Svadba v Septembri 2010. Ako skoro a s čím začať?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte babenky! Chcela by som sa s vami poradiť. So snubencom plánujeme svadbu v septembri buduceho roku, cize v roku 2010. S cim zacat ako prvym a ako skoro pred svadbou? Nemam ani len tusenia, ako skoro treba ist vyberat saty, ci ist na urad pre ziadost atd atd... Prosim poradte!
Odpovedať
Profilova fotka
mirus no jo je to na prd vsetky peniazky idu prec!viem o com pises a inak uz aj nieco ine vybavujete babulky ja mam stale pocit ze je to skoro ale ked uz som musela kvoli fotografovi menit datum svadby tak zacinam mat strax ci bude nieco volne na nas datum :-D :-D ahoj baby aj my planujeme 11.9.2010 vidim ze vela z nas svadbu preklada :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som planovala 11.9.2010, ale zmenila som kvoli kameramanovi na 18.9.2010:)
Odpovedať
Profilova fotka
Peysinka: Ja som z TO.
Odpovedať
Profilova fotka
Hedunecka: Ja zatial (teda my) nevybavujem(e) nic....Jedine co robim je ze kukam po nete, stahujem fotky a len rozmyslam co by ako mohlo byt a tak... Mam spravene nejake oznamka, kedze si budeme robit sami, tak som nieco len tak skusala...tak uvidime ktore pouzijme, alebo vymyslim nieco nove... Take veci ako ziadost na urade - a teda aj datum - lebo pocula som ze v mensich mestach nemusia sobasit kazdu sobotu, cize si musis zistit ktore dni sobasia a podla toho, cize mozno aj nam sa nieco pomeni, v tom pripade by som to tiez posunula na toho 11. 9. 2010...to uvidime....Takze urad, salu, fotografa a kameramana urcite este v tomto roku, asi v oktobri alebo kedy, by sme sa mohli ist opytat na ten urad, salu asi vieme aku, len sa tiez musim ist o tom poinformovat...Fotograf snad nebude problem, ten je z toho isteho mesta kde bude svadba (Myjava) a kameraman, to absolutne netusim, to musim zistit od niekoho kto je v nasom okolo dobry... A mozno ku koncu tohto roka, tak december, kuknem aj do nejakeho salonu... Co je teraz asi najdolezitejsie, bude zoznamenie rodicov z oboch stran :-D uffff, to planujeme na oktober, to je u nas jarmok, tak som rozmyslala ze by som priatelovych rodicov pozvala na ten jarmok a popritom by sme to zbuchali :-DDDD... moze byt? neni to blbe? dame nejaky obed a bude....booooze uz teraz sa toho desim a to su nasi aj priatelovi rodicia uplne v pohode! No uvidime.... Ale to je teraz asi najdolezitejsie!!! :-)
Odpovedať
Ahojte, my plánujeme svadbu na 26.06.2010 a včera sme si boli zarezervovať sálu. Nemyslím si že je to skoro, lebo nechcem riskovať, že keď tam prídem v januári bude obsadená. Bola som sa pozrieť aj v dvoch salónoch a som normálne zhnusená od prístupu predavačiek. Najradšej by boli keby sa nikto šiat ani nedotkol, nemohla som sa po salóne ani rozhliadnuť ona mi ukazovala šaty asi tak z 3 metrov. Chcela som vedieť asi kedy si mám ísť zarezervovať šaty a v akých cenách sa pohybuje požičanie. Lebo kamoška si vybrala šaty pol roka pred svadbou a už boli na ten dátum obsadené, tak si musela vybrať iné. A ceny ešte stále neviem, lebo vysačka žiadna a predavačka len obkecala že záleží od značky bla-bla. Chceme si s priateľom spraviť rozpočet aby sme vedeli koľko peňazí nás to bude stát.
