@marienkas a @livulienka ulica je námestie slobody 7, ružomberok, ak to tam poznáte tak kúsok od anima cafe, za novinovým stánkom (teraz tam už ale nepredávajú noviny) zahnete hned do ľava a na prvom poschodí...volá sa to G-style :-) skúste tam sa ísť opýtať ak chcete a uvidíte čo vam povie. robia tam dve kaderníčky, ja chodím ku gabike. a kedy máte svadbu? my máme už zarezervovaný motel ranč, už sme tam boli na svadbe a bolo super tak tam ideme mať aj my ;-)
my sme mali v rodine teraz v sobotu svadbu i keď mimo Rk ale piekli nám koláče v švošove a boli chutné, číslo by som azda vedela vyzistiť, ale čo všetko dokáže upiecť netuším, treba sa asi popýtať, je tu toho dosť i na bielom potoku vraj pečú ženičky....
@iwett27 odporucam kadernicku Katku, cese v kadernictve Look oproti kulture, sikovna baba, urobi taky uces, aby sa hodil aj ku satom aj k tvari...proste to vie a bavi ju to a je to vidno....tortu nam bude piect kocka, co je aj tu na ms, vola sa Terka, kontakt mozem dat do IP. a kamerovat bude kamarat :)
@marienkas nie som si istá teraz ale myslím 31 € za krabicu ale neviem kolko je tam koláčov oni mám už piekli vela krát, ale je ich tam dosť :-D skúsim zistiť presnejšie ;)