Svadba v Septembri 2010. Ako skoro a s čím začať?
@lelacik ahojky tiež mame svadbu 4. septembra a chceli sme svadbu až po 17 hod ale na našej matrike robia posledny o 16,00 a našťastie bol volný. Okolie nam radilo že čím neskôr obrad tým lepšie ale ja osobne si to nemyslím.
15. mar 2010- Sponzor fóra
zuzanka444... ja som bola s kamoskou v madarsku v Miskolci pozerat saty na redovy, lebo chcela tiez take tortove ako svadobne len cervene, a mne sa tam osobne saty velmi nepacili, ani som nejak nevydela vela svadobnych salonov... hladala som tam aj spolocenske saty a velmi nebolo z coho vyberat... hladala som na nete aj saty v budapesti ale tiez boli nic moc... ale asi treba zajst osobne... mozno boli tie salony pozasivane
24. mar 2010Ahojte, dlhsie som tu nebola, vidim, ze je tu vcelku slusna diskusia
Chcem sa s Vami podelit o moju skusenost. Modry kostolik v BA sme vybavovali este minuly rok. Mali sme sa im opat ozvat koncom januara, no a neuverite co sa nam stalo! Oni nas vyskrtli zo zoznamu...takze odporucam overit si rezervacie co mate. Nas termin jednoducho dali inemu paru a ani sa nam za to neospravedlnili. Nastastie sme vybavili iny kostol. Na druhej strane som rada, asi to bol osud
.. lebo koluje povera, ze kto sa berie v Modrom kostoliku sa rozvedie.
27. mar 2010Este ma napadla jedna vec ohladne siat...chcela som saty typu grecka bohyna
pri skusani, hoci mi sadli, som zistila, ze su na svadbu moc jednoduche, resp. uvedomila som si, ze ktorakolvek z mojich kamosiek mi moze na svadbu prist v podobnych a ja potom zaniknem! Odporucam poskusat vsetky mozne typy siat - mne sadol najviac nakoniec uplne iny typ ako som mala povodne vysnivany.
27. mar 2010galica, čo sa týka šiat, stalo sa mi to isté...chodila som po salónoch a skúšla šaty 1typu...nie a nie sa rozhodnúť a nakoniec, ked som išla skúšať šaty s tým, že "dnes" už musím vybrať...vybrala som. a úplne iné ako som dovtedy skúšala...t. j. "nevestovské" - páčili sa mi tie úzke modely s čipkou, no nakoniec som si aj ja uvedomila, že sú to šaty viac spoločenského typu ako nevetovské, tak som sa rozhodla pre také, ktoré viem, že si už na seba nikdy okrem svojho svadobného dňa neoblečiem
27. mar 2010galica - ahoj, ešte že píšeš o tom modrom kostolíku. Neviem, čo tam vyvádzajú, ale keď sme sa boli informovať na sobáš u nich v kostolei, tak nám povedal, že to máme rezervované, ale máme prísť koncom apríla. Vraj sa porozprávame, či nám to dokáže vyhovoriť, aby sme sa nebrali. Bola som úplne v šoku o čom rozpráva. A že keď sa mu to nepodarí, tak potom môžeme spísať ostatné papiere potrebné k sobášu. Dúfam, že nás odtiaľ nevyškrtne. Priateľ sa chce ženiť iba v tom kostole a nikde inde. Snáď to vyjde.
29. mar 2010- Sponzor fóra
Hope44: To je divne, co vam povedali...v tom januari sme potom ledva zohnali dalsi volny kostol na 16h..vsetky boli poobsadzovane, resp. mali uz len ovela skorsie terminy, co sme ale nechceli...budem drzat palce, nech sa to vydari!
Natyi25: mojou jedinou podmienkou pri vybere bolo, nevyzerat ako velka biela torta, lebo som nizsej postavy, tak aby som nevyzerala vtipne5. apr 2010to lelacik
ahojky my sme chceli mat obrat o 16 to bol nas plan
ale tento cas uz bol obsadeny
tak sme dosatli na vyber bud o 15 alebo o 17,30
tak sme vzali 17, 30h. boli sme na par svadbach ktore zacinali o 15, a uprimne povedane strasne dlho sa rozbiehala zabava... ale samozrejme je to vec nazoru...
takze my sme preto dali radsej o 17,30h5. apr 2010Ahojte baby, potrebujem poradiť ohľadne svadobnej sviečky. Neviem či treba do kostola 2 alebo stačí iba jedna? Našla som aj tu v bazáre pekné sviečky, len neviem či to musí byť taký štýl ako napr. na krst, taká dlhá úzka biela, alebo to môže byť aj taká v tvare kvádra s menami a dátumom. A načo je v kostole vlastne potrebná? Prosím poraďte....
6. apr 2010galica - ahoj, tak dnes sme boli v kostole. Natrafili sme na iného kňaza ako minule, tak sme sa tomu veľmi potešili. Bol veľmi milý a príjemný (tento sa nám to nesnažil vyhovoriť). Len nám nezabudol podotknúť, že to je od nich nejaká "láskavosť", zosobášiť nás u nich v kostole. Vraj keď sme z petržalky, tak by sme to mali mať v tejto časti. Tak som povedala, že sme ich farníkmi, lebo aj rodičia boli sobášený u nich, aj sme tam boli krstený.....atď a dal odpoveď, že to nie je podstatný dôvod. Ale teda dobre a dal nám podpísať potrebné papiere. Už treba ísť iba na úrad vypýtať povolenie na sobáš a snáď to už bude v pohode.
7. apr 2010My mame obrad o 15tej, pretoze sme boli na urade dost skoro, tak tam este nikoho nemali, ale tipujem ze urcite pred nami alebo po nas niekto bude
Co mate nove babenky? Ozaj oznamka si robite sami, ci si davate robit?? a kedy tak asi? a kolko pred svadbou sa asi oznamka posielaju???? dikes
My si budeme robit sami, len si kupime kvalitny papier a na ten natlacime12. apr 2010Natyi25: ahoj, tak co sa tyka tych siat, mam kremove, tie mi viac pristali k rysavym vlasom
sukna je jemne nadvihnuta, saty su hladke ale cele olemovane krasnou vysivanou krajkou. Sekne k tomu spanielsky kremovy zavoj tiez olemovany vysivkou - ten si aj kupujem na pamiatku. Rozmyslam, ze bohvie ake bude pocasie, tak si chcem zakupit k tomu aj taky decentny zivotik, predsa len, v sept moze aj prsat
Hope44: ahoj, nam takyto argument nedali, teda ako tebe posledne a ze by bol problem kvoli tomu, z ktorej casti BA sme. Nas rovno vyskrtli - ale ja si skor myslim, ze nas zabudli prepisat z toho ich zapisniku z roku 09 do noveho na rok 2010Asi by si mali z tych prispevkov, co im veriaci denne davaju, zakupit pc
12. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte, nie je tu niekto z okolia PO alebo KE? Uz dlho rozmyslam nad miestom kde by som sa mala ist fotit, ale nic nezvycajne ma nenapada? Nepoznate nejake pekne miesto kde by sa dalo realizovat fotenie hlavne vonku, ale malo by tam byt aj nieco kryte, keby nahodou prsalo... ja som nasla Saris park pri Presove, ale zatial sa mi neozvala ci sa tam da ist fotit alebo nie(je tam urobena sarisska dedina, tie domceky vyzaraju pekne a navyse su aj zariadene vo vnutri). No viac by mi vyhovovalo, keby to bolo v okoli KE, koli snubencovi, ktory je od Kosic...