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo baby ja tiez este nic nevybvaujem sa mi to zda este skoro...ale ked tak citam vase komentare...uuuuf..no ale asi sa na nieco vrhnem od seprembra nech mam aspon nieco z krku...a aby sa dal presne urcit aspon ten datum svadby :-) zlatica...hej az teraz som si vsimla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katieee: Ahoj, som rada ze si sa pripojila :-) Z tych predavaciek sa ti ani nedivim, sice som este po salonoch nechodila ale tohoto sa desim, lebo viem ze niekde (CEST VYNIMKAM :-)), sa chovaju jak keby si ich nedajboze otravovala s tym ze si pridem saty pozriet a popytat sa... Ohladne tych siat ti verim ze pol roka pred svadbou a uz boli rezervovane, preto chcem este urcite tento rok - na konci roku - ist aspon pokukat a potom od Januara zacat asi aj skusat - to bude 9 mesiacov pred svadbou, tak to snad staci... Peysinka: Ako som uz napisala, tak nas caka ZOZNAMKA :-DD to asi v tom oktobri a potom sa dohodneme na vyzdobe a tak, a asi zajdeme sa aj popytat na urad ohladne terminu, lebo sak ja ani neviem kolko dopredu si treba toto vybavit... Ale asi to tak spravime nech si vieme este tento rok zajednat kameramana, fotografa a salu.... Sala dufam ze problem nebude, ani fotograf, skor sa bojim ohladne kameramana, lebo ani o ziadnom dobrom v nasom okoli neviem...ako dal by sa aj zajednat si kameramana aj tu z TT, ale samozrejme tomu musis aj cestu preplacat...no uvidime.... Do toho decembra ci januara este musim chudnut do siat... ozaj nepoznate nejaku super dietu?? Rychlu a ucinnu.... Lebo ja som toho uz vyskusala hodne, a najlepsie sa mi chudlo ked som jedla len jogurty a cvicila - ale to sa dlho neda zit len na jogurtoch... cize asi tak
Odpovedať
no asi by ste si mali uz zacat zajednavat i foto a video lebo Vam toho moc na vyber potom neostane kamaratka sa neskoro zbadala a mala problem niekoho zohnat na september vsetci dobry uz mali plne terminy...
Odpovedať
Profilova fotka
na september 2010??? a teraz mala problem si zohnat???? to vazne?
Odpovedať
Profilova fotka
miruskatt - no 2.test negatívny,ale mrcha nikde :-| tak neviem čo je vo veci. a čo novééééé
Odpovedať
Profilova fotka
Kosta: Tak ti asi len meska....vyckaj a potom sa chod informovat.... Nove nic, len straaaaaasne teplo!!! :-/ bleeee
Odpovedať
Profilova fotka
mirushka teda to drzim palce na to zoznamovanie :-) ale tusim si pisala ze rodicia su v pohide..myslim draheho...tak si myslim ze nebude problem..tak odvahu...to ja este neviem kedy zorganizujem zatial som nad tym nejak neuvazovala,ale asi zacnem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
peysinka+miruskatt Baby a vy ste ako dlho s drahými ked sa rodičia ešte nepoznaju???? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme spolu teraz v oktobri 4 roky.....len my sme kazdy z ineho mesta, takze nebol zatial dovod rodicov zoznamovat...
