...a čo všetko máš ty?
4. okt 2010- Sponzor fóra
ahojky stanka... tak ti si sikovna. ja mam vybavene len tie najpotrebnejsie veci a to salu, hudbu, kameru, a fotograf je este nedorieseny a to je vsetko... saty chcem asi z ukrajiny, ale pojdem aj tu po salonoch poskusat nieco..ale az po novom roku lebo urcite dostanu nejake nove kolekcie ...ta tak...
kyticku chcem z tych velkych cervených ruzi lebo budem mat cerveno- bielu výzdobu...ale vsetko sa moze este zmenit4. okt 2010Ahojky slmonika...juuj tak to by bolo super až by si neičo mohla poslať...my ešte stále nemáme nič..už zháňajú naši rodičia,kamaráti aj súrodenci
zaangažovaný je každý ...počuj a nepoznáš niekoho kto mal svadbu na vysokoškolskom internáte,kdesi na Luníku 8? Vraj tam majú už rezervované svadby až do augusta budúceho roku,len nemôžem to nájsť nikde na internete a teraz o tom počujem prvý raz...
7. okt 2010stankarobko,
tak na Lunik 8 chodím do školy, predpokladám že máš na mysli intráky na jedlíkovej, no je tam pekná miestnosť, robia sa tam plesy, ale nepoznám nikoho kto by sa tam svadobčillebo ja som zo Starej Ľubovne a budúci manžel je z KE... Jasné, pošlem Ti fotky a keď sa dobré pamatám, tak stravná jednotka sa pohybovala okolo 20 eur, čo nie je zlé. Pošli mi na Teba nejaký mail.
Pozrela som si stránku internátov na jedlíkovej a našla som tieto fotky:
http://www.jedlikova5.sk/?m=galeria&album=stavbarsky_ples7. okt 2010My, chvalabohu, nemáme veľkú rodinu a čo sa týka priateľov, rozhodli sme sa pozvať len tých fakt najlepších a najbližších...ja som vždy túžila po malej svadbe, pôvodne som chcela mať len cca 40-50 hostí, no nakoniec nás bude asi 60 - ešte to nie je úplne definitívne číslo...
A akej farby budeš mať výzdobu? A čo šaty máš nejaké vysnívané?11. okt 2010
- z
- 8
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Myslím, že tento mesiac vo fóre ešte nie je...Ja plánujem svadbu na 1.10.2011