baby, ja budem mat svadbu uz tento rok - ale rada poradim, ak budete nieco chciet... nejake veci budem mat potom aj na predaj, ak by sa vam nieco pacilo z mojho albumu...este tam ale nemam vsetko :)
Vyzdobu: Salon Lady DK- mava skvele akcie a kopec vychytavok. Kytica,kvety,torta - Terka Zistiakova, vrelo odporucam,mega sikovna baba. Pierka som si objednala na sashe.sk. ale ak ti staci jednoducha klasika,na nete najdes aj za 15c/ks
iwilion: ta terka zistiakova ona robi len kvetinovu vyzdobu alebo aj cele stoly navleky a tak...mozes mi poslat na nu nejaky kontakt do spravy? nemas nahodou od nej nejake vytvory alebo ona nema nieco na nete? dik
@sonjaj mozno hrabovo. viem,ze sa tam daco rekonstruovalo ale neviem ako to teraz funguje. potom je este sala na zdruzenej strednej skole (SUV) ale neviem aka je tam kapacita. hotel kultura a potom kulturne domy po dedinach
@sonjaj kamaratova mamina tam robi veducu casnikov a co som pocula tak je puntickarka :D casnici su za to znamkovani a dokonca maju aj rukavicky :) tak hadam vam to bude vyhovovat? boli ste sa tam aj pozriet?
ahojte my plánujeme svadbu niekedy v októbri.. len som sa vás chcela opýtať na nejakú dobrú kaderníčku a vizážistku... viete poradiť niekde v Rk alebo v okolí... ďakujem
@marienkas cena bude asi v RK vsade priblizne rovnaka. ja som na plesy uz skoro kazde kadernictvo obehala a platila som priblizne to iste. vyhoda maleho mesta :)
@livulienka my plánujeme, dokonca už máme aj termín ale začali sme s prípravami len 2 týždne dozadu lebo prsteň som dostala ako vianočný darček :) a akurát zháname DJ-a nevieš o niekom z ružomberka?
@lucka2108 nie nie otazku DJ-a nemam este ani ja vyriesenu.
momentalne hladame nejaku schopnu kadernicku,kedze vsetci maju asi v auguste dovolenky a nechcu si planovat na pevno