Svadba v septembri 2009. Ktoré plánujete tiež?

Profilova fotka
Ahojte! Ktore z Vas planuju svadbu v septembri 2009? Uz ste pomalicky zacali s " pripravami"? je este prilis skoro? VObec sa v tom nevyznam tak neviem kolko si treba nechat casu na pripravy a s cim zacat skor a co pocka...napriklad objednat urad? miestnost?...
Odpovedať
Cau kocka, este je len rok 2007, tak by som sa az tak neponahlala :-) Mas este rok cas
Odpovedať
Profilova fotka
já si nemyslím, že je moc brzy...tak člověk si to poshání v klidu..(např. my co máme nekonfekční velikost) např. my jsme neohlásili ještě zásnuby nejdřív si vše "ošéfujeme" a pak půl roku předem seznámíme veřejnost s naším přáním vzít se. Doufáme, že nám svatba vyjde podle našich prání a ne podle tetiček a babiček ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No jasne este je rok cas, len som citala,ze taka svadba sa planuje aj rok dopredu aby bolo vsetko perfektne... :-) Je tu niekto kto tiez planuje v roku 2009?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj no, ja planujem tiez 2009 a myslim si, ze to vobec nieje skoro.Ja potrebujem mat vsetko tip-top a hoc to tak na svadbe nebude, aspon viem, ze som sa snazila. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Poppy, určite by som sa dva roky dopredu neponáhľala... ;-) Je to dosť dlhý čas, my sme plánovali asi 11 mesiacov a mala som toho dosť. Teraz by som skôr ako 1/2 roka pred nezačala :-) .... No asi bude zbytočné Ti niečo písať, si určite plná očakávaní a nedáš si povedať :-D . Každá si tým musí prejsť x-)
Odpovedať
Joj kocky, to nikdy tip-top nebude a potom, ked sa clovek snazi, je zbytocne velmi sklamany, ak nahodou nieco neklapne, takze klido pido a radsej sa venujte Vasmu vztahu nez zbytocne prehnanym pripravam. Dva roky dopredu je prilis skoro ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím, že je to dosť skoro.. my sme začali s plánovaním 9 mesiacov dopredu, ale bolo to dosť skoro.. ale tak aspoň sme si v kľude všetko povybavovali.. možno ak chcete nejakú sálu, ktorá je dosť žiadaná, tak tú by bolo dobré zajednať.. ale inak ostatné počká..
Odpovedať
ahojte takze moj nazor je ze neni nikdy skoro,, neviem ako u vas na celom slovensku rozne, no u nas v nitre , sa svadba planuje aj rok dopredu, ja sa vydavam 6.9.2008 a uz boli terminy v kostole zajednane minuly mesiac, takze som to stihla len len par veci mam uz vybavenych, take tie hlavne vsticne, ostatne poriesim neskor.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, s tou salou je to tiez pravda. A my mame urcite veci vytipovane, tak sa aspon v tom nechcem sklamat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme termín 19.9.2009 , a ešte nič nechystáme , až tak v lete začnem uvažovať či niečo nezačnem už konečne riešiť 8-)
Odpovedať
my mame 12.9.2009 :-)
Odpovedať
my mame 2.5.2009 a ešte nemáme nič vybavené, vo februári ideme dohodnúť video a fotografa. A ešte reštauráciu by sme chceli stihnúť včas. Ostatné počká. Navyše ja pracujem na svoje postave, chcem schudnúť tak 20 kíl, takže pre mňa je výber svadobných šiat v tejto fáze nereálny. A svadobných salónov je veľa takže sa nebojím.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute holky my tiez planujeme svadbu na rok 2009 , ale o presnom datume sme este vobec nerozmyslali
Odpovedať
Profilova fotka
andrea1158 ja by som chcela schudnut do 1Okil, mas nejaku dietu? ivka
Odpovedať
ahojte...ja mam taky problem ..velmi by som chcela mat 20.9 2009 je to nedela a s drahym sme sa o tom parkrat tak nezavazne bavili a potom o mesiac si to pomylil s 20.10 2010 takze ma to dost zaklincovalo...akoze niesom z tych co by ho k tomu chceli nejako dohnat viem ze by to chcel len sa bojim ze nejako mu to nedojde a potom uz bue neskoro..co mam robittttt pliiz ;-(
Odpovedať
lebo myslim ze niesom sama a ak mate nejake skusenosti ako chlapa trosku postrcit by som bola vdacna za nejaku radu alebo navod xixi