Odpovedať
miruskatt aj ja plánujem chudnúť do šiat :-S veľmi sa mi to nepáči ale budem musieť začať cvičiť. Inak nie je dobre chudnúť tak ako si písala, že si len na jogurtoch, telo trpí. Telo potrebuje aj tuky a vlákniny. Aspoň si do toho jogurtu zamiešaj vločky a jedz veľa zeleniny a ovocia. Uvidíš že budeš chudnúť aj keď budeš jesť každé 3-4 hodiny ale bude to vždy len niečo ľahké s kopou zeleniny. Ale na tej fotke si poriadne štíhla tak čo chceš vôbec chudnúť ;-) ja musím dať dole tak 5-7 kíl a budem najštastnejšia na svete. Je to strašne ťažké keď všade naokolo samé dobrotky z ktorých sa priberá ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem ze to co som robila nebolo ani mudre ani zdrave :-D... v praci sa mi ale kazde 3-4 hodiny jest neda..ale vecer nejem to je jasne, po 17tej nejem nic, max. ovocie. Na ktorej fotke som podla teba "stihla" preboha???? ja by som rada dala dole aj 10kg, vobec nie som stihla.... Presne ako pises, a este ked zijes s chlapom, ktory samozrejme jest musi, tak je to horor, ale on nepriberie nic, a pritom do seba laduje do polnoci... Ale moj priatel je sportovec, cize on to potom vybeha na ihrisku s loptou :-) Praveze ja mam des, ze si nikde v salone nevyberiem saty na mna... ja mam velkost 40-42.. a bojim sa ze vsetky tie prenadherne saty su velkosti 34-38 max 40, a ja by som 40 zapla jedine ak by mala snurovacku, cize by sa dala roztiahnut....lebo co som videla saty velkosti nad 42 tak otras, nemoderne, nepekneee.... tak sa desim, ale keby sa mi aspon podarilo na tu 40 schudnut!!! to by bolo super, to staci, to budem spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Inak citala som tu na jednom fore co maju baby svadbu v aprili 2010, tak jedna holka mala fotografa a salu a tak zajednane uz teraz v januari (2009) a svadbu maju v aprili 2010, tak ja neviem ci by sme sa nemali zacat hybat...Ja fakt neviem, ako skoro sa to vsetko musi vybavovat, je mi jasne ze ked ma niekto velmi zaujimave miesto - salo, alebo fotografa ci kamerama nejakeho vychyteneho tak musi ten rok dopredu..... Dufam ze teda nie som sama, ktora este nema nic, ani zajednane ani kupene.... :-))
Odpovedať
Profilova fotka
Noo ja som este tiez nemala dovod zoznamovat rodicov...ale teraz uz budem muset...noo a mirushka neboj my to vsetko postiiihame..hlavne klud :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Peysinka, viem ze postihame, zatial ma stress nepremáha :-D Za chvilu ma bude chytat stress pri predstave na zoznamko rodičov :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, my s telom sme si sice dohodli uz termin a zacali vybavovat a zajednavat-teda hlavne ja, ale v podstate sme este neboli zasnubeni a asi tak pred dvomi a pol hodinou ma poziadal o ruku, tak som šťastná, len tak žiarim:)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zlatica samozrejme gratulujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gratulujeeeem Zlatica! Je to super pocit ze??? Ja som az okoktavela ked k tomu doslo, to je tak ked to clovek neocakava... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné baby máme ešte čas,,,,,,,ja mám zatial sálu a DJ-eja,,,fotografku až tak koncom roka asi.
Odpovedať
Profilova fotka
Jo jo mame podla mna tiez.... Inak mne sa velmi paci vyzdoba bordovo- biela, alebo bordovo -smotanova..Tu mam aj v albume. Myslim ze priatelovi to bude jedno, cize asi tak :-) alebo aj oranzovo-biela sa mi paci, a sala kde to chceme mat, je tiez vymalovana na bledulinko oranzovo - marhulovo, cize by to k sebe pekne islo....Uvidime no, musim dat schvalit priatelovi a potom mozme zhanat veci na vyzdobu...Planujeme ist do Ikei na vazicky a take dekoracne veci a organzy alebo flizelin si asi objednam cez net a krepovy papier na girlandy (na stlpy) kupim hocikde :-) Len sa teda musime zhodnut na tej farebnej vyzdobe - ale u mna vedie ta bordova :-) Ta sa mi najviac paci
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčatá!!!! tak ja sa teda tiež pridám k vašej debate.. aj my plánujeme svadbu na rok 2010 pôvodne sme chceli v máji alebo v júni ale asi sa to mení na september 2010..... a pravdupovediac ani jedná z nás už nemá moc času :-D podľa toho čo viem tak by sme sa veru mali už rozhýbať... ak už máte sálu tak môžte byť kludné... ale ak nie tak by sa to malo čím skôr vybavovať... ale my ešte nemáme nič... :-D :-D :-D vieme kde to chceme mať ale nič nemáme zajednané....sála sa zháňa aj rok dopredu, šaty stačia podľa mňa polroka a čo sa týka kameramana a fotografa to už individuálne či to máte po známosti alebo nie... ak nie tak asi tiež zhruba rok dopredu.. pri svadbe sa riadim radšej skôr ako neskôr.......
