Svadba v Topoľčanoch, Partizánskom a okolí, 2011. Koľko nás je?
- z
- 3
- Sponzor fóra
u nas je to trosku zlozitejsie s vybavovanim,kedze sme v zahranici.ale vsetko sme stihli vybavit za 2 dni,co sme boli na Slovensku.asi sme mali stastie.takze mame salu,resp.restiku aj s hotelom,hudbu zaroven so starejsim a harmonikarom,fotografa,kameramana(z toho sa najviac tesim
),zajednanu cukrarku,ale len na kolaciky,aj farara.bol tak velmi ochotny,ze vsetky pripravy mozeme absolvovat tu v de a jemu staci ukazat len potvrdenie.
27. sep 2010dadika:nam zase kazdy vravi,ze mame kopec casu.
nejak ma to netaha si ist skusat satocky.aj som chcela ,ale po skusenostiach na Slovensku sa mi zhnusilo ist so svad.salonu...len co sme don vstupili,sme prezili sklamanie z pristupu.aj tak si chcem dat usit,lebo to je mnohokrat lacnejsie a potom to mozem dalej predat.mam jedny vysnivaneuz len sa spolahnut,ze sa mi strih bude hodit.ale hadam mi to ta navrharka poradi
budeme mat okolo 70 ludi.27. sep 2010- Sponzor fóra
dadika:jej tam v kulturaku??tam sme boli pozerat,bola to jedna z moznosti.mame aj kopec fotiek
veeelmi pekne!
pochadzas z Rajcian?
ale ako sme tak pocitali by nas to vyslo drahsie
a k tomu by sme mali problem s ubytkom,kedze polovici hostom treba zaobstarat noclah.tak to budeme mat v hoteli Zara v TO27. sep 2010dadika:hej lacnejsie.mali sme vyhodu,ze sme boli prva svadba pre noveho prevadzkara
,takze mame vsetko lacnejsie.teraz co sa tam pytaju na ceny,dava viacej.ale podla mna sme to ,,vykoumali,,
moj potencionalnyje z Trnavy,ale jeho rodinka je rozlezena po celej republike
najnovsie sa moc tesime z kralovseho apartmanu zdarma27. sep 2010dadika:mate usetrene peniazky
mam pocit ,ze na romantku ani cas nebude.co tak citam,mladomanzelia padnu do postele a ze koniec
nastavajuci nestresuje??ten moj je cely hzavyniekedy je viac netesenejsi nez ja
aspon,ze mame wedding planerku a ta utesuje draheho
27. sep 2010no,setrime,tak priebezne
,ale tak viac menej budu platit rodicia
vy si platite samy?
to,som pocula aj ja,ze kazdy je rad ked rano lahne do postele
moj,najskor hovoril,ze mame cas a tak a teraz je v takej faze,ze najlepsie by bolo keby sme to mali uz vceramy sme obidvaja taky,ze moc nemame radi,ked sme stredobodom pozornosti,potom sme z toho nervozny,ale tak hadam to nejako prezijeme
27. sep 2010
- z
- 3
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Kolko sa nas najde....?