Odpovedať
Ahojte, my mame svadbu 19.9.2009 ... zatial len vyberame miesto, piesen na 1. tanec, aby sme sa pomalicky zacali ucit tancovat ;-) , saty si len pozeram, zbieram inspiracie. Teraz mam cas, mam po skuskach, potom uz ho vela nebude, ked sa pustim do pisania diplomovky. Takze asi takto P.S: ak mate dobru dietu, co zabera, dajte tip. Potrebujem zhodit do 10 kil
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, vybrali ste si skvely mesiac na svadbu, september je uzasny svojim pocasim... je to bud krasny zaver leta alebo zacinajuca jesen x-) prajem vam, nech vam tiez vyjde uzasne pocasie ako nam a nech si svoj den D uzijete :-D
Odpovedať
sashinka ty mas take iste problemy ako ja :-) tiez som po skuskach, a do pisania diplomky by som sa mala konecne donutit... mate svadbu tyzden po nas :-) no ale ten moj chlap nechce o tancovani ani pocut, to ma strasne mrzi, neviem ako ho mam motivovat aby zacal tancovat
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, spojme sa vsetci v teme 2009:-)
Odpovedať
Ahoj mary 677...ja som mala ten problem tiez, ale boli sme na niekolkych plesoch, pochopil, ze potrebuje vediet tancovat, aby sa nehanbil a teraz sa ma pyta, kedy uz na tanecnu pojdeme. KONECNE...som rada, ze to pochopil sam a nie mojim prikazom ;-)
Odpovedať
Ahojte,vidite vobec nie je skoro na zacatie planovania svadby v roku 2009...:)som rada,ze tu citam,ze niektore chcu nieco spravit s vahou-co je i moj pripad,nech nevyzeram ako biely snehuliak na svadbe....a treba naucit partnerov tancovat....:)my planujeme svadbu 5.9.2009 a tu v Bratislave a v okoli je to s vybavovanim priestorov otrasne-takze ak chce clovek pekne miesto,musi minimalne zabestelovat miestnost....co sme aj my urobili a teraz to nechame tak-musim dopisat diplomovku a pripravovat sa na statnice....a potom hor sa do pripravovania....:)taak nech vsetky vase sny vyjdu...:)
Odpovedať
ahojte...my svadbu zatial planujeme na 20.09.2009 :-) zatia o nej vieme to ze bude mala a podla nasich predstav netusime ci na SVk alebo v zahranici..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte! Je tu niekto, kto plánuje svadbu na 5.9.2009? Ak hej- začali ste už s niečím...?lebo môj drahý tvrdí, že je ešte zavčasu-no ja si myslím, že keď chceme mať všetko tip top tak by sme aj pomaly mohli začať-aspoň nejaké také drobnosti-čo vy na to?
Odpovedať
ahoooj kristi, my mame svadbu 5.9.2009 :-D ...kraaasny datum ste vybrali... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no aj ja si myslím to isté... a už aj niečo plánujete? ja si zatiaľ len beriem inšpirácie...
Odpovedať
hmmm,nic neplanujeme...len som v stadiu naberiania inspiracii... ;-) i ked mame zabestelovane miesto obradu a hostiny a na meniny som dala drahemu podbradnicky....aaaale inak nist... ]-( aaaa to ti poviem-ze som dost pozadu... :-D niektore kocky uz maju zabestelovanych fotografov,kameramanov a ja neviem co este... :-D :-D no joooo-musim sa potom do niecoho uz asi pustit... 8-) ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
hmm... tak to si od nás dobre dopredu... ja len hľadám čo by sa tak mohlo hodiť... zisťujem čo a koľko stojí... inak moja krstná sa vydáva teraz v septembri - tak sa jej vypytujem...mám svoje predstavy no neviem či to tak všetko pôjde...práve riešime problém že kde by sa mala konať tá paráda- u nás je supek kulturák no odrádzajú ma tie staré babky čo chodia očumovať...
Odpovedať
noooo tu myslim ziadne babky nechodia ocumovat a s peknymi preistormi v ba v okoli je velky problem,taakze to sme museli riesit dostatocne dopredu....a kedze my sme nechceli obrad ani na urade a ani v kostole-vela moznosti tu potom nie je.... ]-( a to je zaklad-takze sme to zarezervovali a mame aspon klud.... ;-)
Odpovedať
a preco ste prave vybrali 5.9.09??? ;-) ...hmmm,snad nebude skarede pocasieeeeeee 8-) 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?