Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=74615&vReferer=
iliaska pozri sema bez zbytocne vyhodenych penazi za gulate
21. nov 2007http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=951368&vReferer=
a este sem tu je to detailnejsie21. nov 2007@ery
uvidime...uvidime, co bude...
21. nov 2007aha.....nevedela som presne ako to myslim ale toto je tiez velmi fesacke
a fakt dobre riesene.sa mi to luuubi..dakujem
21. nov 2007iliaska - my sme svadbu mali na brezine, bolo nas cca 75 ludi, stoly nam dali oni (myslim ze sa platilo 1000,- za jeden stol - pozicovne) , aj obrusy, aj navleky na stolicky, vyzdobu nam robila fi dantik
brezinu ti urcite odporucam - celkom velky priestor pre tolkych ludi, vyborne navarili, obskakovali nas, urobili vsetko co nam na ociach videli... a potom aj to okolie je super - vydes a si v "lese" ...
dalsi taky vacsi priestor je asi na fatime, ale neviem presne ake to tam je, urcite tu najdes baby co mali svadbu tam a pomozu ti...
a pokial nechces mat svadbu v jedalni, alebo v telocvicni, s tych vacsich priestorov je to asi vsetko...
potom hladat len nieco na okoli (vrsatec, al. trenc. teplice...)22. nov 2007- Sponzor fóra
tak, na to 'ahoj' som zabudla.... tak teda AHOJ
Tak je dobre, ked je na tom lepsie... Sranda bola, ze Majo, ked mal tie horucky, chutky na sex ho neprechadzali. A co odopries nieco choremu cloveku???Bolo to ale velmi zaujimave, pretoze bol cely (kompletne) rozpaleny...
No a potom som ho zahadzala ladovymi uterakmi...
22. nov 2007babenky osetrovatelky, drzte sa...
@danka
to su chlapi...
ale ked bez nich to nejde...
22. nov 2007no dakujme...mne sa breziva paci hlavne koli tomu okoliu,ze to tam je fakt pekne.a nasla som na nete aj gazovsky dvor.je to v trencanskej turnej...pozna to tam nikto??(sorry za vypytovanie,ale pracujeme s priatelom v zahranici a svadba bude v tn,tak je to zlozite planovat)
22. nov 2007my sme sa mohli dat ockovat na chripku tu v kancli zadarmo. Minuly rok som sa aj dala - normalne ako do skoly za nami prisla sestricka a pichli nas. Aj tento rok som si to zajednala, lebo mi to fungovala a cely rok som nebola chora. No ako na truc ma nejaka chronta chytila v ten den, ked sem mala ta sestricka prist a ja som teda pre chripku zmeskala ockovanie na chripku
22. nov 2007tedina, ja som mala oznamka z Pamasu a pohare zo siedmeho neba. Cenovo ani neviem ake to bolo, ale vsetko sa da najst na nete. Oznamka som objednavala cez net a z Pamasu boli este taki zlati, ze mi poslali vzorku dvoch oznamiek, kedze som sa nevedela rozhodnut medzi dvomi a som tu v UK. Dokonca si ani postovne nezaratali, ked som ich potom platila. No a este mi ich vytlacili na modro a pritom ta farba na PC vyzerala uplne inak (ocelova). Text som mala tusim odtialto z MS a nebola som si ista v jednej ciarke. Ked som oznamka objednavala, ciarku som tam nedala. Ked mi ale prisiel navrh na oznamko, rozhodla som sa, ze ciarku tam dam, tak som im napisala, ze oznamka mozu zacat tlacit, ale nech tam tu ciarku dali. Balik som potom dala prebrat nasim. Ked sme prisli domov asi mesiac pred svadbou, aby sme rozdali oznamka, skoro som dostala infarkt, ked som videla, ze tu ciarku tam nedali a ze vlastne pismo je take modre, ze modrejsie som nevidela.
Ta ciarka by mi tak nevadila, ale zachranila mi kozu. Hned som sa tam isla stazovat, ze ta ciarka tam musi byt, ze ved som im to pisala v emaili a ze ked uz ich budu tlacit, mozu zmenit farbu.
No a oni sa zachovali uplne super, lebo mi to vsetko spravili este raz a dokonca ZADARMO
Takze ich mozem len odporucit.
23. nov 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
urcite to studio stoji aspon za navstevu - maju tam naaranzovanych aj par stolov na ukazku a je to tam ako z rozpravky.
Maju aj internetovu stranku - jednoducho si natukaj vsiedmomnebi.sk
Maju to teraz vynovene a nasla som si tam aj svoju kytku s pierkom aj vyzdobu (mali sme to vsetko od nich).