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj margetakuska,vitaj medzi nami :-) noo ja som sa prave vcera s priatelom bavila o tom ze by sme aspon tu salu mali zajednat,ale akosi sme odbocili od temy a nakoniec nic nevyriesili :-) tak snad sa nejako dohodneme a vybavime...tak rok dopredu je asi idealne....ved ono to tak rychlo ubehne ani sa nenazdame... mirushka videla som tvoj album peknucka je ta vyzdoba...mne sa zase paci nieco jemnejsie bielo ruzova, bielo fialkova...to je moja oblubena farba....a myslim ze mojmu priatelovi je to tiez viac menej jedno...ale som zvedava co na to povie :-)aj my uz asi vieme kde by sme to chceli tak som zvedva ci to tam nakoniec aj bude :-)je to maly hotelik, celkom novy a pekny velmi zvnutra.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, uff som riadne zaskočená...zrejme budeme mať svadbu najskor a máme len predstavu :-N Dúfam, že to všetko stihneme vybaviť. U nás je to o to horšie, že obaja bývame v Prahe a svadbu chceme na SR, takže vybavovanie trocha zťažené a po tom, čo som si dnes prečítala sa mi až hlava krúti achchchchc jááááájjjj pomóóóóć
Odpovedať
Profilova fotka
vrabciak - snáď to nebude také ťažkééé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Margetakuska: Ahoj, tak ta medzi na vítam! V podstate s tebou suhlasim a tiez sa riadim kredom ze RADSEJ SKOR, ako POTOM STRESOVAT NA POSLEDNU CHVILU... Peysinka: Ono to podla mna aj ta sala a tak, zavisi najma od toho v akom meste svadba bude, a na akom mieste, pretoze ak chce nevesta vychytene miesto a neviem co tak urcite rok a mozno aj viac dopredu treba tu salu zajednat, a aj ak chce vychytene fotografa ci kameramana tak tiez urcite rok dopredu. Ja som z mesta Myjava (neviem ci niekto pozna)- tam bude svadba a myslim ze ten rok dopredu uplne staci na zajednanie sale - chceme to na gymnaziu, tam je nova sala - pekna, moderna, sak mam ju aj v albume...Myslim ze v mojom pride bohate staci rok dopredu. Fotograf bude asi tiez z Myjavy, kamoska ho mala na svadbe a teda fotky jak LUSK! Kameraman netusim, to vazne este nie... Aj tak si ale myslim ze najskor by som sa asi mala ist informovat na urad, ci je datum 4. septembra 2010 vobec sobasny den - ci to je kazda sobota, ci ako to je?? Lebo som pocula ze nie kazda sobota musi byt na urade sobasny den... Vieto o tom nieco? Vrabciak: Ahoj! Vitam ta medzi nami...Ono v podstate sa da podla mna svadba vybavit aj za par mesiacov - viem ze boli a aj budu aj su - baby ktore svadbu zbuchali za 4 mesiace, dajme tomu...cize da sa, len zavisi od toho co vsetko tam chces mat a v akej kvalite atd atd.
Odpovedať
Profilova fotka
tak isto planujeme s mojim milacikom :-) svadbu na september...konkretne 11.9.2010...a mame uz zarezervovanu salu co bolo hlavne...ja som chcela mat svadbu v auguste alebo juli ale vsetko bolo obsadene tam kde som to chcela ja...tak nam to vyslo na september....zatial sme nahlaseny na fare na nauky....a momentalne planujem kupit bedeker a pokracovat dalej a dalej.....zatial iba tie najdolezitejsie veci......a tiez zasnubeny zatial neoficialne tak to urobit nejak oficialne grilovacka alebo take nieco.....taaak vela zdaru pri planovani.....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?